Στήριγμα οι έδρες σε Αγγλία και Ισπανία - Free Sunday
Στήριγμα οι έδρες σε Αγγλία και Ισπανία

Στήριγμα οι έδρες σε Αγγλία και Ισπανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η Free Sunday σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαδίζουν προς το τέλος τους, ορισμένες ομάδες αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο, διεκδικώντας τους στόχους τους, ενώ άλλες είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Στοιχηματικά, προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, πέντε συνολικά έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Θα ξεκινήσουμε από την Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι. Η Μάντσεστερ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετράει μια νίκη και πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας χάσει τη δυναμική που είχε μέσα στο 2019. Πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 64 βαθμούς όντας στο -3 από την Τσέλσι και τα εισιτήρια του Champions League και καλείται να βρει τη χαμένη ταυτότητά της στα εναπομείναντα ματς, ώστε να σώσει μια εν γένει κακή σεζόν. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τους “μπλε”, έχει την ευκαιρία να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το 1DNB σε απόδοση 1.95.

Κερδίζει και “καθαρίζει” η Βιγιαρεάλ

Συνεχίζουμε με Α' Ισπανίας και το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ουέσκα. Το “κίντρινο υποβρύχιο” διανύει μια από τις χειρότερες χρονιές της πρόσφατης ιστορίας του, βρίσκεται στη 14η θέση με 36 βαθμούς (δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα από το Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ που έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ) όντας μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στην Ουέσκα έχει “χρυσή” ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και ουσιαστικά να “καθαρίσει” με την υπόθεση παραμονή. Η Ουέσκα από την πλευρά της έχει επίσης ισχυρό κίνητρο καθώς απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρία της, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, ωστόσο μακριά από την έδρα της παρουσιάζει τρωτά σημάδια αδυναμίας. Η Βιγιαρεάλ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, έχει ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε και πιστεύουμε πως θα δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Κρατάμε τον άσσο λοιπόν, σε απόδοση 1.60.

Περνάμε στην Α' Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Μπράγκα – Μπενφίκα. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Μπράγκα είναι στην 4η θέση μη μπορώντας να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω ή να κινδυνεύσει, ενώ η Μπενφίκα ισοβαθμεί στην κορυφή με την Πόρτο, υπερτερώντας όμως, επομένως κρατάει την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Οι “αετοί” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρουν κατά ριπάς και πιστεύουμε πως δεν θα αφήσουν το τρίποντο να τους ξεφύγει. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και θα το “τιμήσουμε”.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα όμως, θα ασχοληθούμε με δυο ακόμη παιχνίδια, από Γαλλία και Ιταλία. Συγκεκριμένα, από τη Ligue 1 θα κρατήσουμε το Μαρσέιγ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.94 στο παιχνίδι Μαρσέιγ – Ναντ, ενώ από τη Serie A, θα πάμε με το Χ2 στο παιχνίδι Φιορεντίνα – Σασσουόλο, σε απόδοση 2.10.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

18:30 925    Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι -> 1 (DNB) @1.95

19:30 1113   Βιγιαρεάλ - Ουέσκα -> 1 @1.60

19:30 1114   Μπράγκα - Μπενφίκα -> 2 @1.80

22:00 1125   Μαρσέιγ - Ναντ -> Μαρσέιγ -1 (Ασιατικό) @1.94

29/11

22:00 1162 Φιορεντίνα - Σασουόλο -> X2 @2.10

Σερί Tips

Λιντς – Άστον Βίλα (28/04, 14:00): Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, προέρχεται από 10 σερί νίκες και όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την άνοδό της μέσω των πλέι οφ. Η νίκη της κόντρα στη Λιντς προσφέρεται σε απόδοση 4.50 (!) και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Αμιάν – Στρασβούργο (28/04, 16:00): Οι γηπεδούχοι δείχνουν αν έχουν μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες, καθώς έχουν μοιραστεί βαθμούς κι εντυπώσεις στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας. Κόντρα στο Στρασβούργο ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί “χρυσάφι” για τους γηπεδούχους καθώς είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, σίγουρα υπάρχει αξία στο Χ, το οποίο δίνεται σε απόδοση 3.35.

Σεντ Ετιέν – Τουλούζ (28/04, 18:00): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η Σεντ Ετιέν έχει κερδίσει τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ η Τουλούζ έχει επικρατήσει μόλις σε 1/5 τελευταία. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς και η λογική λέει πως δεν θα αφήσουν το τρίποντο να τους ξεφύγει, με τον άσσο να δίνεται σε απόδοση 1.55.

Goal Tips

Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ (28/04, 16:30): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς, παράλληλα παρουσιάζουν κενά στα μετόπισθεν, επομένως τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους οδηγούνται σε πολύ υψηλά σκορ. Δύσκολα θα υπάρχει αλλαγή σκηνικού, με το Over 2,5 όμως να προσφέρεται στο χαμηλό 1.35.

Κιέβο – Πάρμα (28/04, 16:00): Η Κιέβο έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, επομένως αγωνίζεται χωρίς άγχος και στόχους, γεγονός που οδηγεί τα περισσότερα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ. Συγκεκριμένα, το Over 2,5 έχει επαληθευτεί στα 7/8 τελευταία και κόντρα στην Πάρμα δίνεται σε απόδοση 2.08.

Νυρεμβέργη – Μπάγερν Μονάχου (28/04, 19:00): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια της Νυρεμβέργης, με το 2-3 γκολ να έχει επαληθευτεί στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως έδρας. Κόντρα στην Μπάγερν, το 2-3 γκολ δίνεται στο υψηλό 2.70 και αξίζει το ρίσκο βάσει στατιστικής.

Head 2 Head

Λιλ – Νιμ (28/04, 16:00): Οι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν “πλούσια” προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε τέσσερις αναμετρήσεις η Λιλ μετράει ισάριθμες νίκες. Ο άσσος αυτή τη φορά προσφέρεται σε απόδοση 1.53 και μπορεί να αποτελέσει “μαξιλαράκι”.

Τορίνο – Μίλαν (28/04, 21:30): Οι δυο ομάδες έχουν “γεμάτη” προϊστορία μεταξύ τους, καθώς έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 15 φορές, με το επί μέρους ρεκόρ να είναι 1-10-4. Η παράδοση δείχνει ξεκάθαρα ισοπαλία, η οποία δίνεται σε απόδοση 3.20.

Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης (28/04, 21:00): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δυο ομάδες, καθώς σε μια σειρά 12 αναμετρήσεων σε αυτό το γήπεδο, το επί μέρους ρεκόρ είναι 1-0-11. Το διπλό σε απόδοση 1.44, μπορεί επίσης να αποτελέσει “μαξιλαράκι”.