Κερδίζουν Λάχτι και Μόλντε - Free Sunday
Κερδίζουν Λάχτι και Μόλντε

Κερδίζουν Λάχτι και Μόλντε

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Μπορεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν φτάσει στο τέλος τους, όμως υπάρχει ακόμα… ζωή σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ. Σε αυτές, λοιπόν, τις διοργανώσεις εστιάζουν τα προγνωστικά στοιχήματος. Άλλωστε, το κοινό ασχολείται στοιχηματικά με αυτές. Το Betarades.gr μελέτησε τα παιχνίδια της Κυριακής και έχει ξεχωρίσει αξιόλογα σημεία. Πάμε να δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της ημέρας από το ματς της Λάχτι με τη ΧΙΦΚ. Πρόκειται για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, το οποίο μπαίνει στον δεύτερο γύρο του. Οι ομάδες ισοβαθμούν στους 14 πόντους, αλλά η Λάχτι έχει αγώνα περισσότερο. Χρειάζεται επομένως πιο πολύ τη νίκη, για να μην πλησιάσει κι άλλο στην επικίνδυνη ζώνη. Είναι «σφιχτή» ομάδα και αυτό φαίνεται από τα 7/9 Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και οφείλει να αντιδράσει. Το θετικό είναι ότι έχει την παράδοση με το μέρος της κόντρα στη ΧΙΦΚ. Ενδεικτικά, η Λάχτι έχει κερδίσει τα πέντε πιο πρόσφατα ματς με τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ είναι αήττητη στα δέκα τελευταία! Συνεπώς, η Λάχτι βλέπει το αποψινό ματς σαν μια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει και πάμε με τον «άσο» στο 2.45.

Ανώτερη η Μόλντε

Μεταφερόμαστε στη Νορβηγία και στην Eliteserien. Για τη 13η αγωνιστική, η Μόλντε θα υποδεχτεί την Μπραν. Οι γηπεδούχοι είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 9-1-3. Έχουν την κορυφαία επίθεση στη διοργάνωση, με 32 γκολ ενεργητικό. Γενικά, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχονται από το εμφατικό 0-4 επί της Στρόμσγκοντσετ. Η Μπραν έχασε με το βαρύ 4-0 στο Κύπελλο, από τη Ράνχαϊμ. Έχει κολλήσει επιθετικά, σκοράροντας μόλις 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Έτσι, δύσκολα θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Μόλντε, και μάλιστα εκτός έδρας. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους. «Άσος» στο 1.91.

Σκοράρουν σε Σουηδία και ΗΠΑ

Μένουμε Σκανδιναβία και πάμε στη Σουηδία. Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, η ΑΪΚ Στοκχόλμης φιλοξενεί τη Μάλμε. Το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι, αφού η τρίτη ΑΪΚ παίζει με την πρώτη Μάλμε. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που κάνουν τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Και οι δύο θέλουν τη νίκη πάση θυσία. Η ΑΪΚ, ειδικά, οφείλει να βγει μπροστά και να βρει σκορ, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτό όμως μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Μάλμε. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς με γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Από τη Σκανδιναβία μετακομίζουμε στις ΗΠΑ και το MLS. Εδώ τα ξημερώματα της Δευτέρας το Πόρτλαντ υποδέχεται το Ντάλας. Ο λόγος για δύο ομάδες που δεν φημίζονται για την αμυντική σταθερότητά τους. Επιθετικά, όμως, βρίσκουν τον τρόπο να «πληγώνουν» τους αντιπάλους τους. Η νίκη είναι υποχρέωση και για τις δύο ομάδες. Έτσι, περιμένουμε να τη διεκδικήσουν με το «όπλο» τους, την επίθεση. Το Πόρτλαντ προέρχεται από 5/5 Over 2.5, το Ντάλας από 6/6, και κάτι τέτοιο βλέπουμε και στο μεταξύ τους ματς. Επιλογή μας το Over 2.5 στο 1.65.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

30/06

16:00 ΑΪΚ - Μάλμε -> Goal/Goal @2.05

18:30 Λάχτι - ΧΙΦΚ Ελσίνκι -> 1 @2.45

21:00 Μόλντε - Μπραν -> 1 @1.91

01/07

06:00 Πόρτλαντ - Ντάλας -> Over 2.5 @1.65

Σερί Tips

Νόρκεπινγκ - Σίριους (30/06, 18:30): Στην Α΄ Σουηδίας η Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Σίριους. Οι γηπεδούχοι τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, και ειδικά στην έδρα τους. Είναι ομάδα που μπαίνει δυνατά στους αγώνες και αιφνιδιάζει τους αντιπάλους της. Άλλωστε μετράει πέντε σερί νίκες στο πρώτο ημίχρονο των ματς. Αυτό μπορεί να κάνει και σήμερα, κόντρα στην αδύναμη Σίριους. Επιλέγουμε «άσο» ημίχρονο στο 2.00.

Ουγκάντα - Αίγυπτος (30/06, 22:00): Η Αίγυπτος είναι η οικοδέσποινα του Κόπα Άφρικα. Έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με 2/2 νίκες, ενώ συνολικά μετράει τέσσερις συνεχόμενες. Η Ουγκάντα είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά οι Αιγύπτιοι υπερέχουν και μπορούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. «Διπλό» σε απόδοση 1.90.

Ζιμπάμπουε - Λ.Δ. Κονγκό (30/06, 22:00): Αμφότερες οι ομάδες έπεσαν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με αντιπάλους Αίγυπτο και Ουγκάντα. Η Ζιμπάμπουε, όμως, έχει δείξει καλύτερη εικόνα. Το Κονγκό αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια και αυτό μάλλον θα συνεχιστεί. Το 1.66 στο 1Χ της Ζιμπάμπουε έχει αξία.

Goal Tips

Τιαντζίν - Τζιανγκσού (30/06, 14:35): Τα πολλά γκολ εμφανίζονται σχεδόν… πάντα στις αναμετρήσεις όπου συμμετέχουν οι δύο ομάδες. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι προέρχονται από 8/10 Goal/Goal και οι φιλοξενούμενοι από 6/8 με αμφίσκορο. Το μεταξύ τους ματς μπορεί να προσφέρει σκορ και θέαμα, και πιστεύουμε αυτό θα συμβεί. Έτσι, κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Λίλεστρομ - Τρόμσο (30/06, 19:00): Οι γηπεδούχοι δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Επιθετικά, αν βρουν ρυθμό, είναι επικίνδυνοι. Η Τρόμσο, από την άλλη, σκοράρει με συνέπεια, αλλά δεν είναι σταθερή στην άμυνα. Συνεπώς αναμένουμε ένα ματς με πολλά γκολ, που μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Χάουγκεσουντ - Βαλερένγκα (30/06, 19:00): Δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα κοντράρονται απόψε, για τη 13η αγωνιστική της Α΄ Νορβηγίας. Κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση. Αυτό οδηγεί την πλειονότητα των αγώνων τους να έχουν τρία τέρματα και πάνω. Έτσι, θα επιλέξουμε και σήμερα το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Head 2 Head

Βίσελ Κόμπε - Ναγκόγια Γκράμπους (30/06, 12:00): Η Βίσελ Κόμπε έχει δεχτεί έστω ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της με τη Ναγκόγια. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό στα επτά πιο πρόσφατα ματς με τη σημερινή τους αντίπαλο. Οι ομάδες παίζουν ανοιχτά και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal, σε απόδοση 1.53.

Μάριενχαμ - Χόνκα (30/06, 18:30): Εδώ και τρία ματς με αντίπαλο τη Χόνκα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μάριενχαμ παραμένει αήττητη. Θέλει, λοιπόν, να της βάλει ξανά δύσκολα και έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Με τη βοήθεια του κόσμου της η Μάριενχαμ θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα. Την εμπιστευόμαστε και πάμε με το 1Χ στο 1.61.

Μπόντο Γκλιμτ - Οντ (30/06, 19:00): Ντέρμπι κορυφής στη Νορβηγία, με τις δύο ομάδες να συνηθίζουν να μας προσφέρουν ωραίες αναμετρήσεις. Η νίκη είναι κοινή επιδίωξη για αμφότερες και η επίθεση συνιστά το δυνατό τους σημείο. Το Over 2.5 προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές, και δη στο 1.85. Προέρχονται από 7/9 Over 2.5 στα μεταξύ τους ματς και θα προτιμήσουμε αυτή την επιλογή και σήμερα.