Πολλά γκολ σε Γερμανία και Αυστρία! - Free Sunday
Πολλά γκολ σε Γερμανία και Αυστρία!

Πολλά γκολ σε Γερμανία και Αυστρία!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μικρότερων και μεγαλύτερων κατηγοριών, μπαίνουν σιγά σιγά στο πρόγραμμα. Έτσι, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει σταθερά κάθε Σαββατοκύριακο. Οι στοιχηματικές επιλογές που προκύπτουν είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής (28/07) ξεκινάνε από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Είναι η πρώτη αγωνιστική του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Το Αμβούργο, λοιπόν, θα φιλοξενήσει την Ντάρμσταντ. Οι δύο ομάδες δεν γνωρίζονται καλά, αφού είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο την άνοδο και θα μπουν με ενθουσιασμό για τη νίκη. Έχουν την ποιότητα για να βρουν γκολ και λογικά θα τα καταφέρουν. Ωστόσο, αμυντικά δεν εμπνέουν σιγουριά και η Ντάρμσταντ είναι επικίνδυνη. Γενικά, περιμένουμε ένα θεαματικό ματς με τέρματα εκατέρωθεν. Το Goal/Goal εξάλλου επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Κάτι ανάλογο αναμένουμε να συμβεί και απόψε. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Over στην Αυστρία

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Και σε αυτή την περίπτωση είναι η πρώτη αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μάτερσμπουργκ υποδέχεται τη Χάρτμπεργκ. Πρόκειται για δύο ομάδες που τα ονόματά τους δεν λένε και πολλά στο ευρύ κοινό. Παρ’ όλα αυτά, έχουν να… δώσουν. Ειδικά αν δει κανείς τι συνέβη στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, θα ενδιαφερθεί στοιχηματικά για τον αγώνα. Οι τελευταίες έξι αναμετρήσεις ανάμεσα στη Μάτερσμπουργκ και τη Χάρτμπεργκ είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Μάλιστα, σε πέντε εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Ένα ωραίο παιχνίδι περιμένουμε και σήμερα, λόγω και του ενθουσιασμού της πρεμιέρας. Αμφότερες δύσκολα κρατάνε το μηδέν στην άμυνα, ενώ επιθετικά βρίσκουν τις λύσεις. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Κερδίζει η Κουόπιο

Από την Αυστρία στη Φινλανδία και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Εδώ η Κόκολα θα παίξει με την Κουόπιο για τη 17η αγωνιστική. Το ματς θα γίνει στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Η βαθμολογική τους θέση τα λέει όλα. Για την ακρίβεια, η Κόκολα εντοπίζεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Η Κουόπιο, από την άλλη, είναι τρίτη και φλερτάρει με τη δυάδα. Δεν έχει χάσει σε κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Επιπλέον, έχει προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δείχνοντας κι εκεί την αξία της. Οι αποδόσεις θεωρούμε ότι αδικούν τους φιλοξενούμενους. Είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα, και σε καλύτερη φόρμα. Το «διπλό» στο 2.02 αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Οι δύο επόμενες βασικές προτάσεις μας εστιάζουν στη δύναμη της έδρας. Αρχικά, στις 18:30, η Βάρμπεργκ θα υποδεχτεί την Έργκριτε για τη Β΄ Σουηδίας. Μετά από 16 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση και αποτελούν την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και θα υποτάξουν και την Έργκριτε, εύκολα ή δύσκολα. «Άσος» σε απόδοση 2.00. Στις 21:00 η Βιτορούλ φιλοξενεί τη Χέρμανσταντ στη Ρουμανία. Η Βιτορούλ έχει πραγματοποιήσει εκρηκτικό ξεκίνημα, με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και 6-0 τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο ήττες και έχουν δεχτεί σε αυτά τα ματς έξι τέρματα. Φαίνεται από τώρα ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εμείς θα εμπιστευτούμε τη Βιτορούλ, που φαίνεται πιο ισχυρή και παίζει στο γήπεδό της. «Άσος» στο 1.65.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

28/07

14:30 Αμβούργο - Ντάρμσταντ -> Goal/Goal @1.85

17:00 KPV Κόκολα - Κουόπιο -> 2 @2.02

18:00 Μάτερσμπουργκ - Χάρτμπεργκ -> Over 2.5 @1.80

18:30 Βάρμπεργκ - Έργκριτε -> 1 @2.00

21:00 Βιτορούλ - Χέρμανσταντ -> 1 @1.65

Σερί Tips

Χόμπρο - Ράντερς (28/07, 15:00): Στην τρίτη αγωνιστική της Δανίας η Χόμπρο φιλοξενεί τη Ράντερς. Οι γηπεδούχοι χάνουν δύσκολα και συνηθίζουν να κλείνουν τα παιχνίδια τους. Ενδεικτικά, είναι αήττητοι εδώ και επτά ματς, ενώ το Under 2.5 έχει παρουσιαστεί στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις τους! Με το Under 2.5 θα πάμε κι εμείς, σε απόδοση 1.70.

Άρσεναλ Τούλα - Ροστόφ (28/07, 16:30): Στην Α΄ Ρωσίας η Άρσεναλ Τούλα υποδέχεται τη Ροστόφ. Δύο ομάδες που συμμετέχουν κυρίως σε αγώνες με πολλά γκολ θα συγκρουστούν απόψε. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε συνεχόμενα ματς με τρία και περισσότερα τέρματα. Έτσι, το Over 2.5 στο 2.40 μας φαίνεται ικανοποιητική επιλογή.

Μίλαν - Μπενφίκα (28/07, 22:00): Στο International Champions Cup η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Δύο ομάδες που φημίζονται περισσότερο για τις επιθετικές αρετές τους θα αναμετρηθούν απόψε. Η Μπενφίκα, μάλιστα, μετράει οκτώ σερί Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της. Αυτό το σημείο επιλέγουμε και σήμερα, σε απόδοση 1.70.

Goal Tips

Νόρτζελαντ - Έσμπιεργκ (28/07, 15:00): Στο πρωτάθλημα Δανίας και πάλι, η Νόρτζελαντ παίζει εντός έδρας με την Έσμπιεργκ. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, αλλά φαίνεται ότι οι ομάδες έχουν προβλήματα στην άμυνα. Από την άλλη, μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικές στην επίθεση. Το παιχνίδι έχει όλα τα φόντα για να επιβεβαιώσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.66.

Τζουργκάρντεν – Χάκεν (28/07, 16:00): Στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τζουργκάρντεν και Χάκεν θέλουν πολύ τους βαθμούς και είναι υποχρεωμένες να προσέξουν. Προβλέπουμε ότι τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα σε αυτό το ματς, με τη σκοπιμότητα να κυριαρχεί. Για τον λόγο αυτόν ποντάρουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.72.

Άαρχους - Μίντιλαντ (28/07, 17:00): Το πρωτάθλημα Δανίας μας δίνει άλλο ένα προγνωστικό με θεματική τα γκολ. Αυτό προκύπτει από το ματς της Άαρχους με τη Μίντιλαντ. Αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν πολύ τη νίκη. Έχουν πολλούς τρόπους να σκοράρουν, αλλά είναι επιρρεπείς στην άμυνα. Το αμφίσκορο είναι συχνό στους αγώνες τους. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.61.

Head 2 Head

Όρενμπουργκ - Ζενίτ (28/07, 14:00): Στο πρωτάθλημα Ρωσίας η Ζενίτ φιλοξενείται από την Όρενμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο νίκες. Επίσης, η Ζενίτ έχει τέσσερις σερί νίκες απέναντι στην Όρενμπουργκ. Πιστεύουμε θα τις κάνει πέντε και στηρίζουμε το «διπλό» στο 1.60.

Έουπεν - Αντβέρπ (28/07, 20:00): Πρώτη αγωνιστική στο Βέλγιο και η Αντβέρπ δοκιμάζεται στην έδρα της Έουπεν. Η Αντβέρπ είναι πιο ποιοτικό σύνολο και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις. Επιπλέον, μετράει έξι συνεχόμενες νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Έτσι, θα την εμπιστευτούμε και σήμερα. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

Σάντος - Αβάι (28/07, 21:00): Στη Βραζιλία η δεύτερη Σάντος θέλει να μείνει σε τροχιά κορυφής. Θεωρητικά, έχει εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Αβάι. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι, και αήττητοι στα έξι τελευταία ματς με αυτόν τον αντίπαλο. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν εύκολα και σήμερα. Καταλήγουμε στο Σάντος -1 σε απόδοση 2.00.