Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Γαλλία - Free Sunday
Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Γαλλία

Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Γαλλία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (27/01) σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μια και όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, κι εμείς έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές, με τις τρεις να είναι οι βασικές μας. Πάμε να δούμε την ανάλυση των παιχνιδιών.

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι «πράσινοι», καθώς αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πλέον βρίσκονται στην 5η θέση με 23 βαθμούς, όντας στο -6 από την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και καλούνται να βρουν άμεσα αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Η Λάρισα, από την πλευρά της, είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς, όντας στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει «καθαρίσει» με την παραμονή κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ βρίσκεται και σε καλή κατάσταση, έχοντας ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός θα βγάλει αντίδραση, εντός έδρας έχει τη δυναμική να τα καταφέρει, έτσι θα πάμε με το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.75.

Σε ανοδική πορεία η Τουλούζ

Συνεχίζουμε με γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Τουλούζ - Ανζέ. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 13η και 14η θέση με 25 και 23 βαθμούς αντίστοιχα. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι πως η Τουλούζ βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Ανζέ, η οποία έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.30, ένα σημείο που έχει αρκετή αξία βάσει των δεδομένων του αγώνα.

Σαφώς ανώτερη η Φιορεντίνα

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Κιέβο με τη Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της φετινής Serie A, καθώς μετά το πέρας των 20 πρώτων αγωνιστικών έχουν μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς, όντας ήδη στο -9 από τη σωτηρία τους, η οποία μοιάζει με μακρινό… όνειρο. Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, είναι στη 10η θέση με 27 βαθμούς, όντας στο -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, δείχνοντας σε καλή κατάσταση, και πιστεύουμε πως κόντρα στην ουραγό έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 2.00 και θα το «τιμήσουμε».

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια και συγκεκριμένα το Φορτούνα Ντίσελντορφ - Λειψία, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.70, και το Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

27/01

13:30 Κιέβο - Φιορεντίνα  -> 2 @2.00

18:00 Τουλούζ - Ανζέ -> 1 @2.30

19:00 Φορτoύνα Ντ. - Λειψία -> Goal/Goal @1.70

19:00 Παναθηναϊκός - Λάρισα -> 1 & Over 1.5 @1.75

21:45 Εσπανιόλ - Ρεάλ -> No Goal @2.20

Goal Tips

Μονπελιέ - Καέν (27/01, 16:00): Η Μονπελιέ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία, προέρχεται από έξι σερί Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και κόντρα στην Καέν δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Το Under 2.5 δίνεται σε απόδοση 1.60 και θα το κρατήσουμε.

Μπάγερν Μονάχου - Στουτγάρδη (27/01, 16:30): Η Μπάγερν δείχνει να έχει «ξυπνήσει» και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας επιβεβαιώσει το Over 2.5 στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δύσκολα θα τη σταματήσει η Στουτγάρδη, η οποία έχει πολλά αμυντικά κενά, έτσι θα πάμε και σήμερα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.40.

Αμιάν - Λυών (27/01, 18:00): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα τελευταία παιχνίδια της Λυών, με το σκορ να μην ξεφεύγει, αλλά να μη μένει και χαμηλά. Συγκεκριμένα, το 2-3 γκολ έχει επαληθευτεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της και αυτό είναι το σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα, σε απόδοση 2.05.

Seri Tips

Φέγενορντ - Άγιαξ (27/01, 15:30): Η Φέγενορντ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ ο Άγιαξ είναι «καυτός», μετρώντας 11 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια του. Το διπλό σε απόδοση 1.80 έχει μεγάλη αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Αταλάντα - Ρόμα (27/01, 16:00): Η Ρόμα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Αταλάντα έχει αρκετά ζόρικο έργο, παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε πως είναι σε θέση να πάρει το τρίποντο. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, και συγκεκριμένα στο 3.05, και θα μπει στις επιλογές μας με αρκετή δόση ρίσκου.

Τορίνο - Ίντερ (27/01, 19:00): Αρκετά ασταθής είναι η Τορίνο τον τελευταίο μήνα, μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Ίντερ, η οποία έχει ρεκόρ 3-2-0 στην ίδια σειρά αγώνων. Το μομέντουμ ευνοεί τους «νερατζούρι» κι εμείς θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.08.

Head 2 Head

Φορτούνα Σιτάρντ - Φίτεσε (27/01, 13:15): Επτά φορές έχουν κοντραριστεί οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, με τη Φίτεσε να μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θα την εμπιστευτούμε και σήμερα, κρατώντας το διπλό σε απόδοση 2.08.

Ουτρέχτη - Βίλεμ (27/01, 15:30): «Πλούσια» είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 23 φορές, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 13-8-2. Πιστεύουμε πως ούτε σήμερα θα πάρει κάτι θετικό η Βίλεμ, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.50.

Μπολόνια - Φροζινόνε (27/01, 16:00): Οι δύο ομάδες δεν έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε μια σειρά πέντε αγώνων σε αυτό το γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 3-1-1. Θα εμπιστευτούμε και σήμερα την έδρα, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 1.70.