O Άγιαξ απόψε στον δρόμο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του champions league - Free Sunday
O Άγιαξ απόψε στον δρόμο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του champions league

O Άγιαξ απόψε στον δρόμο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του champions league

Την πορεία προς την πρόκριση στα playoffs και από εκεί στους ομίλους του champions' league θέλει να ξεκινήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποδέχεται στην Τουμπα, στις 8 το βράδυ, τους πρωταθλητές Ολλανδία, Άγιαξ στην Τουμπα σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Open TV).

Οι Ολλανδοί έρχονται χωρίς δύο από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής περυσινής πορείας καθώς μετεγράφησαν ο Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους και ο Ντε Γιόνγκ στην Μπαρτσελόνα) αλλά εξακολουθούν να είναι μία εξαιρετικά δομημένη ομάδα.

Πρόκειται για την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τον Άγιαξ να έχει προκριθεί στις προηγούμενες δύο.Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ελ Καντουρί και ο Εσίτ, με τον Μπίσεσβαρ και τον Ζαμπά στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Πέλκας και ο Άκπομ.Από την πλευρά του, ο Άγιαξ αναμένεται να ξεκινήσει σε 4-3-3 με τους Ονάνα, Φέλτμαν, Μαρτίνς, Σουρς, Ταλιαφίκο, Μπλιντ, Μάριν, Φαν Ντε Μπέεκ, Ζιγέκ, Πρόμες και Τάντιτς. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σλάβκο Βίτσιτς από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κλάντσιτς και Κόβατσιτς και τέταρτο τον επίσης Σλοβένο Ομπρένοβιτς

Διαθεσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν πλέον.

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στη φάση των playoffs τον νικητή του ζευαγριού ΑΠΟΕΛ- Καραμπαγ για μία θέση στους ομίλους του champions league, αν χάσει τον νικητή του αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ντάνταλκ για μία θεση στους ομίλους του Europa League.