Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους! - Free Sunday
Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!

Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!

Την 2η θέση κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Mutua Madrid Open μετά από μία φανταστική εβδομάδα στην Μαδρίτη, με αποκορύφωμα την νίκη του στον ημιτελικό γύρο απέναντι στο “βασιλιά” της χωμάτινης επιφάνειας Rafael Nadal.

Mετά από 8 διαδοχικές νίκες στο χώμα, εμπόδιο στο “Στεφ” στάθηκε ο κορυφαίος Novak Djokovic από τον οποίο ηττήθηκε στο τελικό με 6-3, 6-4 και ανέβηκε για 3η φορά στο θρόνο της Μαδρίτης.

Στο τέλος του αγώνα ο Djokovic εκτός από το ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τενίστα του απευθύνθηκε και στα ελληνικά:

 “Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα καλά του λόγια για μένα και την ομάδα μου. Θέλω να ανταποδώσω και να πω πως είσαι σίγουρα ένα νέο αστέρι στο τένις, θα έχεις λαμπρό μέλλον και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου".

"Αυτό που μ' αρέσει όμως περισσότερο σε σένα είναι η προσωπικότητά σου. Πάντα τα πηγαίναμε καλά, ξέρω εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου αρκετό καιρό, σε θυμάμαι απ' όταν ήσουν πολύ μικρότερος απ' ότι τώρα, τώρα είσαι μεγαλύτερος και δυνατότερος από μένα. Ήταν ευχαρίστησή μου που μοιράστηκε το γήπεδο μαζί σου και ελπίζω πως θα έχουμε περισσότερες μάχες", πρόσθεσε ο Σέρβος, ο οποίος έκλεισε το κομμάτι αυτό για τον Στέφανο στα ελληνικά: "Ευχαριστώ φίλε, πάμε!"