«Στήριγμα» η Σαπεκοένσε! - Free Sunday
«Στήριγμα» η Σαπεκοένσε!

«Στήριγμα» η Σαπεκοένσε!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η Free Sunday σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχουν επιστρέψει ακόμα, ωστόσο άλλες διοργανώσεις, άκρως ενδιαφέρουσες για το στοίχημα, είναι εδώ και μας… περιμένουν! Πάμε λοιπόν να δούμε τις στοιχηματικές επιλογές που ξεχώρισε το Betarades.gr για την Κυριακή (14/07).

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της ημέρας από τον αγώνα της Σαπεκοένσε με την Ατλέτικο Μινέιρο, για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Αυτό το ματς, θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη 1:00. Πρόκειται για τη δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Σαπεκοένσε είναι ήδη εντός της επικίνδυνης ζώνης και θέλει να βγει άμεσα από αυτήν. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά ειδικά στην έδρα της πρέπει να μαζεύει βαθμούς. Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και τρία ματς και δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Έχασε με 3-1 από τη Σάντος ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους δείχνουν να βελτιώνονται και έμειναν αήττητοι, με δύο ισοπαλίες, στα δύο τελευταία ματς που έδωσαν. Εμπιστευόμαστε τη Σαπεκοένσε και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

Με τα γκολ στην Ιαπωνία

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα Ιαπωνίας, το οποίο έφτασε αισίως στην 19η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σόνα Μπελμάρε θα υποδεχθεί την Κυριακή τη Βίσελ Κόμπε. Γενικά, μιλάμε για μια διοργάνωση που οι ομάδες είναι κυρίως επιθετικές. Οι άμυνες παρουσιάζουν προβλήματα και τα πολλά τέρματα αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυτό οφείλεται κατά βάση στα γκολ που δέχονται. Επιθετικά βρίσκουν λύσεις, αλλά αμυντικά… μπάζουν. Επιπλέον, η μεταξύ τους παράδοση δείχνει πολλά γκολ. Ενδεικτικά, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έληξαν Over 2.5. Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα τους διεκδικήσουν με τον συνηθισμένο τρόπο παιχνιδιού τους. Έτσι, προβλέπουμε ανοιχτό ματς και στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Νόρκεπινγκ

Στη Σουηδία τώρα, στην Α’ κατηγορία, η Έστερσουντ θα φιλοξενήσει τη Νόρκεπινγκ. Είναι η 15η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Νόρκεπινγκ πραγματοποιεί καλή πορεία έως τώρα, και φλερτάρει με την πεντάδα. Μάλιστα, είναι ισόβαθμη με την πέμπτη Χάκεν και μόλις στο -4 από τη δεύτερη θέση. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Χάκεν με 2-1 και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Θα συναντήσει σήμερα μια μέτρια ομάδα, που δεν πείθει με την απόδοσή της. Ο λόγος για την Έστερσουντ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες! Έχουν σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και αμυντικά δεν έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συνθήκες ευνοούν τη Νόρκεπινγκ που είναι καλύτερο σύνολο. Επιλέγουμε το «διπλό» στο 2.20.

Οι δύο επόμενες προτάσεις μας προκύπτουν από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ρωσίας.

Στη Νορβηγία, ξεχωρίσαμε το Μιοντάλεν - Οντ Γκρένλαντ. Η Οντ είναι στη δεύτερη θέση, σκοράρει διαρκώς και θα ψάξει τη νίκη. Η Μιοντάλεν όμως οφείλει να πάρει κάτι θετικό και είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ. Το Goal/Goal στο 1.72 μοιάζει ικανοποιητική επιλογή. Στη Ρωσία, μας απασχολεί το Αχμάτ Γκρόζνυ - Κρασνοντάρ. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που βρίσκουν λύσεις στην επίθεση, αλλά υστερούν στην άμυνα. Επίσης, η βαθμολογική τους κατάσταση τις υπαγορεύει να κερδίσουν. Θεωρούμε ότι θα βγουν μπροστά και θα μας προσφέρουν το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα, μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

13:00 1219 Σόναν Μπελμάρε - Βίσελ Κόμπε -> Over 2.5 @1.83

16:00 1235 Έστερσουντ - Νόρκεπινγκ -> 2 @2.20

19:00 1263 Μιοντάλεν - Οντ Γκρένλαντ -> Goal/Goal @1.72

21:30 1274 FC Αχμάτ Γκρόζνυ - Κρασνοντάρ -> Goal/Goal @2.00

01:00 1282 Σαπεκοένσε - Ατλέτικο Μινέιρο -> 1 @2.10

Σερί Tips

Τόκιο - Καβασάκι (14/07, 13:00): Στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας υπάρχει και η αναμέτρηση της Τόκιο με την Καβασάκι. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και επιθυμούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και μπορούν να τις κάνουν τέσσερις. «Άσος» σε απόδοση 3.30!

Χάκεν – Έρεμπρο (14/07, 16:00): Στην Α’ Σουηδίας, η Χάκεν κοντράρεται εντός έδρας με την Έρεμπρο. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η Έρεμπρο προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν αποδίδει καλά. Επιλογή μας, το Χάκεν -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Χάκεν νικήσει με ένα γκολ διαφορά), στο 1.60.

Λίλεστρομ - Στρόμγκοντσετ (14/07, 21:00): Στη Νορβηγία, η Λίλεστρομ θα υποδεχθεί την ουραγό Στρόμγκοντσετ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν εδώ και έξι ματς και μάλλον αυτό το αρνητικό σερί θα συνεχιστεί. Θεωρούμε ότι η Λίλεστρομ θα εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία και θα κερδίσει. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.05.

Goal Tips

Κρίλια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/07, 16:30): Στο πρωτάθλημα Ρωσίας, μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει για το ματς της Κρίλια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αμφότερες συμβάλλουν σε αγώνες με πολλά γκολ και κάτι ανάλογο περιμένουμε και την Κυριακή. Για το λόγο αυτό, το Over 2.5 σε απόδοση 2.40 μοιάζει κάτι παραπάνω από αξιόλογη επιλογή.

Τζουγκάρντεν - Μάλμε (14/07, 18:30): Ντέρμπι κορυφής στο σουηδικό πρωτάθλημα, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Αμφότερες διακρίνονται για την ποιότητά τους στην επίθεση. Η Μάλμε προέρχεται και από 4/5 αμφίσκορα. Κάτι τέτοιο προβλέπουμε και σήμερα, καταλήγοντας στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Χάουγκεσουντ – Τρόμσο (14/07, 19:00): Δύο ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία, συγκρούονται στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Περιμένουμε να είναι απόλυτα προσεκτικές και να μη ρισκάρουν, αφού θέλουν το αποτέλεσμα. Η σκοπιμότητα θα κυριαρχήσει. Μάλιστα, η Τρόμσο προέρχεται από 4/5 Under 2.5. Αυτό το σημείο θα προτιμήσουμε και σήμερα, σε απόδοση 1.90.

Head 2 Head

Οντένσε - Κοπεγχάγη (14/07, 17:00): Ξεκίνημα της σεζόν στη Δανία, με την Κοπεγχάγη να θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την Οντένσε, απέναντι στην οποία μετράει πέντε σερί νίκες. Το «διπλό» σε απόδοση 2.00 είναι τίμια επιλογή.

Λάχτι - Ίλβες (14/07, 18:30): Στο φινλανδικό πρωτάθλημα, η πρωτοπόρος Ίλβες δοκιμάζεται στην έδρα της Λάχτι. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να προσέξουν, ενώ παραδοσιακά βλέπουμε κλειστά ματς μεταξύ αυτών των δύο. Τα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Λάχτι με την Ίλβες, έληξαν Under 2.5. Έτσι πιστεύουμε ότι θα λήξει και το σημερινό, σε απόδοση 1.60.

Ιταλία Κ19 - Πορτογαλία Κ19 (14/07, 20:00): Στο Euro U19 που ξεκίνησε, η Ιταλία κοντράρεται με την Πορτογαλία. Πρόκειται για δύο καλές ομάδες με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τα περισσότερα μεταξύ τους ματς έχουν πολλά γκολ, ενώ στα 6/7 τελευταία επιβεβαιώνεται και το αμφίσκορο. Πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.