Η Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός για την πρόκριση - Free Sunday
Η Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός για την πρόκριση

Η Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός για την πρόκριση

Την Μπάγερν, η οποία στις δυο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου του Champions' league, έχει δύο νίκες, υποδέχεται σήμερα στις 10, στο στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντίστοιχα έχει μία ισοπαλία με την Τότεναμ και μία ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ενδεχόμενη μη ήττα του Ολυμπιακού θα συνιστά επιτυχία και σε βαθμολογικό επίπεδο, καθώς αν πάρει την ισοπαλία, θα εξακολουθήσει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ή στο Europa League.Μέχρι τώρα, η Μπάγερν δεν έχει ηττηθεί ποτέ από ελληνική ομάδα στις αναμετρήσεις που έχει δώσει, μετρώντας εννιά νίκες, οι τέσσερις επί ελληνικούς εδάφους, και δύο ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί τελευταία φορά πριν από τέσσερα χρόνια για τη φάση των ομίλων του Champions League, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 3-0 στο Φάληρο και 4-0 στο Μόναχο.

Στην προηγούμενη αγωνιστική, η Μπάγερν κέρδισε την Τότεναμ στο Λονδίνο με 7-2

Από τον Ολυμπιακό θα απουσιασουν Σισέ, Βαλμπουενά, Μπενζιά και Τοροσίδης και αναμένεται να παραταχθεί με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε στη μεσαία του γραμμή.Στο τέρμα θα είναι ο Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά ή Αβραάμ και Τσιμίκας στην άμυνα, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο η Ελ Αραμπί, στην επίθεση.

Ο κροάτης προπονητής των Γερμανών, Νίκο Κόβατς θα έχει ως μοναδική απουσία τον Νίκλας Σούλε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με την Άουγκσμπουργκ, το προηγούμενο Σάββατο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νόιερ, Ερνάντες, Παβάρ και Αλάμπα στην άμυνα, Χάβι Μαρτίνες εξάρι, Τιάγκο πιο μπροστά του και Κουτίνιο πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Στα άκρα οι Κομάν και Γκνάμπρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 36χρονος Ολλανδός Ντάνι Μάκελι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριος Ντικς και Χέσελ Στέεγκρα, με τέταρτο τον Κέβιν Μπλομ. Στο VAR θα είναι ο Γιόκεμ Κάμπχάις, ενώ AVAR ο Μπας Νίζχαϊς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, την ίδια ώρα, η Τότεναμ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδιου, ο οποίος με θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα για τη 2η θέση.

Η βαθμολογία

1.Μπάγερν Μονάχου 6β. 10-2 γκολ
2.Ερυθρός Αστέρας 3β., 3-4 γκολ
3.Ολυμπιακός 1β, 3-5 γκολ
4.Τότεναμ 1β., 4-9 γκολ