Με τα γκολ στο ντέρμπι της χρονιάς - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι της χρονιάς

Με τα γκολ στο ντέρμπι της χρονιάς

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει πέντε επιλογές συνολικά, με τις τρεις από αυτές να είναι οι βασικές. Ας περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων.

«Ανοιχτό» ματς στην Τούμπα

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι που πιθανόν να κρίνει τον τίτλο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ διανύει μία εξαιρετική σεζόν σε όλους τους τομείς, βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από τον Ολυμπιακό, έτσι, σε περίπτωση που επικρατήσει και στο ντέρμπι, «κλειδώνει» οριστικά και αμετάκλητα τον πολυπόθητο τίτλο. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει κατά ριπάς και κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να τα παίξει όλα για όλα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα τον αφήσει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά, το παιχνίδι αναμένεται «ανοιχτό» από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρότατο κίνητρο, έτσι θα πάμε με το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.92.

Κάνει το χρέος της η Σίτι

Συνεχίζουμε με αγγλική Premier League και τη σπουδαία μάχη ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Οι «Σίτιζενς» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας έξι νίκες και μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, ισοβαθμούν με τη Λίβερπουλ στην κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και καλούνται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς βλέπουν πως η Λίβερπουλ χάνει τα πατήματά της και έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε… χαμένο. Σήμερα υποδέχονται την Τσέλσι, η οποία διατηρεί ρεκόρ 2-1-2 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στις δύο τελευταίες εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες από Άρσεναλ (2-0) και Μπόρνμουθ (4-0) και γενικώς δείχνει εκτός ρυθμού. Ο άσος παίζεται πολύ χαμηλά, επομένως θα προτιμήσουμε το Μάντσεστερ Σίτι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.85, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.

Άλμα παραμονής η Φορτούνα

Περνάμε στη γερμανική Bundesliga και το παιχνίδι Φορτούνα Ντίσελντορφ - Στουτγάρδη. Η Φορτούνα διανύει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής για τα δεδομένα της, καθώς βρίσκεται στη 14η θέση με 22 βαθμούς, όντας στο +7 από τη Στουτγάρδη, που σηματοδοτεί τα μπαράζ παραμονής. Μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα με ίδιους στόχους και σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει την παραμονή της κατά ένα τεράστιο ποσοστό, κάτι που ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας για φέτος. Η Στουτγάρδη, από την πλευρά της, είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχοντας ρεκόρ 0-1-4 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μακριά από το «σπίτι» της είναι ακόμη χειρότερη, έτσι θα στηρίξουμε την έδρα και το μομέντουμ, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 2.10.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια και συγκεκριμένα το Σαμπντόρια - Φροζινόνε, όπου θα κρατήσουμε το No Goal σε απόδοση 1.80, και το Γάνδη - Μουσκρόν, όπου θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/02

16:00 Σαμπντόρια - Φροζινόνε -> No Goal @1.80

18:00 Μάν. Σίτι - Τσέλσι -> Μάν. Σίτι -1 (Ασ.) @1.85

19:00 Φορτoύνα Ντ. - Στουτγάρδη -> 1 @2.10

19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός -> Over 2 (Ασ.) @1.92

21:00 Γάνδη - Μουσκρόν -> Over 2.5 @1.75

Goal Tips

Νόριτς - Ίπσουιτς (10/02, 14:00): Η Νόριτς οδηγεί την «κούρσα» της Τσάμπιονσιπ, είναι μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, με το Goal/Goal να έχει επαληθευτεί στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το σενάριο του να σκοράρει και να δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ και σήμερα φαντάζει πιθανό και το Goal/Goal το βρίσκουμε σε απόδοση 2.12.

Τότεναμ - Λέστερ (10/02, 15:30): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια της Τότεναμ τον τελευταίο μήνα, με το σκορ να μην ξεφεύγει, αλλά να μη μένει και χαμηλά. Συγκεκριμένα, το 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως διοργάνωσης και πιθανόν να επαληθευτεί και κόντρα στη Λέστερ, σενάριο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Μονπελιέ - Μονακό (10/02, 16:00): Η Μονπελιέ είναι από τις πιο «σφιχτές» ομάδες της Γαλλίας, καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία. Το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί και κόντρα στη Μονακό. Το Under 2.5 προσφέρεται στο 1.65.

Seri Tips

Τουλούζ - Ρεμς (10/02, 16:00): Η Ρεμς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το να μη χάσει ούτε σήμερα η Ρεμς είναι πιθανό, καθώς η Τουλούζ δεν αποτελεί φόβητρο, με το Χ2 να δίνεται σε απόδοση 1.55.

Αταλάντα - Σπαλ (10/02, 16:00): Η Αταλάντα είναι η πιο «καυτή» ομάδα της Ιταλίας, μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας σκοράρει παράλληλα 20(!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Δύσκολα θα αποσπάσει κάτι θετικό η Σπαλ, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1.30.

Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ (10/02, 16:30): Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άουγκσμπουργκ, καθώς έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας, συγκεκριμένα, μετράει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Έχει προβάδισμα η Βέρντερ, με τον άσο να δίνεται σε απόδοση 1.80.

Head 2 Head

Μπολόνια - Τζένοα (10/02, 13:30): Η Μπολόνια φαίνεται πως έχει πάρει τον «αέρα» της Τζένοα στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, καθώς σε μια σειρά 10 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 6-2-2. Φαβορί και σήμερα οι γηπεδούχοι, με τον άσο να παίζεται στο 2.25.

Σεβίλλη - Εϊμπάρ (10/02, 19:30): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε επτά αναμετρήσεις όπου η Σεβίλλη φιλοξένησε την Εϊμπάρ μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Δύσκολα θα «αποδράσει» με κάτι θετικό η Εϊμπάρ, με τη νίκη της Σεβίλλης να δίνεται σε απόδοση 1.70.

Μίλαν - Κάλιαρι (10/02, 21:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες όταν αγωνίζονται στο Μιλάνο, καθώς σε μια σειρά 19 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 16-2-1. Δύσκολα θα δούμε ανατροπή σκηνικού σήμερα, με τον άσο της Μίλαν να προσφέρεται σε απόδοση 1.47.