Με Φορτούνη σέντερ φορ στη Σεβίλη για την πρόκριση - Free Sunday
Με Φορτούνη σέντερ φορ στη Σεβίλη για την πρόκριση

Με Φορτούνη σέντερ φορ στη Σεβίλη για την πρόκριση

Νίκη η οποία θα αποτελέσει καθοριστικό βήμα για την επόμενη φάση του Europa League, δίνει ο Ολυμπιακός στη Σεβίλλη, εναντίον της Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ισπανοί είναι πρώτοι στον όμιλο με οκτώ βαθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται έναν βαθμό πίσω ισοβαθμώντας με τη Μίλαν, η οποία εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κερδίσει την Ντουντελανζ απο το Λουξεμβούργο. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μίλαν κι αν κερδίσει θα προκριθεί.Mε την απογευματινή προπόνηση χθες Τετάρτη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς.

Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο τα ήδη υπάρχοντα στην επίθεση της ομάδας είναι αυτά που φαίνεται να αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς σε νέα... αλχημεία στην ενδεκάδα.

Με τους Χασάν και Λάζαρο στα πιτς, τον Μάνο εκτός ευρωπαϊκής λίστας και τον Γκερέρο παρότι ιατρικά έτοιμο ακόμη αγωνιστικά ανέτοιμο για να παίξει 90 λεπτά, σέντερ φορ φαίνεται πως πέφτει στον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης, ενώ αντίθετα τον ρόλο του στη θέση «10» αναμένεται να πάρει ο Μπίμπρας Νάτχο, με τους Ναουέλ και Ποντένσε να ξεκινούν στις δύο πτέρυγες.Στα χαφ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά παίζουν για τις δύο θέσεις, με τον πρώτο να είναι αυτός που έχει τις περισσότερες θέσεις για να βρεθεί σε μία εξ αυτών.

Στην τετράδα της άμυνας τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τους Κούτρη – Ομάρ στα άκρα και τους Σισέ – Βούκοβιτς στο κέντρο της, με τον Ζοζέ Σα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

Ο προπονητής των «βερδιμπλάνκος», Κίκε Σετιέν, είχε απαρτία στην προπόνηση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας προέρχεται από ήττα από τη Βιγιαρεάλ στην Primera Division. Στην Ευρώπη, όμως είναι φαβορί για την πρώτη θέση του 6ου ομίλου έχοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, ειδικά στην περίπτωση που νικήσει τον Ολυμπιακό, καθώς στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ (4 ήττες).