Νίκη με 2-0 για την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός - Free Sunday
Νίκη με 2-0 για την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός

Νίκη με 2-0 για την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός

Νίκη επί της Μίλαν με 2-0 θέλει ο Ολυμπιακός απόψε Πέμπτη το βράδυ, στις 22.00 επί της Μίλαν για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

H ομάδα του Μαρτίνς βρίσκεται στην τρίτη θέση, τρεις πόντους πίσω από τους ροσονέρι που έχουν και το πλεονέκτημα της νίκης με 3-1 στο παιχνίδι στο Μιλάνο.

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο γήπεδο, όπου θα υποδεχθούν τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ναουέλ να ακολουθεί το πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια να ακολουθεί ατομικό, παραμένοντας αμφίβολος ενόψει «ροσονέρι».

O Mάρτινς εξετάζει την διάταξη Σα πορτιέρο, Τοροσίδη δεξί μπακ με Ομάρ δεξί εξτρέμ και Τσιμίκα αριστερά με Ποντένσε στην πλευρά του. Στον άξονα τριάδα με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη και μπροστά ο Φορτούνης.Η Μίλαν δεν θα έχει στη διάθεσή τους τον Ρομανιόλι, ο οποίος θα επιστρέψει στο επόμενο ματς της ομάδας για το πρωτάθλημα, ο Μουζάκιο αλλά εκτός παραμένει ο τραυματίας Μποναβεντούρα.

Η αποστολή της Μίλαν:


Αντόνιο Ντοναρούμα, Τζίτζιο Ντοναρούμα, Ρέινα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Λαξάλτ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Σίμιτς, Ζαπάτα, Μπακαγιόκο, Μπερτολάτσι, Κεσιέ, Μάουρι, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Χαλίλοβιτς, Ιγουαΐν, Σούσο.