Με τις έδρες σε Αγγλία, Ισπανία και Βραζιλία - Free Sunday
Με τις έδρες σε Αγγλία, Ισπανία και Βραζιλία

Με τις έδρες σε Αγγλία, Ισπανία και Βραζιλία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, καθώς διεξάγονται κρίσιμες αναμετρήσεις για το Nations League, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση και στις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σε πέντε προτάσεις έχει καταλήξει το Betarades.gr γι’ αυτή την εβδομάδα, με την πρώτη από αυτές να προκύπτει από το Nations League και το παιχνίδι Αγγλία - Κροατία.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η σημερινή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ισοβαθμούν έχοντας από τέσσερις πόντους και όντας στο -2 από την πρωτοπόρο Ισπανία, η οποία έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτό σημαίνει πως η νικήτρια ομάδα θα προσπεράσει και θα βρεθεί μόνη πρώτη, εξασφαλίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Αγγλία τη δεδομένη χρονική στιγμή αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, προέρχεται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κροατίας. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.10, έχει αξία και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Συνεχίζουμε με Β΄ Ισπανίας και την αναμέτρηση Νουμάνθια - Ράγιο Μαχαδαχόντα. Αμφότερες βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση του πίνακα, με τη Νουμάνθια να απέχει τέσσερις βαθμούς από την εξάδα και τα πλέι οφ και τη Ράγιο να απέχει πέντε βαθμούς. Η Νουμάνθια είναι πολύ αποτελεσματική στην έδρα της και προέρχεται από τρεις σερί «καθαρές» νίκες, τη στιγμή που η Μαχαδαχόντα είναι αδύναμη μακριά από το «σπίτι» της, προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Κι εδώ θα πάμε με την έδρα, κρατώντας τον άσο σε απόδοση 1.90.

«Πιάνει» τετράδα η Σάο Πάολο

Μεταφερόμαστε στην Α΄ Βραζιλίας για το ντέρμπι ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Κρουζέιρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 58 βαθμούς όντας οριακά εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες και στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια τους καλούνται να γίνουν και ουσιαστικοί, ώστε να κλείσει επιτυχημένα η σεζόν. Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, δεν πείθει φέτος, μακριά από την έδρα της συναντάει πολλές δυσκολίες και δεν περιμένουμε τίποτα το διαφορετικό σήμερα. Ο άσος σε απόδοση 1.90 μας αρέσει και θα τον «τιμήσουμε».

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αναμετρήσεις, από το Nations League και τη Β΄ Ιταλίας. Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι Ελβετία - Βέλγιο θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00, ενώ στο Σπέτσια – Μπενεβέντο θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

18/11

13:00 Νουμάνθια - Ράγιο Μαχαδαχόντα -> 1 @1.90

16:00 Αγγλία - Κροατία -> 1 @2.10

16:00 Σπέτσια - Μπενεβέντο -> Goal/Goal @1.85

21:45 Ελβετία - Βέλγιο -> Over 2.5 @2.00

23:00 Σάο Πάολο - Κρουζέιρο -> 1 @1.90

Κ2

Goal Tips

Αλκορκόν - Έλτσε (18/11, 19:00): Αμφότερες προέρχονται από 4/6 No Goal, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό στη μεταξύ τους κόντρα, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.60.

Αλμπαθέτε - Λούγκο (18/11, 19:00): Αρκετά «σφιχτές» είναι οι δύο ομάδες, καθώς σημειώθηκαν δύο ή λιγότερα γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της Αλμπαθέτε και στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της Λούγκο. Προφανής η επιλογή, κρατάμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.67.

Σαν Λορέντζο - Ατλέτικο Τουκουμάν (18/11, 22:10): Από τρία συνεχόμενα Under 2.5 προέρχεται η Σαν Λορέντζο, τη στιγμή που η Τουκουμάν μετράει τρία Under 2.5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Προφανής η επιλογή κι εδώ, θα πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

Seri Tips

Μάαστριχτ - Ρόντα (18/11, 13:15): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ρόντα, καθώς παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις σερί νίκες. Δύσκολα θα χάσει από τη Μάαστριχτ, επομένως θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.50.

Τέλσταρ - Ντεν Μπος (18/11, 15:30): Δεν έχει αντίπαλο το τελευταίο δίμηνο η Ντεν Μπος, προέρχεται από επτά σερί επιτυχίες ανεξαρτήτως έδρας και πιστεύουμε πως θα δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της. Το διπλό σε απόδοση 2.10 έχει αξία και θα το «τιμήσουμε».

Παρανά - Παλμέιρας (18/11, 21:00): Η Παρανά έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 20 (!) τελευταία παιχνίδια της, σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο Παλμέιρας και δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό. Το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Head 2 Head

Τβέντε - Γκόου Αχέντ Iγκλς (18/11, 15:30): Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 4-1-1. Περιμένουμε και πάλι νίκη των γηπεδούχων, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.80.

Φαρένσε - Μάφρα (18/11, 17:00): Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε αυτό το γήπεδο οι δύο ομάδες, με την ισοπαλία να έχει εμφανιστεί τέσσερις(!) φορές. Θα ρισκάρουμε και σήμερα στην ισοπαλία, η οποία δίνεται σε απόδοση 2.95.

Κόρδοβα - Κάντιθ (18/11, 17:00): Η Κάντιθ δείχνει να έχει πάρει τον «αέρα» της Κόρδοβα, καθώς σε μια σειρά οκτώ αναμετρήσεων σε αυτό το γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 2-2-4. Θα πάμε και πάλι με τους φιλοξενούμενους, κρατώντας το διπλό σε απόδοση 2.45.