Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας

Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την αγωνία να κορυφώνεται όσο η σεζόν πλησιάζει στην τελική της ευθεία. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει πέντε επιλογές συνολικά, με τις τρεις από αυτές να είναι οι βασικές. Ας περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων.

Άκρως παραγωγικός ο ΠΑΟΚ

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο ΠΑΟΚ παίζει αδιαμφισβήτητα το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, δημιουργεί φάσεις και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας βρίσκονται στα ύψη, καθώς μοιάζει αδύνατο να ξεφύγει το φετινό πρωτάθλημα από τον «δικέφαλο». Ο Άρης, από την πλευρά του, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, είναι δεδομένο πως θα δώσει τα πάντα για να αποσπάσει οτιδήποτε θετικό κόντρα στον «μισητό» του αντίπαλο και το σενάριο του να βρει κι αυτός δίχτυα δεν φαντάζει απίθανο. «Βλέπουμε» παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, φάσεις και γκολ, έτσι θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με γερμανική Bundesliga και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Σε πλήρη αποσύνθεση μοιάζει να είναι η Ντόρτμουντ το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και καλείται να βρει άμεσα τα πατήματά της, καθώς η Μπάγερν έχει πλησιάσει στο -3 και δεν αποκλείεται να χαθεί ένα πρωτάθλημα που φάνταζε σίγουρο μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Η Λεβερκούζεν, από την πλευρά της, «τρέχει» ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, είναι στο -5 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League, ωστόσο την ήδη δύσκολη αποστολή της θα επιβαρύνει και η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Κράσνονταρ. Έδρα, ποιότητα και απόλυτο κίνητρο μας οδηγούν στην επιλογή του άσου, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν αμφότερες στη Φλωρεντία

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Φιορεντίνα με την Ίντερ. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς η Φιορεντίνα παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ η Ίντερ προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (δεν υπολογίζεται η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ραπίντ) όντας πλέον εντός της πρώτης τετράδας, που είναι και ο βασικός της στόχος. Η μεσοεπιθετική ποιότητα των δύο ομάδων είναι δεδομένη, το σενάριο του να σκοράρουν έστω από μία φορά φαντάζει πολύ πιθανό στα μάτια μας, έτσι θα επιλέξουμε το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια και συγκεκριμένα το Λεγκανές - Βαλένθια, όπου θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.90, και το Άρσεναλ - Σαουθάμπτον, όπου θα κρατήσουμε το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

24/02

13:00 Λεγκανές - Βαλένθια -> 2 (DNB) @1.90

16:05 Άρσεναλ - Σαουθάμπτον -> 1 & Over 1.5 @1.70

19:00 Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν -> 1 @1.90

19:30 ΠΑΟΚ - Άρης -> Over 2.5 @2.12

21:30 Φιορεντίνα - Ίντερ -> Goal/Goal @1.80

Goal Tips

Κιέβο - Τζένοα (24/02, 16:00): Η Τζένοα δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον κι αυτό φαίνεται και στην αγωνιστική της συμπεριφορά, καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, έχοντας επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δεν αναμένεται αλλαγή συμπεριφοράς από πλευράς Γενοβέζων, το Goal/Goal κόντρα στην Κιέβο δίνεται σε απόδοση 1.91 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Μονπελιέ - Ρεμς (24/02, 16:00): Η Μονπελιέ είναι ίσως η πιο «σφιχτή» ομάδα της Ligue 1, καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία, ενώ τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης συνοδεύτηκαν από Under 2.5, σενάριο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.50.

Μάντσεστερ Γιουν. - Λίβερπουλ (24/02, 16:05): Ένα αρκετά ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες προέρχονται από 3/4 Under 2.5, παρά τη δεδομένη ποιότητά τους μεσοεπιθετικά. Αμφότερες έχουν ισχυρό κίνητρο σε αυτό το ντέρμπι, δύσκολα θα «ανοίξει» το ματς, με το Under 2.5 να προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Seri Tips

Αϊντχόφεν - Φέγενορντ (24/02, 15:30): Η PSV έχει χάσει την αμυντική της σταθερότητα, με αποτέλεσμα να έχει έρθει ισόπαλη στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της (και οι τρεις ισοπαλίες με σκορ 2-2) και πλέον να πρέπει να «ιδρώσει» για τον τίτλο. Το παιχνίδι με τη Φέγενορντ είναι ντέρμπι, η ισοπαλία δεν φαντάζει απίθανη και προσφέρεται σε απόδοση 4.60.

Ναντ - Μπορντό (24/02, 16:00): Η Μπορντό μοιάζει αδύναμη μακριά από το «σπίτι» της, έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ έχει σκοράρει μόλις σε 1/6 εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Ναντ εντός έδρας έχει δυναμική και ο άσος σε απόδοση 2.08 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Αννόβερο - Άιντραχτ Φρ. (24/02, 16:30): Σε «βασίλισσα» της ισοπαλίας έχει μετατραπεί τον τελευταίο μήνα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς προέρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δεν υπολογίζεται το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Σαχτάρ). Το Αννόβερο έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς παλεύει για την παραμονή του, επομένως θα παλέψει ακόμη και για τον βαθμό, με την ισοπαλία να προσφέρεται σε απόδοση 3.90.

Head 2 Head

Ντεν Χάαγκ - Άγιαξ (24/02, 13:15): Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε αυτό το γήπεδο 15 φορές, με τον Άγιαξ να έχει το πάνω χέρι, καθώς το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 1-5-9. Δύσκολα θα αφήσει πίσω του βαθμούς ο «Αίαντας» κι αυτή τη φορά, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.25 και να αποτελεί «μαξιλαράκι».

Χάμιλτον - Ρέιντζερς (24/02, 14:15): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες, καθώς σε μια σειρά 10 αναμετρήσεων σε αυτό το γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 0-1-9. Φαβορί και αυτή τη φορά η Ρέιντζερς, με τη νίκη της να δίνεται σε απόδοση 1.30 και να αποτελεί επίσης «μαξιλαράκι».

Μπολόνια - Γιουβέντους (24/02, 16:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες ούτε τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ούτε και βάσει προϊστορίας, καθώς σε 20 επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο η Γιουβέντους μετράει 14 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αυτή τη φορά η νίκη της Γιούβε δίνεται σε απόδοση 1.50 και πιθανόν να επιβεβαιωθεί ακόμη μια φορά.