Παιχνίδι με τα γκολ σε Ουαλία και Ουγγαρία - Free Sunday
Παιχνίδι με τα γκολ σε Ουαλία και Ουγγαρία

Παιχνίδι με τα γκολ σε Ουαλία και Ουγγαρία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Από το κουπόνι της Κυριακής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση και στις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από τα προκριματικά του Euro, έχοντας κρατήσει και ένα σημείο από τη Β΄ Ισπανίας.

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουαλία και Σλοβακία. Αμφότερες έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, καθώς στον όμιλο δεν υπάρχει άλλη ομάδα-φόβητρο πλην της Κροατίας, επομένως η δεύτερη θέση παραμένει ανοιχτή για όλους. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Ουαλία έχει σαφές προβάδισμα κυρίως λόγω της έδρας της, ωστόσο η Σλοβακία είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές, η οποία είναι σε θέση να κάνει τη «ζημιά». Έτσι, θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10, ένα σημείο που έχει επαληθευτεί στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ουαλίας και στις 3/5 τελευταίες εξόδους της Σλοβακίας.

Με το Goal/Goal και την Ουγγαρία

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουγγαρία και Κροατία. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Κροατία είναι κλάσεις ανώτερη και η λογική λέει πως θα κατακτήσει με σχετική άνεση την κορυφή του ομίλου, μια και δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να την κοντράρει ποιοτικά. Η Ουγγαρία, από την πλευρά της, παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα στο Nations League, εντός έδρας ήταν άκρως ανταγωνιστική και οφείλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Πιστεύουμε πως θα βρει έστω μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Κροατία, ενώ θα αποτελέσει έκπληξη αν μείνουν «άσφαιροι» οι φιλοξενούμενοι. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Μονόδρομος η νίκη για τη Βόρειο Ιρλανδία

Περνάμε στην κόντρα της Βορείου Ιρλανδίας με τη Λευκορωσία. Αμφότερες έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ με τις Γερμανία και Ολλανδία, επομένως οι δύο πρώτες θέσεις μοιάζουν ήδη… κατειλημμένες. Παρ’ όλα αυτά, η Βόρειος Ιρλανδία παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει «παραστάσεις» από μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Λευκορωσίας, η οποία μπορεί να είναι «σφιχτή» αμυντικά, μοιάζει όμως και αρκετά ακίνδυνη επιθετικά, σκοράροντας με το… σταγονόμετρο. Ο άσος σε απόδοση 1.83 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Στήριγμα η Γρανάδα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με Β΄ Ισπανίας και το παιχνίδι Γρανάδα - Λας Πάλμας. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν, καθώς η Γρανάδα είναι στη 2η θέση, κρατώντας την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας άνοδο, ενώ η Λας Πάλμας είναι στη 12η θέση, έχοντας ξεμείνει από στόχους. Επίσης, οι γηπεδούχοι είναι άκρως φορμαρισμένοι, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα και πιστεύουμε πως θα κάνουν το «χρέος» τους και κόντρα στους «νησιώτες». Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.81 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε προβλέψεις για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

24/03

16:00 Ουαλία - Σλοβακία -> Goal/Goal @2.10

19:00 Ουγγαρία - Κροατία -> Goal/Goal @1.95

21:00 Γρανάδα - Λας Πάλμας -> 1 @1.81

21:45 B. Ιρλανδία - Λευκορωσία -> 1 @1.83

Goal Tips

Καζακστάν - Ρωσία (24/03, 16:00): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια των δύο ομάδων, καθώς το 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 7/9 τελευταία παιχνίδια του Καζακστάν και στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της Ρωσίας. Πιθανό και σήμερα το 2-3 γκολ, σημείο που δίνεται σε απόδοση 1.95.

Ισραήλ - Αυστρία (24/03, 19:00): Το Ισραήλ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, το Over 2.5 έχει επαληθευτεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια του και κόντρα στην Αυστρία δύσκολα θα δούμε αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.15 και σίγουρα έχει αξία.

Σαν Μαρίνο - Σκωτία (24/03, 19:00): Το Σαν Μαρίνο παραμένει σταθερά μία από τις πιο αδύναμες ομάδες των προκριματικών, σκοράρει σπάνια και είναι χαρακτηριστικό πως έχει μείνει «άσφαιρο» στα 15/16 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δύσκολα θα βρουν δίχτυα κόντρα στη Σκωτία οι γηπεδούχοι, με το No Goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.30.

Seri Tips

Ολλανδία - Γερμανία (24/03, 21:45): Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Γερμανία, δείχνοντας να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, τη στιγμή που η Ολλανδία έχει βρει τα πατήματά της και δεν θυμίζει σε τίποτα την αδύναμη ομάδα των τελευταίων ετών. Πιθανόν να συνεχίσουν νικηφόρα οι «οράνιε», με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Σλοβενία - ΠΓΔΜ (24/03, 21:45): Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Σλοβενία, η οποία υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΠΓΔΜ. Ο παράγοντας «έδρα» αναμένεται να εξισορροπήσει την καλή κατάσταση των φιλοξενούμενων, πιθανόν να δούμε ακόμη μια «μοιρασιά» σε παιχνίδι της Σλοβενίας, με την ισοπαλία να δίνεται σε απόδοση 4.00.

Κύπρος - Βέλγιο (24/03, 21:45): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Βέλγιο είναι κλάσεις ανώτερο, ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Δύσκολα θα πάρουν κάτι θετικό οι Κύπριοι, με το διπλό να παίζεται σε απόδοση 1.25.

Head 2 Head

Κόγκε - Χβιντόρβε (24/03, 14:45): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε μια σειρά πέντε αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 4-0-1. Φαβορί και σήμερα οι γηπεδούχοι, με τον άσο να δίνεται σε απόδοση 1.85.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Τβέντε (24/03, 15:30): Η Τβέντε έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην ανεβασμένη Γκόου Αχέντ, ωστόσο η παράδοση είναι με το μέρος της, καθώς σε επτά επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το διπλό σε απόδοση 2.30 έχει αξία βάσει προϊστορίας.

Ρόντα - Μάαστριχτ (24/03, 17:45): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες όταν συναντιούνται σε αυτό το γήπεδο, καθώς η Ρόντα έχει επικρατήσει και στις επτά περιπτώσεις που υποδέχτηκε τη Μάαστριχτ. Πιθανός και σήμερα ο άσος, ο οποίος παίζεται σε απόδοση 2.25.