Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία και Γερμανία - Free Sunday
Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία και Γερμανία

Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία και Γερμανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (23/12) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και κρίσιμες μάχες από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έτσι, έχουμε ξεχωρίσει πέντε ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την αγγλική Premier League και την αναμέτρηση Έβερτον – Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 24 βαθμούς όντας μακριά τόσο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, ωστόσο το πρόγραμμα ήταν αρκετά απαιτητικό, με τις ήττες να έρχονται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λίβερπουλ και Σίτι. Κόντρα στην Τότεναμ τα “ζαχαρωτά” θα ψάξουν αντίδραση κι εντός έδρας είναι σε θέση να τα καταφέρουν, καθώς έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής και το ίδιο αναμένεται να κάνουν κι αυτή την εβδομάδα. Η Τότεναμ από την πλευρά της είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -6 από την κορυφή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τη μεσοεπιθετική της ποιότητα. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Αμφίσκορο και στο Άουγκσμπουργκ

Συνεχίζουμε με Bundesliga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η Άουγκσμπουργκ μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην ίδια σειρά αγώνων, η Βόλφσμπουργκ μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Είναι δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη πάση θυσία ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία, η λογική λέει πως θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ το ίδιο περιμένουμε κι από τους “λύκους” οι οποίοι δείχνουν “καυτοί”. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 μας αρέσει και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Επιστρέφει στις νίκες η Φέγενορντ

Περνάμε στην Eredivisie και την κόντρα της Ντεν Χάαγκ με τη Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχουν 19 βαθμούς όντας στο -4 από την πρώτη επτάδα και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να βρουν άμεσα αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες. Η Φέγενορντ από την πλευρά της είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς όντας στο -8 από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο το ανεπιτυχές αποτέλεσμα ήρθε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, χάνοντας με 0-2 από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Δύσκολα θα αφήσει πίσω της βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική η Φέγενορντ, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα αποτελέσει την τρίτη μας επιλογή για σήμερα.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές επιλογές του Betarades.gr, ωστόσο από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με δυο ακόμη αναμετρήσεις, από την Α' Ισπανίας και τη Superleague. Συγκεκριμένα, θα κρατήσουμε τον άσσο της Βαλένθια κόντρα στην Ουέσκα σε απόδοση 1.50, όπως και το Over 2,5 στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 1.80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

23/12

13:00 522 Βαλένθια – Ουέσκα -> Άσσος @ 1.50

15:30 1229 Ντεν Χάαγκ – Φέγενορντ -> Διπλό @ 1.65

16:30 1249 Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ -> Goal/Goal @ 1.70

17:15 Λεγκανές – Σεβίλλη -> Διπλό @ 2.30

18:00 1265 Έβερτον – Τότεναμ -> Goal/Goal @ 1.65

Goal Tips

Άστον Βίλα – Λιντς (23/12, 15:30): Η Άστον Βίλα σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προέρχεται από έξι σερί Over 2,5 εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν και Over 3,5 και δεν περιμένουμε αλλαγή “ταχύτητας” και προσέγγισης από τους γηπεδούχους. Το Over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Μπορντό – Αμιάν (23/12, 18:00): Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και η κακή τους φόρμα οφείλεται στην ευάλωτη αμυντική λειτουργία τους. Δέχονται γκολ πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να έχουν επιβεβαιώσει το Over 2,5 στα 4/5 αυτά παιχνίδια. Δεν περιμένοουμε κάτι διαφορετικό κόντρα στην Μπορντό, θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

Χόφενχαϊμ – Μάιντς (23/12, 19:00): Η Χόφενχαϊμ είναι εξαιρετική από το κέντρο και μπροστά, αμυντικά όμως παρουσιάζει πολλά κενά, με αποτέλεσμα να έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Goal/Goal στη σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.55 και θα το “τιμήσουμε”.

Σερί Tips

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς – Νιουκάστλ Τζετς (23/12, 08:00): Μόλις δυο βαθμούς έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής οι Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς μετά το πέρας των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, σήμερα υποδέχονται τους επικίνδυνους Τζετς και λογικά θα συναντήσουν και πάλι πολλά προβλήματα. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.88, έχει αξία και θα το “τιμήσουμε”.

Ουτρέχτη – Άγιαξ (23/12, 13:15): Ο Άγιαξ είναι “καυτός” το τελευταίο χρονικό διάστημα, προέρχεται από 10 σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην Ουτρέχτη δεν αναμένεται να “κολλήσει”. Οι τιμές του διπλού είναι αρκετά χαμηλές και συγκεκριμένα στο 1.30, ωστόσο ο “Αίαντας” μπορεί να αποτελέσει “μαξιλαράκι”.

Ντε Γκράαφσαπ – Φίτεσε (23/12, 15:30): Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς, μετρούν μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και κόντρα στη Φίτεσε αναμένεται να συναντήσουν και πάλι πολλές δυσκολίες. Το διπλό σε απόδοση 1.50 θα είναι η επιλογή μας.

Head 2 Head

Σεντ Τζόνστον – Ρέιντζερς (23/12, 14:15): Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 21 φορές σε αυτό το γήπεδο, με το επί μέρους ρεκόρ να είναι στο 4-2-15. Ξεκάθαρο φαβορί και σήμερα η Ρέιντζερς, θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.60.

Κλαμπ Μπριζ – Αντβέρπ (23/12, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχει αποκτήσει η Κλαμπ Μπριζ με την Αντβέρπ, καθώς την έχει φιλοξενήσει οκτώ φορές και μετράει το απόλυτο 8/8. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, ο άσσος δίνεται σε απόδοση 1.65 και αξίζει να προστεθεί στις επιλογές μας.

Αλκή – Δόξα Κατωκοπιάς (23/12, 17:00): Οι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν “πλούσια” προϊστορία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο, ωστόσο σε τρεις αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι μετρούν το απόλυτο 3/3. Σήμερα το διπλό δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και συγκεκριμένα στο 2.95 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.