Επιστρέφει στις νίκες η Σίτι - Free Sunday
Επιστρέφει στις νίκες η Σίτι

Επιστρέφει στις νίκες η Σίτι

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή 30/12 σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα είναι περιορισμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές. Αντίθετα, τόσο τα παιχνίδια στην Αγγλία όσο και αυτά σε Πορτογαλία και Ιταλία έχουν να… δώσουν. Ας δούμε, λοιπόν, τις τρεις βασικές επιλογές μας για τα παιχνίδια της Κυριακής.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει αγωνιστική κοιλιά και αυτό είναι φανερό στον αγωνιστικό χώρο. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, και βλέπει την πρωτοπόρο Λίβερπουλ επτά πόντους πάνω! Μάλιστα η Σίτι έχει πέσει στην τρίτη θέση, πίσω και από την Τότεναμ. Σήμερα οι «Πολίτες» οφείλουν να συνέλθουν και να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον, αν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και αν είναι συγκεντρωμένη, μπορεί να καθαρίσει το ματς. Η Σαουθάμπτον δεν φημίζεται για την αμυντική της σταθερότητα και απέναντι στη Σίτι θα έχει πρόβλημα. Επιλογή μας το combo 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Αντέχει στο ντέρμπι η Πάλας

Παραμένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και περνάμε στο ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι. Η Πάλας είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με δύο νίκες και την ισοπαλία με την Κάρντιφ. Μάλιστα πέρασε νικηφόρα από το «Έτιχαντ», καθώς επικράτησε με 2-3 της Μάντσεστερ Σίτι. Η Τσέλσι, από την άλλη, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τη Γουότφορντ και να πάρει ανάσα. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, που φαίνεται ότι θα κάνει κι άλλες γκέλες στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατό σύνολο, με επιθετικές αρετές και παίκτες που κάνουν τη διαφορά, όπως ο Ζαχά. Θεωρούμε ότι η Κρίσταλ Πάλας θα ματώσει στο γήπεδο για κάτι θετικό και μπορεί να τα καταφέρει. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.30.

Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Αλλάζουμε χώρα και μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία. Εκεί η Πόρτο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπελενένσες., για το Λιγκ Καπ. Χωρίς αμφιβολία, η Πόρτο είναι καλύτερη ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της. Η Μπελενένσες δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει τα φόντα να απειλήσει την Πόρτο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και γκολ εκατέρωθεν. Για τον λόγο αυτόν καταλήγουμε στο Goal/Goal, που εντοπίζεται στην υψηλή απόδοση του 2.20.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές επιλογές του Betarades.gr για την Κυριακή 30/12. Το κουπόνι δεν περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις, λόγω και της εορταστικής περιόδου, αλλά και πάλι, όπως είδαμε, βγαίνουν αξιόλογες επιλογές.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

30/12

14:00 Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι -> 1X @2.30

16:15 Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι -> 2 & Over 2.5 @1.90

19:00 Μπελενένσες - Πόρτο -> Goal/Goal @2.20

Goal Tips

Φότσια - Βερόνα (30/12, 13:30): Η Βερόνα είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και βασίζεται εν πολλοίς στην άμυνά της. Αντίθετα, η Φότσια χαρακτηρίζεται από την αφλογιστία της και αυτό της στοιχίζει. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, που δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Under 2.5 σε απόδοση 1.80.

Τσιταντέλα - Παλέρμο (30/12, 18:00): Παρατηρώντας τα αποτελέσματα της Τσιταντέλα, βλέπουμε ότι σκοράρει συχνά, αλλά έχει πρόβλημα με τα γκολ που δέχεται. Απέναντι στην πρωτοπόρο Παλέρμο θα παλέψει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Το ματς μπορεί να είναι ανοιχτό και επιλέγουμε το Over 2.5 στο 1.90.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ (30/12, 18:30): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πιο επιθετικά με τον νέο προπονητή, αλλά οφείλει να προσέχει και την άμυνά της, αν θέλει να συνεχίσει με νίκες. Μετά από επτά σερί Over 2.5 μάλλον ήρθε η ώρα για να ρίξει τον ρυθμό. Η Μπόρνμουθ έχει επιθετικά θέματα τελευταία, οπότε στηρίζουμε το Under 3.5 σε απόδοση 1.60.

Seri Tips

Μπενεβέντο - Περούτζια (30/12, 16:00): Αρκετά ασταθής είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπενεβέντο, έχοντας επικρατήσει δύο φορές στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, την ώρα που η Μπρέσια είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Το διπλό σε απόδοση 1.95 έχει μεγάλη αξία βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και θα το «τιμήσουμε».

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ (30/12, 16:15): Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και η λογική λέει πως δεν θα συναντήσει δυσκολίες κόντρα σε μια Μπέρνλι που ηττήθηκε στα έξι από τα επτά τελευταία της ματς. Το διπλό σε απόδοση 2.30 μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.

Λιβόρνο - Πάντοβα (30/12, 19:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λιβόρνο, η οποία δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχει η Πάντοβα, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από σερί ηττών για το πρωτάθλημα. Φανερή η επιλογή μας, κρατάμε τον άσο σε απόδοση 1.70.

Head 2 Head

Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι (30/12, 14:00): Οι «μπλε» έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα βάσει προϊστορίας, καθώς σε μια σειρά 17 εκτός έδρας αναμετρήσεων κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας μετρούν εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους σε αυτό το γήπεδο. Δεν περιμένουμε «έκπληξη» σήμερα, θα κρατήσουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Μπελενένσες - Πόρτο (30/12, 19:00): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 22 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι 4-5-13. Δύσκολα θα «κολλήσει» σήμερα η Πόρτο, το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.35 και θα το «τιμήσουμε».