Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Ιταλία - Free Sunday
Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Ιταλία

Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Ιταλία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (09/12) σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και κρίσιμες μάχες απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έτσι έχουμε ξεχωρίσει πέντε ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι Ατρόμητος - Άρης. Ο Ατρόμητος μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τις φετινές του υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να μην «πατάει» το ίδιο καλά, καθώς μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 3η θέση και στο -7 από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή. Ο Άρης, από την πλευρά του, είναι σε «καλό φεγγάρι», έχοντας ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο θεωρούμε πως θα συναντήσει πολλές δυσκολίες στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος δείχνει πολύ δυνατός και αποτελεσματικός. Ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.10.

Το μομέντουμ δείχνει Έμπολι

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Έμπολι - Μπολόνια. Αμφότερες οι ομάδες δείχνουν πως θα χρειαστεί να παλέψουν για την παραμονή τους, καθώς η Έμπολι είναι στη 17η θέση με 13 βαθμούς, όντας στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πως η Έμπολι μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μπολόνια έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έδρα και μομέντουμ δείχνουν ξεκάθαρα Έμπολι, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Σεντ Ετιέν με τη Μαρσέιγ. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 6η και 5η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 26 βαθμούς και όντας στο -2 από την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ακόμη ένα κοινό μεταξύ των δύο ομάδων είναι πως σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και ιδίως οι Μασσαλοί, οι οποίοι φανερώνουν τεράστια αμυντικά κενά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Δεν περιμένουμε αλλαγή «ταχύτητας» και συμπεριφοράς από τις δύο ομάδες, επομένως θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές επιλογές του Betarades.gr, ωστόσο θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αναμετρήσεις, από Α΄ Ισπανίας και Α΄ Γερμανίας. Συγκεκριμένα, από τη La Liga θα κρατήσουμε το Χ2 στο παιχνίδι Εϊμπάρ - Λεβάντε σε απόδοση 2.01, ενώ από την Bundesliga θα επιλέξουμε το Χ2 στην αναμέτρηση Μάιντς - Ανόβερο σε απόδοση 1.92.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

09/12

13:00 Εϊμπάρ - Λεβάντε -> X2 @2.01

16:00 Έμπολι - Μπολόνια -> 1 @2.00

16:30 Μάιντς - Ανόβερο -> X2 @1.92

19:00 Ατρόμητος - Άρης -> 1 @2.10

22:00 Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ -> Over 2.5 @1.95

Goal Tips

Στρασβούργο - Καέν (09/12, 16:00): Το Στρασβούργο σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία, με το Under 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Και η Καέν προέρχεται από τρία συνεχόμενα Under 2.5, επομένως δεν θα κοντράρουμε τον ρυθμό των δύο ομάδων. Κρατάμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

Νιούκαστλ - Γουλβς (09/12, 18:00): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει κοιτώντας τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες έχουν επαληθεύσει το σύνολο τερμάτων 2-3 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ξεκάθαρη η επιλογή μας λοιπόν, κρατάμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Λιλ - Ρεμς (09/12, 18:00): Από 3/4 Under 2.5 προέρχεται η Λιλ, η οποία έχει δυναμώσει πολύ αμυντικά, ενώ σημειώθηκαν δύο ή λιγότερα γκολ και στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της Ρεμς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δεν έχουμε λόγο να μην εμπιστευτούμε και πάλι αυτές τις δύο «σφιχτές» ομάδες, επιλέγοντας το Under 2.5 σε απόδοση 1.65.

Seri Tips

Σασουόλο - Φιορεντίνα (09/12, 13:30): Σε «βασίλισσες» της ισοπαλίας έχουν μετατραπεί οι δύο ομάδες, καθώς η Σασουόλο έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Φιορεντίνα μετράει πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (οι τέσσερις εξ αυτών με σκορ 1-1). Φανερή η επιλογή μας, κρατάμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.40.

Φένλο - Γκρόνινγκεν (09/12, 15:30): Αρκετά ασταθής είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Φένλο, καθώς έχει ρεκόρ 2-2-2 στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Γκρόνινγκεν, η οποία μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, δείχνοντας να βρίσκει τα πατήματά της. Το διπλό σε απόδοση 2.75 έχει μεγάλη αξία βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και θα το «τιμήσουμε».

Έμεν - Φέγενορντ (09/12, 15:30): Η Φέγενορντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετράει εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της και η λογική λέει πως δεν θα συναντήσει δυσκολίες κόντρα στην Έμεν. Το διπλό σε απόδοση 1.40 μπορεί να αποτελέσει «μαξιλαράκι» και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Head 2 Head

Νταντί - Ρέιντζερς (09/12, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 17 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι 2-4-11. Δύσκολα θα «κολλήσει» σήμερα η Ρέιντζερς, το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.40 και θα το «τιμήσουμε».

Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ (09/12, 19:30): Οι Βάσκοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα βάσει προϊστορίας, καθώς σε μια σειρά 14 εντός έδρας αναμετρήσεων κόντρα στη Βαγιαδολίδ μετρούν 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Δεν περιμένουμε «έκπληξη» σήμερα, θα κρατήσουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Μίλαν - Τορίνο (09/12, 21:30): Η Μίλαν έχει «χτίσει» εξαιρετική προϊστορία με αντίπαλο την Τορίνο, καθώς 17 φορές που την έχει φιλοξενήσει μετράει 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες, μην έχοντας γνωρίσει την ήττα ποτέ (!). Ο άσος στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.85, έχει αξία στα μάτια μας και θα αποτελέσει την τελευταία επιλογή μας για σήμερα.