Μπορεί τη νίκη η Σαραγόσα! - Free Sunday
Μπορεί τη νίκη η Σαραγόσα!

Μπορεί τη νίκη η Σαραγόσα!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Μπορεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ωστόσο αυτό δεν μας πτοεί. Υπάρχουν διοργανώσεις μικρότερων κατηγοριών που έχουν κανονικά αγωνιστικές. Συνεπώς, το κουπόνι εξακολουθεί να περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια που βγάζουν στοιχηματικές επιλογές. Διοργανώσεις από την Ολλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία μαγνητίζουν το ενδιαφέρον μας σήμερα. Έτσι, εστιάσαμε σε τέσσερα ματς και καταλήξαμε σε τέσσερις βασικές προτάσεις στοιχήματος. Οι αγορές ποικίλλουν, και κινούνται από το τελικό αποτέλεσμα μέχρι τα γκολ και ασιατικά χάντικαπ. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr γι’ αυτή την Κυριακή!

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από τη Segunda Division. Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας παίζει μπάλα και βρίσκεται στην 11η αγωνιστική της. Σήμερα, λοιπόν, στις 17:00, η Νουμάνθια υποδέχεται τη Σαραγόσα. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι από βαθμολογική άποψη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φοβερό ξεκίνημα, στη συνέχεια όμως τα… χάλασαν. Βέβαια, με ματς λιγότερο, είναι εντός των πλέι-οφ ανόδου και μόλις στο -1 από την απευθείας άνοδο. Αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς. Από την άλλη, η Νουμάνθια είναι πιο χαμηλά, στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Χάνει δύσκολα, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Η Σαραγόσα είναι ανώτερη σε ποιότητα και μπορεί να πάρει τη νίκη απόψε. Πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες και έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Επιλέγουμε 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.80.

Κερδίζει η Φόλενταμ

Η Β΄ Ολλανδίας έφτασε στη 10η αγωνιστική της και σήμερα θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που μας απασχολεί είναι το Φόλενταμ - Ντεν Μπος. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 και οι φιλοξενούμενοι 10. Η Φόλενταμ ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά υπέπεσε σε άσχημα αποτελέσματα μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών. Βέβαια, ακόμα και τώρα, και οι δύο αντίπαλοι είναι στο κόλπο για τα πλέι-οφ ανόδου. Πάντως, συνολικά, η Φόλενταμ φαίνεται έστω και λίγο καλύτερη. Προέρχεται από δύο βαριές ήττες και οφείλει να ανασυνταχθεί. Είναι πιο σταθερή στην άμυνα, και με αυτή τη βάση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απόψε. Και λόγω έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους πάρουν. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Κόβεντρι

Ήρθε η ώρα της Αγγλίας και συγκεκριμένα της League One. Σήμερα, νωρίς νωρίς, στις 14:00, η Κόβεντρι υποδέχεται την Τρανμίρ. Αυτή τη στιγμή η απόσταση των δύο ομάδων στη βαθμολογία είναι πολύ μεγάλη. Η Κόβεντρι είναι πέμπτη με 20 πόντους και η Τρανμίρ εικοστή με εννέα. Η διαφορά ποιότητας είναι ήδη εμφανής. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια αγωνιστική «κοιλιά», αλλά ακόμα είναι εντός πλέι-οφ και κοντά στην απευθείας άνοδο. Έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και προσπαθούν να βελτιώσουν την αμυντική τους σταθερότητα. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τα κενά της Τρανμίρ, που διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί 21 γκολ σε 11 παιχνίδια. Περιμένουμε, λοιπόν, η Κόβεντρι να επιστρέψει στις νίκες και –γιατί όχι– άνετα. Επιλογή μας το Κόβεντρι -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Κόβεντρι κερδίσει με ένα γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.20.

Οι βασικές μας επιλογές γι’ αυτή την Κυριακή κλείνουν με ένα ματς από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Ειδικότερα, με το Μπράγκα - Μαρίτιμο. Ο λόγος για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Η Μπράγκα είναι πρωτοπόρος, μετά την πρώτη αγωνιστική. Έχει τρεις βαθμούς, ενώ η Μαρίτιμο έναν. Σαφώς η Μπράγκα είναι ανώτερο σύνολο και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όμως, επειδή είναι και Λιγκ Καπ, είναι προτιμότερο να μην ασχοληθούμε με τον νικητή του αγώνα και παρόμοια στοιχήματα. Εκεί που θα εστιάσουμε είναι στα γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι πιο χαλαροί μετά και τη νίκη τους στην πρεμιέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα ακόμα και όταν χάνουν. Το παιχνίδι προβλέπεται ανοιχτό και αυτό ευνοεί το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

13/10

13:15 Φόλενταμ - Ντεν Μπος -> 1 @1.83

14:00 Κόβεντρι - Τρανμίρ -> Κόβεντρι -1 (Ασ.) @2.20

17:00 Νουμάνθια - Σαραγόσα -> 2 (DNB) @1.80

17:00 Μπράγκα - Μαρίτιμο -> Goal/Goal @2.00

Σερί Tips

Μιραντές - Φουενλαμπράδα (13/10, 13:00): Η Μιραντές αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς. Επιπλέον, έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 14. Η Φουενλαμπράδα ανεβαίνει και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. 2 DNB σε απόδοση 1.83.

Πεναφιέλ - Πάσος Φερέιρα (13/10, 18:00): Οι γηπεδούχοι μετράνε επτά συνεχόμενα Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι θεωρητικά το φαβορί και πρέπει να κερδίσουν για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Over 2.5 στο 2.00.

Ουέσκα - Σανταντέρ (13/10, 19:00): Οι γηπεδούχοι είναι ψηλά στη βαθμολογία και το οφείλουν κυρίως στην άμυνά τους. Αυτό το όπλο αναμένεται να χρησιμοποιήσουν και σήμερα για να φτάσουν στη νίκη. Τα οκτώ σερί Under 2.5 θεωρούμε ότι θα γίνουν εννιά, σε απόδοση 1.65.

Goal Tips

Εξέλσιορ - Ντόρντρεχτ (13/10, 15:30): Το ματς έχει βαθμολογική σημασία, ειδικά για τους γηπεδούχους. Επομένως, τα ρίσκα είναι πολύ πιθανό να πάνε κατά μέρος. Έτσι, πιστεύουμε ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ. Μπορεί το Over να είναι φαβορί, αλλά εμείς πάμε με το Under 2.5 στο 3.10.

Λόκερεν - Σεν Ζιλουάζ (13/10, 17:00): Πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα, αλλά δέχονται και γκολ. Θα διεκδικήσουν τη νίκη και το ματς μπορεί να έχει τέρματα. Δεν βλέπουμε όμως να πηγαίνει σε… άλλα επίπεδα και πάμε με το 2-3 γκολ στο 2.05.

Σάο Πάολο - Κορίνθιανς (14/10, 00:00): Μεγάλο παιχνίδι στη Βραζιλία και οι ομάδες αναμένονται πολύ προσεκτικές. Άλλωστε αρέσκονται σε «κλειστά» ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα, και λίγο παραπάνω. Θα ρισκάρουμε, λοιπόν, με το 0-1 γκολ!

Head 2 Head

Αλμέρε Σίτι - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (13/10, 15:30): Τα περισσότερα παιχνίδια ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες είναι θεαματικά, με πολλά γκολ. Ο τρόπος που αγωνίζονται και φέτος ευνοεί το να λάβει χώρα και πάλι μια ωραία αναμέτρηση. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε πολλά γκολ και επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Αλμπαθέτε - Οβιέδο (13/10, 19:00): Η Αλμπαθέτε δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς με αντίπαλο την Οβιέδο, στα οποία κράτησε και ανέπαφη την εστία της. Είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει την ουραγό. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.35.

Λας Πάλμας - Λα Κορούνια (13/10, 22:00): Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης και «καίγεται». Τα τελευταία πέντε από τα έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν αμφίσκορο. Θεωρούμε ότι και σήμερα θα βρουν γκολ αμφότερες. Έτσι, Goal/Goal σε απόδοση 2.00.