Στήριγμα η Τορίνο - Free Sunday
Στήριγμα η Τορίνο

Στήριγμα η Τορίνο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Λίγο έλειψε να κάνουμε το απόλυτο την προηγούμενη Κυριακή, καθώς επιβεβαιώθηκαν το «διπλό» στο Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ (0-4), το 1 DNB στο Νις - Μονπελιέ (1-0), το Over στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (0-5) και το «διπλό» σε συνδυασμό με το Over στο Φεϊρένσε - Μπενφίκα (1-4), με τη μοναδική πρόταση που δεν επιβεβαιώθηκε να είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση Φιορεντίνα - Φροζινόνε (0-1). Πάμε, όμως, στο τρέχον πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η πρώτη «στάση» γίνεται στην Ιταλία και την αναμέτρηση Τορίνο - Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας συγκεντρώσει εννέα πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχουν εξασφαλίσει σε σημαντικό βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία και μπορούν να αισθάνονται πιο άνετοι από δω και πέρα. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, διεκδικούν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και στο γήπεδό τους είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί, έχοντας κερδίσει τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν εκεί, ενώ στα τέσσερα από αυτά δεν δέχτηκαν καν γκολ. Θα πάμε με την έδρα και το κίνητρο, επιλέγοντας τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Νίκη με Under για Σίτι

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι. Με 39 βαθμούς, η Κρίσταλ Πάλας απέχει εννέα από τη ζώνη του υποβιβασμού, ουσιαστικά είναι αδιάφορη από βαθμολογικής άποψης. Η Σίτι συνεχίζει την «κούρσα» με τη Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θέλει να… σκέφτεται καν το ενδεχόμενο απωλειών. Τελευταία συνηθίζει να παίρνει «επαγγελματικές» νίκες, ενώ ακολουθεί και η ρεβάνς με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο η ομάδα του Γκουαρδιόλα καλείται να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο Λονδίνο. Περιμένουμε οι «πολίτες» να κερδίσουν, αλλά χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, το «διπλό» σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ «πληρώνει» 1.70 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Περνάμε στην Ισπανία και την αναμέτρηση Χιρόνα - Βιγιαρεάλ. Για αμφότερες τις ομάδες το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ιδιαίτερα για τα «κίτρινα υποβρύχια», τα οποία φιγουράρουν εντός της επικίνδυνης ζώνης, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο. Αμυντικά, καμία τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, το ενδεχόμενο να πετύχουν και οι δύο από ένα τέρμα, τουλάχιστον, φαντάζει πολύ πιθανό. Θα πάμε, επομένως, με το Goal/Goal, σε απόδοση 1.72.

Οι τρεις παραπάνω αποτελούν τις βασικές μας επιλογές από το στοιχηματικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα, βέβαια, έχουμε ξεχωρίσει δύο ακόμη προτάσεις. Η πρώτη έρχεται από τη Σούπερλιγκ και είναι το No Goal, σε απόδοση 2.00, στον αγώνα Λαμία - ΑΕΚ. Η δεύτερη προκύπτει από τη λίγκα της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Ουτρέχτη - Φίτεσε. Εκεί θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, επιλέγοντας το Χ2, σε απόδοση 1.80.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

14/04

13:30 Τορίνο - Κάλιαρι -> 1 @1.85

16:05 Κρ. Πάλας - Μ. Σίτι -> 2 & Under 4.5 @1.70

17:45 Ουτρέχτη - Φίτεσε -> Χ2 @1.80

19:00 Λαμία - ΑΕΚ -> Νο Goal @2.00

19:30 Χιρόνα - Βιγιαρεάλ -> Goal/Goal @1.72

Goal Tips

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Έιμπαρ (14/04, 17:15): Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς και στα έξι πιο πρόσφατα της Έιμπαρ. Αμφότερες σκοράρουν αρκετά εύκολα, το να το κάνουν και στον αγώνα της Κυριακής προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Λίβερπουλ - Τσέλσι (14/04, 18:30): Η Λίβερπουλ προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ στα οποία το Goal/Goal συνδυάστηκε με το Over 2.5. Το να συμβεί το ίδιο και στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

Κιέβο - Νάπολι (14/04, 19:00): Πέντε φορές έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της Κιέβο, ενώ η Νάπολι το έχει εμφανίσει πέντε φορές στα επτά πιο πρόσφατα ματς της. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν σημειωθούν πολλά γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με το Over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.67.

Seri Tips

Άρης - Ατρόμητος (14/04, 19:00): Ο Άρης είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Αντίθετα, ο Ατρόμητος έχει χάσει και στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μακριά από το Περιστέρι. Φαβορί για τη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι οι Θεσσαλονικείς, με τον «άσο» να παίζεται γύρω στο 2.20 και το «διπλό» στο 3.60.

Ολυμπιακός - Ξάνθη (14/04, 19:00): Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Σούπερλιγκ, ενώ σε όλα επιβεβαιώθηκε και το Over 2.5 γκολ. Το να συμβεί το ίδιο και απέναντι στην Ξάνθη, ο συνδυασμός του «άσου» με το Over δηλαδή, το βρίσκουμε σε απόδοση 1.50.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ (14/04, 19:00): Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα. Αντίθετα, η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από δύο σερί ήττες, στις οποίες δέχτηκε επτά γκολ συνολικά. Φαβορί οι γηπεδούχοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον «άσο» να προσφέρεται στο 1.50, την ισοπαλία στο 4.75 και το «διπλό» στο 6.25.

Head 2 Head

Λάρισα - ΠΑΟΚ (14/04, 19:00): Το σύνολο τερμάτων στα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήταν 2-3 γκολ. Το να συμβεί το ίδιο και στο κυριακάτικο ματς στη Λάρισα προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Να σημειωθεί ότι εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Λαμία - ΑΕΚ (14/04, 19:00): Λαμία και ΑΕΚ έχουν τεθεί αντιμέτωπες επτά φορές από το 2016 κι έπειτα σε Σούπερλιγκ και Κύπελλο, με την Ένωση να είναι αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Στα 6/7 ματς, μάλιστα, δεν δέχτηκε καν γκολ. Το να κερδίσει και την Κυριακή, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της, παίζεται σε απόδοση 3.00.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (14/04, 19:00): Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 σε συνδυασμό με το Goal/Goal. Το να… τηρηθεί η παράδοση και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ το βρίσκουμε σε απόδοση 2.95.