Το "σήκωσε" στην Μασσαλία ο Στέφανος! - Free Sunday
Το "σήκωσε" στην Μασσαλία ο Στέφανος!

Το "σήκωσε" στην Μασσαλία ο Στέφανος!

Μία καταπληκτική εβδομάδα για τον Στέφανο Τσιτσιπά έφτασε στο τέλος της, καθώς σήμερα αγωνίστηκε στον τελικό του ATP tour 250 Ιndoor στην Μασσαλία της Γαλλίας. Αντίπαλος του στον τελικό ήταν ο Mikhail Kukushkin στον οποίο επικράτησε με σκορ 2-0 σετ, 7-5, 7-6 (5) και αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρνουά σε μία καθαρή νίκη για τον Στέφανο που από την αρχή είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος στο tour της καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά καθώς να υπενθυμίσουμε πως το ξεκίνημα το έκανε πέρσι με την κατάκτηση του Stockholm Open στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Μετά τον αγώνα ο Στέφανος μίλησε για το συναίσθημα και την χαρά της νίκης: "Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Ήθελα να συμβεί αυτό πολύ καιρό τώρα, μετά τον πρώτο τίτλο μου στη Στοκχόλμη. Αυτό το συναίσθημα ήταν υπέροχο και γι' αυτό ήθελα να ξαναζήσω κάτι τέτοιο εδώ στη Μασσαλία."

Μετά από αυτήν την εξαιρετική εβδομάδα ο Έλληνας πρωταθλητής μας θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και από αύριο θα βρίσκεται στο νούμερο 11 της ATP World Tour, πλησιάζοντας πλέον επικίνδυνα τους παίκτες της πρώτης δεκάδας!