Με τα γκολ στο Ελλάδα - Λιχτενστάιν! - Free Sunday
Με τα γκολ στο Ελλάδα - Λιχτενστάιν!

Με τα γκολ στο Ελλάδα - Λιχτενστάιν!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν μια μικρή παύση λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, παρ’ όλα αυτά οι δεύτερες κατηγορίες και… κάτω συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες και γι’ αυτή την Κυριακή (8/9). Το Betarades.gr μελέτησε προσεκτικά το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και εντόπισε αξιόλογα σημεία. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από τα προκριματικά του Euro 2020. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν. Το ματς γίνεται στην έδρα μας και οφείλουμε να το πάρουμε πάση θυσία. Θα είναι μάλιστα το πρώτο με τον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής. Η Ελλάδα είναι πολύ ανώτερη από το Λιχτενστάιν και θα επιδιώξει να τελειώσει νωρίς την υπόθεση «νίκη». Θέλουν να δώσουν απαντήσεις οι Έλληνες παίκτες και να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδύναμοι στην άμυνα και η Ελλάδα έχει τα φόντα για να το εκμεταλλευτεί αυτό. Θεωρούμε ότι οι διεθνείς μας θα πραγματοποιήσουν μια δυνατή εμφάνιση από το ξεκίνημα του αγώνα. Θα πάμε με τα γκολ και ειδικότερα με το Over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Ουέσκα

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και στο πρωτάθλημα της Segunda Division. Η διοργάνωση βρίσκεται στην τέταρτη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ουέσκα υποδέχεται σήμερα τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και είναι έναν πόντο πάνω από τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και έχουν σοβαρές πιθανότητες να το καταφέρουν. Μπροστά στον κόσμο τους, αποκτούν άλλη δυναμική και είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι ακόμα αήττητη, αλλά απόψε έχει δύσκολη δοκιμασία. Μάλλον ήρθε η ώρα να χάσει κι αυτή στο πρωτάθλημα. Άλλωστε δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμα με τις εμφανίσεις της. Από αυτό το ματς, λοιπόν, κρατάμε τον «άσο», σε απόδοση 2.00.

Αντέχει η Φόλενταμ

Το πρωτάθλημα της Β΄ Ολλανδίας έχει φτάσει στην πέμπτη αγωνιστική του. Σήμερα το ματς που ξεχωρίζει είναι της Άλμερε Σίτι με τη Φόλενταμ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ειδικά αμυντικά, αντιμετωπίζουν προβλήματα και προέρχονται από την ήττα με 3-2 από τους νέους του Άγιαξ. Η Φόλενταμ, από την άλλη, είναι καλύτερη έως τώρα και εντοπίζεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Την περασμένη αγωνιστική πήρε σημαντική νίκη επί της Μπρέντα και έδειξε ότι δεν… αστειεύεται. Οι bookmakers δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους στη σημερινή αναμέτρηση. Εμείς, όμως, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Δείχνουν πιο σοβαροί και μπορούν να αντέξουν στην πίεση. Επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Τα δύο επόμενα προγνωστικά μας προέρχονται από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας η Ρίο Άβε υποδέχεται την Γκιμαράες. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εύκολα ή δύσκολα, η Ρίο Άβε μπορεί να πάρει αυτή τη νίκη. Ο «άσος» εντοπίζεται στο 1.95 και αποτελεί αξιόλογη επιλογή. Στη Βραζιλία, τώρα, η Μποταφόγκο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερο σύνολο και βρίσκονται και σε πιο καλή φόρμα. Θα προσπαθήσουν για το «διπλό» σήμερα, γνωρίζοντας ότι έχουν ελπίδες να το κατακτήσουν. Εμείς θα εμπιστευτούμε την Ατλέτικο Μινέιρο με κάλυψη. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 1.92.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

8/9

13:00 Ουέσκα - Χιχόν -> 1 @2.00

17:45 Άλμερε Σίτι - Φόλενταμ -> X2 @1.80

18:00 Ρίο Άβε - Γκιμαράες -> 1 @1.95

21:45 Ελλάδα - Λιχτενστάιν -> Over 1.5 Ημ. @2.00

22:00 Μποταφόγκο - Ατλέτικο Μινέιρο -> 2 (DNB) @1.92

Σερί Tips

CSA - Σαπεκοένσε (8/9, 01:00): Για τη Β΄ Βραζιλίας, η CSA φιλοξενεί τη Σαπεκοένσε. Οι γηπεδούχοι μετράνε έξι συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία έχουν σημειωθεί δύο τέρματα και κάτω. Γενικά, περιμένουμε ένα συντηρητικό ματς και απόψε. Για τον λόγο αυτόν, καταλήγουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

Κρουζέιρο - Γκρέμιο (8/9, 17:00): Στην Α΄ Βραζιλίας έχουμε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Κρουζέιρο έχει βρει ρυθμό και παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Παίζει στην έδρα της και θα έχει τη στήριξη των οπαδών της. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.40.

Κορίτιμπα - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (8/9, 17:00): Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, αρνούνται να χάσουν εδώ και πέντε ματς για όλες τις διοργανώσεις. Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί την Ατλέτικο και επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.72.

Goal Tips

Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο (8/9, 17:00): Η Χιρόνα συμμετέχει σε πολύ κλειστά ματς. Ενδεικτικά, τα επτά τελευταία της ήταν Under. Η Ράγιο είναι αήττητη εδώ και καιρό και θα προσπαθήσει να παραμείνει. Συνεπώς, θα δώσει βάρος στην άμυνα. Θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω, με το 0-1 γκολ σε απόδοση 3.00.

Έλτσε - Λούγκο (8/9, 19:00): Η Έλτσε έχει πραγματοποιήσει πολύ καλύτερο ξεκίνημα και αυτό αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Η Λούγκο δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, δέχεται εύκολα γκολ και αυτό της στοιχίζει στα αποτελέσματα. Έχουν τα φόντα να ξεσπάσουν οι γηπεδούχοι. Επιλέγουμε το Έλτσε Over 1.5 σε απόδοση 2.30!

Σάντος - Ατλέτικο Παραναένσε (8/9, 22:00): Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η Σάντος υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε. Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται σε κλειστά ματς και πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα δούμε και σήμερα. Το Under 2.5 προσφέρεται στο 1.85 και μοιάζει η κατάλληλη επιλογή από τον αγώνα.

Head 2 Head

Νταντί Γιουνάιτεντ - Έλγκιν (8/9, 17:00): Η Νταντί είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από την Έλγκιν και θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα. Αν είναι σοβαρή, μπορεί να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι θα κάνουν οι γηπεδούχοι. Έτσι, καταλήξαμε στο 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό σε απόδοση 2.00.

Μιραντές - Ρεάλ Οβιέδο (8/9, 19:00): Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η Ρεάλ Οβιέδο δεν έχει υποστεί καμία ήττα. Φέτος αμφότερες είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν όμως να πάρουν αποτέλεσμα και τους εμπιστευόμαστε: Χ2 στο 1.60.

Αλκορκόν - Σαραγόσα (8/9, 19:30): Η Αλκορκόν έχει πάρει τον… αέρα της Σαραγόσα και αυτό φαίνεται από τις κόντρες τους. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε ματς απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Σήμερα, στην έδρα τους, γιατί να μην πάρουν και τη νίκη. Ο «άσος» παίζεται στο 2.50 και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.