Βήμα για τα playoffs του champions' league θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωσταντινούπολη - Free Sunday
Βήμα για τα playoffs του champions' league θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωσταντινούπολη

Βήμα για τα playoffs του champions' league θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωσταντινούπολη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs του champions' league, φιλοδοξεί να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς εναντίον της Μπασακσεχίρ, στις 20:45 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές του είναι να κρατήσουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν, με υπομονή και καθαρό μυαλό, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις στατικές φάσεις, προκειμένου να μην δεχτούν γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν προβάδισμα, αφού προέρχονται από δύο επίσημα παιχνίδια με την Πλζεν, σε αντίθεση με τους Τούρκους που θα μπουν σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να στηριχθεί κυρίως στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα δύο ματς με την Πλζεν, ενώ πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας και Γκερέρο. Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι: Καραργύρης, Αλέν, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Σουντανί, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, στον δρόμο προς τους ομίλους της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της πορτογαλικής Πόρτο με τη ρωσική Κρασνονταρ.