«Καθαρίζει» το ντέρμπι η Λίβερπουλ - Free Sunday
«Καθαρίζει» το ντέρμπι η Λίβερπουλ

«Καθαρίζει» το ντέρμπι η Λίβερπουλ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι έχουμε μπροστά μας, με πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Όπως κάθε εβδομάδα, το Betarades.gr σε συνεργασία με τη «Free Sunday» έχουν καταλήξει σε πέντε προτάσεις, τις οποίες και θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά παρακάτω.

Θα ξεκινήσουμε από την Αγγλία και το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις διαδοχικές ήττες επέστρεψαν μεσοβδόμαδα στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας της Κάρντιφ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι αντιμετώπιζαν μία ομάδα η οποία φιγουράρει στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, οι «κόκκινοι» έκαναν την Τετάρτη (27/02) επίδειξη δύναμης απέναντι στη Γουότφορντ, επικράτησαν 5-0 και πηγαίνουν στο «Γκούντισον Παρκ» με την ψυχολογία στα ύψη και με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, μετά από πολλά χρόνια. Η Λίβερπουλ είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω από την Έβερτον, το κίνητρό της είναι τεράστιο και θεωρούμε ότι θα πάρει σχετικά άνετα τη νίκη. Θα επιλέξουμε, επομένως, το «διπλό» με χάντικαπ -1, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Δεν χάνει η Φιορεντίνα

Συνεχίζουμε με Serie A και τον αγώνα Αταλάντα - Φιορεντίνα. Η γηπεδούχος ομάδα δεν διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, 1-3 από τη Μίλαν εντός έδρας και 2-0 από την Τορίνο εκτός έδρας, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην 8η θέση, μόλις στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Οι «βιόλα», από την πλευρά τους, έχουν να χάσουν σε επίπεδο πρωταθλήματος από τις 26 Δεκεμβρίου, ανεβαίνουν σταθερά στη βαθμολογία και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αταλάντα θα τους διατηρήσει στη διεκδίκηση μιας θέσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Θα πάμε με τη φόρμα της Φιορεντίνα και θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00.

«Αναστήθηκε» ο Λεβαδειακός

Αφήνουμε την Ευρώπη και περνάμε στη… δική μας Superleague και την αναμέτρηση Λεβαδειακός - Λαμία. Οι Βοιωτοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, φιγουράρουν εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους. Μετρούν δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες με 1-0, κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Λαμία είναι πιο άνετη βαθμολογικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή της ακόμη, ενώ μεσοβδόμαδα είχε και το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Λεβαδειακός τα τελευταία χρόνια βρίσκει τον τρόπο να σώζει την «παρτίδα», το μομέντουμ τον ευνοεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον «άσο» να προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, έχουμε ξεχωρίσει το «διπλό» της Γάνδης επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ, σε απόδοση 2.00, για το πρωτάθλημα του Βελγίου, αλλά και τον «άσο» σε απόδοση 2.00, επίσης, στην αναμέτρηση Βαλένθια - Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αυτές είναι οι προτάσεις για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να βρίσκετε προτάσεις για live betting από τους έμπειρους tipsters του κορυφαίου ενημερωτικού site για το στοίχημα στην Ελλάδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/03

15:30 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γάνδη -> 2 @2.00

17:15 Λεβαδειακός - Λαμία -> 1 @2.30

18:15 Έβερτον - Λίβερπουλ -> Λίβερπουλ -1 (Ασ.) @2.05

19:00 Αταλάντα - Φιορεντίνα -> X2 @2.00

21:45 Βαλένθια - Μπιλμπάο -> 1 @2.00

Goal Tips

Φούλαμ - Τσέλσι (03/03, 16:05): Το Over 2.5 γκολ έχει εμφανιστεί και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φούλαμ, αλλά και στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Τσέλσι. Πολύ πιθανό το «μίνι» λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής να έχει αρκετά τέρματα, με το Over 2.5 να προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Νάπολι - Γιουβέντους (03/03, 21:30): Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Γιουβέντους. Το να επιβεβαιωθεί το ίδιο σημείο και στη μεταξύ τους συνάντηση την Κυριακή το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Βαλένθια - Μπιλμπάο (03/03, 21:45): Τρία σερί Under 2.5 μετρά η Βαλένθια σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Μπιλμπάο, από την πλευρά της, έχει επιβεβαιώσει το Under 2.5 στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το ισπανικό πρωτάθλημα. Το να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το βρίσκουμε σε απόδοση 1.57.

Seri Tips

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (03/03, 19:00): Αήττητος φέτος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ σε επίπεδο Superleague, μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα παιχνίδια. Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να μην έχει υποστεί ήττα στο πρωτάθλημα ακόμη, με 19 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δίνεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με το «διπλό» να βρίσκεται λίγο κάτω από το 2.00.

Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης (03/03, 19:00): Η Βέρντερ Βρέμης είναι αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τον απολογισμό της να αποτελείται από έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το να μη χάσει στην έδρα της Βόλφσμπουργκ την Κυριακή, το Χ2 δηλαδή, «πληρώνει» 1.72.

Αταλάντα - Φιορεντίνα (03/03, 19:00): Αήττητη η Φιορεντίνα από τις 26/12/2018 κι έπειτα, σε δέκα ματς που έχει δώσει έκτοτε, έχει έξι ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Είναι το αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών και το Χ2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Head 2 Head

Έβερτον - Λίβερπουλ (03/03, 18:15): Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Έβερτον, με τα έξι από αυτά τα παιχνίδια να ολοκληρώνονται ισόπαλα! Είναι το φαβορί και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το «διπλό» να προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω στο 1.60!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (03/03, 19:00): Το No Goal, να μη σκοράρει δηλαδή η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον, έχει επιβεβαιωθεί στα 8/9 τελευταία παιχνίδια μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως έδρας. Το να συμβεί το ίδιο και στον αγώνα της Κυριακής προσφέρεται σε απόδοση 1.68 κατά μέσο όρο.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (03/03, 19:30): Ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια όπου αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό, είτε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας είτε στο Αγρίνιο, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι είναι και τώρα φαβορί για τους τρεις βαθμούς, με τον «άσο» να προσφέρεται σε απόδοση 1.69 κατά μέσο όρο.