Με τα γκολ σε Φινλανδία και Σουηδία! - Free Sunday
Με τα γκολ σε Φινλανδία και Σουηδία!

Με τα γκολ σε Φινλανδία και Σουηδία!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η Free Sunday σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και το στοιχηματικό ενδιαφέρον… αυξάνεται. Εξάλλου, σιγά-σιγά τα ματς που υπάρχουν στο κουπόνι είναι περισσότερα, και αυτό μας προσφέρει και πιο πολλές στοιχηματικές επιλογές. Ας δούμε λοιπόν, με ποιά ματς ασχολείται σήμερα (21/07) το Betarades.gr.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Εδώ, για την 16η αγωνιστική, η Ίντερ Τούρκου φιλοξενεί τη Χόνκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη Ίλβες. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και το απέδειξαν και στο 3-0 επί της ΧΙΦΚ. Από την άλλη, η Ίντερ Τούρκου είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και έχασε με 4-1 από την Μπρόντμπι στο Γιουρόπα Λιγκ. Γενικά, οι αναμετρήσεις μεταξύ της Ίντερ Τούρκου και της Χόνκα έχουν πολλά γκολ. Ενδεικτικά, τα επτά από τα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν Goal/Goal και Over 2.5. Συνεπώς, με βάση και την εικόνα που έχουν φέτος, περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και θα το τιμήσουμε.

Over στη Σουηδία

Πάμε τώρα στο πρωτάθλημα Σουηδίας, που είναι περίπου στα μέσα του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Νόρκεπινγκ θα υποδεχθεί σήμερα την Έστερσουντ. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 και αναμένεται με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη νίκη, αφού είναι πέντε πόντους κάτω από τη σημερινή τους αντίπαλο, με ματς λιγότερο. Παρόλα αυτά, δέχονται εύκολα γκολ, ειδικά όταν αναγκάζονται να ανοιχτούν. Η Νόρκεπινγκ με τη σειρά της, θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα με 2-1 από την Έστερσουντ, την προηγούμενη Κυριακή. Συνεπώς, μπροστά στον κόσμο της, θα βγει μπροστά για να βρει τα γκολ της νίκης. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν περισσότερα από δύο τέρματα. Το αγωνιστικό τους στιλ, μας υπαγορεύει να ποντάρουμε ξανά σε κάτι τέτοιο. Έτσι, καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Μπρόντμπι

Από τη Σουηδία στη Δανία και στο παιχνίδι της Ράντερς με την Μπρόντμπι, στην έδρα της πρώτης. Πρόκειται για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επομένως, είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Παρόλα αυτά, κάποια πράγματα φαίνονται. Η Μπρόντμπι έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα κερδίζοντας με 3-0 τη Σίλκενμποργκ. Επιπλέον, προηγουμένως είχε νικήσει με 4-1 την Ίντερ Τούρκου για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει φουριόζοι στη σεζόν. Επιπλέον, έχουν την παράδοση με το μέρος τους κόντρα στη Ράντερς. Μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες εναντίον της, και είναι αήττητοι εδώ και 14 ματς με αυτόν τον αντίπαλο! Η Ράντερς ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα και μάλλον έτσι θα συνεχίσει. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.10.

Στα δύο επόμενα προγνωστικά μας, θα στηριχτούμε στις έδρες. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με το Σταρτ - Χαμ Καμ, για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι είναι εντός των πλέι-οφ ανόδου και θέλουν να διασφαλίσουν τη θέση τους. Οι φιλοξενούμενοι μάλλον θα παλέψουν για την παραμονή. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και στηρίζουμε τον «άσο» στο 1.85. Στο Μεξικό τώρα, το πρωτάθλημα ξεκίνησε και είναι στην πρώτη αγωνιστική του. Η Τολούκα υποδέχεται απόψε την Κερετάρο, από την οποία δεν έχει χάσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Επίσης, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία. Θεωρούμε ότι είναι ανώτερο σύνολο και θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.65.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα, μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17:00 810 Ράντερς - Μπρόντμπι -> 2 @2.10

17:00 815 Ίντερ Τούρκου - Χόνκα -> Goal/Goal @1.75

18:30 822 Νόρκεπινγκ - Έστερσουντ -> Over 2.5 @1.83

19:00 836 Σταρτ - Χαμ Καμ -> 1 @1.85

20:00 840 Τολούκα - Κερετάρο -> 1 @1.65

Σερί Tips

Γιουβέντους - Τότεναμ (21/07, 14:30): Στο International Champions Cup η Γιουβέντους κοντράρεται με την Τότεναμ. Η «Μεγάλη Κυρία» δέχεται γκολ εδώ και δέκα συνεχόμενα παιχνίδια. Η Τότεναμ με τη σειρά της, εδώ και έξι. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν και επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.61.

Μάλμε - Σίριους (21/07, 16:00): Στην Α’ Σουηδίας, η Μάλμε φιλοξενεί τη Σίριους. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία σερί Under 2.5. Και σήμερα, οφείλουν να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα αν θέλουν να έχουν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Πάμε για ένα κλειστό παιχνίδι και ποντάρουμε στο Under 2.5, σε απόδοση 2.25.

Χάιντουκ Σπλιτ - Ίσκρα (21/07, 21:00): Στην Κροατία, η Χάιντουκ Σπλιτ παίζει εντός έδρας με την Ίσκρα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες. Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται. Μια τέτοια θα κυνηγήσουμε, στοιχηματίζοντας στο Χ2 σε απόδοση 3.40.

Goal Tips

Σότσι - Ζενίτ (21/07, 21:00): Στο πρωτάθλημα Ρωσίας, η Σότσι υποδέχεται τη Ζενίτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Η Σότσι δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και τέσσερα ματς, ενώ η Ζενίτ έχει 5/7 Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Μπραν – Σταμπάεκ (21/07, 19:00): Στο νορβηγικό πρωτάθλημα, η Μπραν παίζει με τη Σταμπάεκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται ελάχιστα πάνω από τον υποβιβασμό. Επομένως θα κλειστούν πίσω, για να δυσκολέψουν τη μπραν που έχει προβλήματα στην επίθεση. Επιλογή μας το Under 2.5 σε απόδοση 2.00.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ - DC Γιουνάιτεντ (21/07, 23:00): Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει το βράδυ για το MLS. Η Ατλάντα φιλοξενεί την DC. Οι γηπεδούχοι μετράνε 7/8 αμφίσκορα στα τελευταία παιχνίδια τους. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 7/9. Ένα ματς με γκολ και για τις δύο ομάδες περιμένουμε και σήμερα, οπότε το Goal/Goal στο 1.66 είναι αξιόλογο.

 

Head 2 Head

Ντιναμό Μόσχας - Ρουμπίν Καζάν (21/07, 19:00): Δεύτερη αγωνιστική στη Ρωσία και έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε Ντιναμό Μόσχας και Ρουμπίν Καζάν. Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στη διοργάνωση, και έχουν από ένα βαθμό. Θέλουν τη νίκη και θα κυριαρχήσει η σκοπιμότητα. Το Under 2.5 στο 1.50 φαντάζει καλή επιλογή και έχει εμφανιστεί στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Τέπλιτσε - Σλάβια Πράγας (21/07, 20:00): Στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Τέπλιτσε παίζει με τη Σλάβια Πράγας. Η Σλάβια μετράει πέντε σερί νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Είναι πιο ποιοτική και μπορεί να κερδίσει εύκολα. Πάμε με το 2 & No Goal στο 2.25.

Μόλντε - Σάρπσμποργκ (21/07, 21:00): Στην Eliteserien της Νορβηγίας πάλι, η πρωτοπόρος Μόλντε υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και οφείλουν να βρουν πόντους. Πρέπει να σκοράρουν σήμερα, το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, και το βλέπουμε ξανά σε απόδοση 1.66.