Στηρίγματα Παραγουάη και Ουρουγουάη - Free Sunday
Στηρίγματα Παραγουάη και Ουρουγουάη

Στηρίγματα Παραγουάη και Ουρουγουάη

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν φτάσει στο τέλος τους, η προσοχή μας στρέφεται σε Σκανδιναβία και Copa America, διοργανώσεις που θα μας κρατήσουν παρέα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Στοιχηματικά, προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά επιλογές, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Copa America και την αναμέτρηση Παραγουάη - Κατάρ. Αμφότερες δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι στη φετινή version, με την Παραγουάη να είναι πολύπειρη στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ το Κατάρ είναι «καλεσμένο», καθώς συμμετέχει με πρόσκληση. Σίγουρα το Κατάρ δεν έχει την ιδιοσυγκρασία των Λατίνων, θεωρούμε πως θα δυσκολευτεί πολύ να προσαρμοστεί στις συνθήκες που θα συναντήσει, ενώ γενικώς οι Λατίνοι είναι ιδιαιτέρως σκληροί και δίνουν στα παιχνίδια τους «τρελό» ρυθμό, στον οποίο δεν έχουν συνηθίσει οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Εύκολα ή δύσκολα, «βλέπουμε» νίκη της Παραγουάης, ο άσος δίνεται στο 1.73 και σίγουρα έχει αξία βάσει των δεδομένων του αγώνα.

Ανώτερη η Ουρουγουάη

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ουρουγουάη - Εκουαδόρ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ουρουγουάη είναι κλάσεις ανώτερη, διαθέτοντας παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Σουάρεζ, Καβάνι, Γοδίν κ.ά. Ο Ισημερινός, από την πλευρά του, δεν αποτελεί εύκολη λεία σε καμία περίπτωση, ωστόσο υστερεί σε ποιότητα σε όλες τις γραμμές και κόντρα στη «σελέστε» αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν επικινδυνότητα για τα φαβορί, πιστεύουμε όμως πως η Ουρουγουάη έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα τόσο για να ξεκινήσει νικηφόρα όσο και για να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. Ο άσος κόντρα στον Ισημερινό προσφέρεται σε απόδοση 1.83 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Αντίθετες πορείες

Περνάμε στην Α΄ Φινλανδίας και το παιχνίδι Κόκκολα - Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχουν μαζέψει μόλις έξι βαθμούς μέχρι στιγμής και, όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να δώσουν σκληρή μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Ίντερ Τούρκου, από την πλευρά της, είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς όντας στο -2 από την κορυφή, προέρχεται από δύο σερί «σπασίματα» (μία ισοπαλία και μία ήττα) και κόντρα στην Κόκκολα έχει «χρυσή» ευκαιρία για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το διπλό σε απόδοση 1.97 αποτελεί καλή περίπτωση και θα το κρατήσουμε «ζεστά».

Ολοκληρώνουμε με Β΄ Φινλανδίας και την κόντρα της Γιάρο με την Καχάανι. Αμφότερες έχουν πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση, καθώς η Γιάρο είναι στην 6η θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Καχάανι είναι ουραγός, έχοντας συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής. Βασικό πρόβλημα των δύο ομάδων δείχνει να είναι η αμυντική λειτουργία τους, δεν περιμένουμε αλλαγή «συμπεριφοράς» σήμερα, επομένως αναμένεται ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.65 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16/06

18:30 Κόκκολα - Ίντερ Τούρκου -> 2 @1.97

18:30 Γιάρο - Καχάανι -> Over 2.5 @1.65

22:00 Παραγουάη - Κατάρ -> 1 @1.73

17/06

01:00 Ουρουγουάη - Ισημερινός -> 1 @1.83

Seri Tips

Σανγκγιού - Γιέγιου Γιουνάιτεντ (16/06, 13:00): Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, μετρούν μία νίκη και πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και κόντρα στη Σανγκγιού δύσκολα θα αποσπάσουν κάτι θετικό, με τον άσο να δίνεται σε απόδοση 1.60.

Τάμπερε - Κότκα (16/06, 18:30): Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο στα τρία τελευταία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και μάλιστα με σκορ 1-1. Το σενάριο μιας ακόμη ισοπαλίας δεν φαντάζει απίθανο κόντρα στην ανώτερη Κότκα και το Χ σε απόδοση 3.20 σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Μιοντάλεν - Κρίστιανσουντ (16/06, 19:00): Η Κρίστιανσουντ δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της, μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ και εκτός έδρας είναι αποτελεσματική, διατηρώντας ρεκόρ 4-1-0 στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Το διπλό παίζει σε τιμές αουτσάιντερ και συγκεκριμένα στο 2.87, δίνοντας μέγιστη αξία σε όσους το επιλέξουν.

Goal Tips

Λίλεστρομ - Βίκινγκ (16/06, 19:00): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προέρχονται από 6/7 Over 2.5, τη στιγμή που και η Βίκινγκ προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα. Το Over 2.5 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης και προσφέρεται στο 1.78.

Μπόντο Γκλιμτ - Στρομσγκόντσετ (16/06, 19:00): Η Μπόντο δείχνει να έχει έφεση στο σκοράρισμα, αμυντικά όμως δεν στέκεται το ίδιο καλά, με αποτέλεσμα να προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal. Η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν απέχει πολύ, επομένως περιμένουμε και σήμερα αμφίσκορο, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.65.

Σπάρτα Σάρπσμποργκ - Οντ (16/06, 19:00): Η Οντ προέρχεται από έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο στις τρεις τελευταίες κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, έχοντας βρει τα πατήματά της και αμυντικά. Κόντρα στη σκληροτράχηλη Σάρπσμποργκ περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς με αργό ρυθμό και λίγες ευκαιρίες, με το No Goal να αποτελεί καλή επιλογή και να δίνεται σε απόδοση 1.80.

Head 2 Head

Εκένας - Ούλου (16/06, 14:00): Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την Ούλου να έχει το πάνω χέρι, έχοντας αποδράσει με πέντε «διπλά». Το διπλό αυτή τη φορά προσφέρεται στο 2.15 και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει επιλογή με αξία.

Χαμ Καμ - Άαλεσουντ (16/06, 16:00): Σε επτά αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι 5-0-2, ωστόσο η φετινή Άαλεσουντ είναι εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας και σίγουρα οι γηπεδούχοι θα συναντήσουν περισσότερες δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά, ο άσος σε απόδοση 3.20 μπορεί να αποτελέσει επιλογή για τους λάτρεις της προϊστορίας.

Ρόζενμποργκ - Βαλερένγκα (16/06, 19:00): Οι δύο ομάδες έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους, καθώς έχουν κοντραριστεί σε αυτό το γήπεδο 27 φορές. Η Ρόζενμποργκ αποτελεί το «αφεντικό» μετρώντας 21 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και η λογική λέει πως θα επεκτείνει το σερί της, με τον άσο να προσφέρεται στο υψηλό 1.98.