Παιχνίδι με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία - Free Sunday
Παιχνίδι με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία

Παιχνίδι με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και αυτή την εβδομάδα, καθώς βρίσκονται στη σέντρα όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κρίσιμες αναμετρήσεις. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει πέντε επιλογές συνολικά, με τις τρεις από αυτές να είναι οι βασικές. Ας περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων.

Βγάζει αντίδραση ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στην 8η θέση, έχοντας ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Σήμερα υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και παρουσιάζεται αρκετά αδύναμος μακριά από το «σπίτι» του, έχοντας γνωρίσει οκτώ σερί ήττες στις τελευταίες εξόδους του. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα ο Άρης θα φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι θα στηρίξουμε την έδρα και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.73.

Ξεσπάει η Σίτι

Συνεχίζουμε με αγγλική Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Οι «Σίτιζενς» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από τη Νιούκαστλ, ωστόσο στάθηκαν αρκετά τυχεροί, καθώς «στραβοπάτησε» και η Λίβερπουλ κόντρα στη Λέστερ (1-1). Έτσι, η διαφορά παρέμεινε σε φυσιολογικά επίπεδα και στους πέντε βαθμούς, με τη Σίτι να παραμένει ολοζώντανη στο κυνήγι του τίτλου. Κόντρα στην Άρσεναλ η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία προέρχεται από 14/15 εντός έδρας νίκες, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζουν πολλά σημάδια αδυναμίας μακριά από το «σπίτι» τους. Ο άσος προσφέρεται αρκετά χαμηλά όμως, έτσι θα προτιμήσουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.65, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.

Παίρνει αποτέλεσμα η Λυών

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «λυωνέ» είναι στην 3η θέση με 40 βαθμούς, όντας στο -3 από τα εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Champions League, προέρχονται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κόντρα στην Παρί θα προσπαθήσουν να πάρουν οτιδήποτε θετικό, ώστε να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον βασικό τους στόχο. Η Παρί, από την πλευρά της, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει «κλειδώσει» τον τίτλο από νωρίς και η έλλειψη κινήτρου πιθανόν να την επηρεάσει σε ένα δύσκολο ματς όπως αυτό. Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα που «καίγεται» και την έδρα, έτσι θα κρατήσουμε το 1Χ σε απόδοση 2.10.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια και συγκεκριμένα το Άουγκσμπουργκ - Μάιντζ, όπου θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90, και το Ακίσαρσπορ – Μπασακσεχίρ, όπου θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/02

15:00 Ακίσαρσπορ - Μπασακσεχίρ -> 2 @1.70

16:30 Άουγκσμπουργκ - Μάιντζ -> Over 2.5 @1.90

18:30 Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ -> 1 & Over 2.5 @1.65

19:00 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα -> 1 @1.73

22:00 Λυών - Παρί Σ.Ζ. -> 1X @2.10

Goal Tips

Νιμ - Μονπελιέ (03/02, 16:00): Η Μονπελιέ συνηθίζει να οδηγεί τα παιχνίδια της σε αργό τέμπο, γίνονται λίγες καλές ευκαιρίες σε αυτά, με το No Goal να έχει επαληθευτεί στα 4/5 τελευταία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δύσκολα θα βρει χώρους η Νιμ, πιθανό και σήμερα το No Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (03/02, 16:05): Η Λέστερ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το Goal/Goal να έχει επαληθευτεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το σενάριο του να συμβεί το ίδιο και κόντρα στη Γιουνάιτεντ φαντάζει πολύ πιθανό, ενδεχόμενο το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.65.

Ίντερ - Μπολόνια (03/02, 19:00): Από επτά σερί Under 2.5 σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η Ίντερ, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετική στα μετόπισθεν, ωστόσο επιθετικά δυσκολεύεται πολύ να βρει χώρους και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Δύσκολα θα «ανοίξει» το ματς κόντρα στην Μπολόνια, με το Under 2.5 να δίνεται σε απόδοση 2.05.

Seri Tips

Σεντ Τζόνστον - Σέλτικ (03/02, 14:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ούτε βάσει δυναμικής ούτε βάσει μομέντουμ. Η Σεντ Τζόνστον προέρχεται από δύο σερί ήττες παρουσιάζοντας πολλές αδυναμίες, ενώ οι «Κέλτες» προέρχονται από 6/7 νίκες. Το διπλό φαντάζει πολύ πιθανό και προσφέρεται σε απόδοση 1.40.

Τσβόλε - Ουτρέχτη (03/02, 15:30): Αντίθετη πορεία χαράζουν οι δύο ομάδες τις τελευταίες εβδομάδες, με την Τσβόλε να προέρχεται από δύο σερί επιτυχίες, τη στιγμή που η Ουτρέχτη προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Το μομέντουμ ευνοεί την έδρα, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.95.

Στουτγάρδη - Φράιμπουργκ (03/02, 19:00): Η Στουτγάρδη βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες έχοντας δεχτεί 12(!) γκολ σε αυτή τη σειρά αγώνων και κόντρα στη Φράιμπουργκ δεν αποκλείεται να συναντήσει και πάλι προβλήματα. Το διπλό σε απόδοση 3.25 έχει σίγουρα αξία.

Head 2 Head

Τζένοα - Σασουόλο (03/02, 16:00): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο η Τζένοα δείχνει να είναι το «αφεντικό» του ζευγαριού, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 3-1-1. Η Τζένοα είναι φαβορί και σήμερα και η νίκη της δίνεται σε απόδοση 2.50.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές (03/02, 21:45): Οκτώ φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τη Ρεάλ να κερδίζει επτά φορές και την Αλαβές να κερδίζει μόλις μία. Δύσκολα θα «σπάσει» ο άσος και σήμερα, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.25.

Ράσινγκ Κλουμπ - Ουρακάν (04/02, 00:20): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 10 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 7-2-1. Ο άσος φαντάζει πολύ πιθανός και σήμερα και δίνεται σε απόδοση 2.10.