Με τα γκολ στο Αγρίνιο - Free Sunday
Με τα γκολ στο Αγρίνιο

Με τα γκολ στο Αγρίνιο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η Free Sunday σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Είμαστε κοντά σας με την… κλασική, πλέον, πεντάδα επιλογών, η οποία αυτή τη φορά προκύπτει από τη Σούπερλιγκ και τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι μέχρι ένα σημείο έκαναν όνειρα ακόμη και για έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο τα πρόσφατα αποτελέσματά τους, τους “προσγείωσαν” στην πραγματικότητα. Μία εβδομάδα πριν ηττήθηκαν 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είχαν προηγηθεί δύο ακόμη ήττες από ΠΑΟΚ (1-2 εντός) και Αστέρα Τρίπολης (3-0 εκτός), το μοναδικό από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που κέρδισαν είναι εκείνο με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο, στο οποίο επικράτησαν 5-0. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έχει μείνει δέκα βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, με ματς λιγότερο βέβαια, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου, σκοράρει πολύ και δημιουργεί αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ στα περισσότερα παιχνίδια του, το ίδιο μπορεί να συμβεί και κόντρα στον Παναιτωλικό. Το Over 2.5 γκολ το βίσκουμε σε υψηλή απόδοση, στο 2.30 πιο συγκεκριμένα, και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Προβάδισμα η Χοφενχάιμ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Άουγκσμπουργκ - Χοφενχάιμ. Στην 15η θέση της βαθμολογίας φιγουράρουν οι γηπεδούχοι, η διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη είναι πέντε πόντοι. Δεν μπορούν να αισθάνονται άνετοι, αλλά κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Μεσοβδόμαδα είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο, αποκλείστηκαν στην παράταση από τη Λειψία (1-2), στο πρωτάθλημα προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Νυρεμβέργη. Από την άλλη πλευρά, η Χόφενχαϊμ πηγαίνει πιο “φρέσκια” στο ματς, καθώς δεν είχε αγώνα για το Κύπελλο, και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 4-1 επί της Λεβερκούζεν. Διεκδικεί την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διαθέτει καλύτερο σύνολο από την Άουγκσμπουγκ και έχει τον πρώτο λόγο στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Επιλογή θα αποτελέσει το “διπλό” σε απόδοση 1.95.

Σκοράρουν στη Φλωρεντία

Περνάμε στη Serie A και τον αγώνα Φιορεντίνα - Φροζινόνε. Οι “βιόλα” εδώ και επτά ματς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, μετρά τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε όλα από αυτά σκόραρε και δέχθηκε γκολ. Η Φροζινόνε, από την πλευρά της, είναι προτελευταία στην κατάταξη, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια της, επιθετικά διαθέτει ταλέντο και μπορεί να πετύχει ένα τέρμα, τουλάχιστον, στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Το Goal / Goal το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00 και θα μπει στις προτάσεις μας. Πέρα από τις τρεις παραπάνω επιλογές, έχουν ξεχωρίσει δύο ακόμη σημεία. Τον 1 DNB στον αγώνα Νις - Μονπελιέ σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) και το “διπλό” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Φεϊρένσε - Μπενφίκα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα, μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

13:30   841      Φιορεντίνα - Φροζινόνε          Goal/Goal        2.00

16:30   868     Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ 2          1.95

18:00   943      Νις - Μονπελιέ            1          (DNB)  1.85

19:00   949      Παναιτωλικός - Ολυμπιακός  Over 2.5          2.30

19:30   964      Φεϊρένσε - Μπενφίκα 2 & Over 2.5    1.80

Goal Tips

Έβερτον - Άρσεναλ (07/04, 16:05): Το No Goal (να μην σκοράρει δηλαδή η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Έβερτον. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, δεν έχει δεχθεί γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες της. Το να επιβεβαιωθεί το No Goal και στην αναμέτρηση του “Γκούντισον Παρκ”, προσφέρεται σε απόδοση 2.54 κατά μέσο όρο.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (07/04, 19:00): Τέσσερα σερί Over 2.5 γκολ μετρά ο Παναιτωλικός, ενώ περισσότερα από 2.5 τέρματα έχουν σημειωθεί στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πολύ πιθανό να “ανοίξει” το σκορ στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με το Over 2.5 να προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Ίντερ - Αταλάντα (07/04, 19:00): Το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Αταλάντα, δύο για την Serie A και ένα για το Κύπελλο. Το να συμβεί το ίδιο και στον αγώνα με την Ίντερ, προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Σερί Tips

Ρεμς - Λιλ (07/04, 16:00): Η Ρεμς είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από επτά νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Υποδέχεται τη Λιλ, η οποία έχει κερδίσει τα οκτώ από τα 12 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι, με τον “άσσο” να προσφέρεται στο 2.94, την ισοπαλία στο 3.08 και το “διπλό” στο 2.63.

Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης (07/04, 19:00): Η Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Η Βέρντερ Βρέμης, από την άλλη, “τρέχει” αήττητο σερί δέκα αγώνων στην Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δίνονται σε αποδόσεις φαβορί (2.14), με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 3.60 και το “διπλό” στο 3.37 κατά μέσο όρο.

ΠΑΟΚ - Λαμία (07/04, 19:30): Ο ΠΑΟΚ διατηρείται αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα (23-3-0) και υποδέχεται τη Λαμία, η οποία έχασε για τελευταία φορά στη Σούπερλιγκ στις 2 Φεβρουαρίου και έκτοτε μετρά τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Φυσικά, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Δικέφαλος είναι το φαβορί, με τον “άσσο” να παίζεται στο 1.10 περίπου, την ισοπαλία στο 7.80 και το “διπλό” να ξεπερνά το 20.00.

Head 2 Head

Αλαβές - Λεγκανές (07/04, 13:00): Η Αλαβές είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια στα οποία υποδέχθηκε την Λεγκανές, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Για το κυριακάτικο ματς προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, με τον “άσσο” να παίζεται στο 2.27 κατά μέσο όρο, την ισοπαλία στο 3.16 και το “διπλό” στο 3.53.

Ξάνθη - ΑΕΚ (07/04, 16:00): Η ΑΕΚ είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες “επισκέψεις” της στην έδρα της Ξάνθης σε όλες επιβεβαιώθηκε το Under 2.5. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι τα τρία από αυτά τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Για την αναμέτρηση της Κυριακής, η Ένωση θεωρείται το φαβορί, με τον “άσσο” να προσφέρεται γύρω στο 2.00. Στις αγορές των γκολ, το Under (1.45 κατά μέσο όρο), έχει προβάδισμα έναντι του Over (2.60).

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός (07/04, 17:15): Και τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, είχαν λιγότερα από 2.5 τέρματα. Το να επιβεβαιωθεί το Under και στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, προσφέρεται σε απόδοση 1.52.