«Στήριγμα» η Βιγιαρεάλ! - Free Sunday
«Στήριγμα» η Βιγιαρεάλ!

«Στήριγμα» η Βιγιαρεάλ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε πολλούς αγώνες. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον παρέμεινε μεγάλο, χάρη στις εμβόλιμες αγωνιστικές και στα Κύπελλα. Η δράση φυσικά κορυφώνεται σήμερα. Από το κουπόνι της Κυριακής, λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει πέντε αναμετρήσεις, από πέντε διαφορετικές διοργανώσεις. Από το ισπανικό πρωτάθλημα μας απασχολεί το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Από το ελληνικό, το Λάρισα - ΟΦΗ. Επιλογές προκύπτουν όμως και από την Ιταλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Σε κάθε περίπτωση, έγινε η απαραίτητη μελέτη και καταλήξαμε στις προτάσεις που θα αναλύσουμε παρακάτω. Θεωρούμε ότι έχουν στοιχηματική αξία και πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι κρατάει το Betarades.gr από το σημερινό Κουπόνι Πάμε Στοίχημα.

Τα προγνωστικά μας αρχίζουν από τη La Liga. Για τη δωδέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το ματς θα γίνει στις 15:00. Οι γηπεδούχοι είναι πάνω από τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και θέλουν να μεγαλώσουν τη διαφορά. Η Μπιλμπάο κέρδισε μεν με 3-0 την Εσπανιόλ, αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι είχε σερί αποτυχίες. Έχει θέματα στην άμυνα και δυσκολεύεται να τελειώσει τις φάσεις. Αυτά τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται σε ένα γήπεδο όπως το «Μαδριγάλ». Η Βιγιαρεάλ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Έχει βάλει πέντε στην Μπέτις, τέσσερα στην Αλαβές, και γενικά παίζει ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο στο γήπεδό της. Έστω και οριακά, το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι ανώτερο φέτος της Αθλέτικ. Πιστεύουμε ότι θα αποδείξει αυτή του την ανωτερότητα στο χορτάρι. Πάμε με τον «άσο» στο 1.90.

Ισορροπία στη Λάρισα

Ερχόμαστε στα… πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Για την ένατη αγωνιστική η ΑΕΛ φιλοξενεί σήμερα στις 15:00 τον ΟΦΗ. Το ματς είναι πολύ σημαντικό, με τις δύο ομάδες να εντυπωσιάζουν με τη μέχρι τώρα πορεία τους. Από τη μεριά της, η ΑΕΛ προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, με 1-2. Έχει περάσει νικηφόρα και από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Γενικά, οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικοί. Εξαιρετικός, όμως, είναι και ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κάνουν το παιχνίδι τους, όπου κι αν παίζουν. Βρίσκονται στην τρίτη θέση και θέλουν να μείνουν μέχρι τέλους όσο πιο ψηλά γίνεται. Βρίσκουν πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα οπουδήποτε. Γενικά, σήμερα περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς. Θεωρούμε ότι αξίζει το ρίσκο στο «Χ», σε απόδοση 3.30.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Μεταφερόμαστε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο ματς της Αταλάντα με την Κάλιαρι. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Μπέργκαμο, στις 13:30. Είναι η 11η αγωνιστική της Serie A. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί στην κατάταξη, με τους γηπεδούχους να είναι στην τρίτη θέση και τους φιλοξενούμενους στην έβδομη. Η Αταλάντα εντυπωσιάζει με τις επιθετικές της επιδόσεις. Έχει πετύχει 30 γκολ σε 10 ματς, αλλά δέχτηκε και 16. Η Κάλιαρι προέρχεται από το 3-2 επί της Μπολόνια. Γενικά, οι φιλοξενούμενοι και σκοράρουν και δέχονται γκολ. Το μεταξύ τους παιχνίδι προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Δεν φαίνεται ότι θα κλειστούν πίσω. Αντίθετα, μάλλον θα κυνηγήσουν τα τέρματα. Έτσι, ποντάρουμε στο Goal/Goal στο 1.80.

Οι βασικές επιλογές μας γι’ αυτή την Κυριακή κλείνουν με ένα ματς από την Ολλανδία και ένα από το Βέλγιο. Στην Eredivisie η Ντεν Χάαχ υποδέχεται τη Χέρενφεϊν. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Έχουν βλέψεις Ευρώπης και πρέπει να παίρνουν τέτοια ματς. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.20. Στο Βέλγιο η Γάνδη παίζει στην έδρα της με τη Σταντάρ Λιέγης. Οι γηπεδούχοι χάνουν πολύ δύσκολα και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν τα φόντα για να πάρουν μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Αν θέλουν να κοιτάξουν πιο ψηλά, οφείλουν να κερδίσουν. Μπορούν να το κάνουν με τη δύναμη της έδρας. «Άσος» σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/11

13:30 Αταλάντα - Κάλιαρι -> Goal/Goal @1.80

15:00 Λάρισα - ΟΦΗ -> X @3.30

15:00 Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο -> 1 @1.90

17:45 Ντεν Χάαχ - Χέρενφεϊν -> 2 @2.20

19:00 Γάνδη - Σταντάρ Λ. -> 1 @1.85

Σερί Tips

Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ (03/11, 16:00): Η Λέστερ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι η αποκάλυψη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Οι «αλεπούδες» μοιάζουν ασταμάτητες και μπορούν να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Αυτή την περίοδο είναι άξιες εμπιστοσύνης. Στηρίζουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.20.

Τζένοα - Ουντινέζε (03/11, 16:00): Η Τζένοα μετράει πέντε σερί ματς με τρία γκολ και πάνω. Έχει βρει τρόπο να σκοράρει, αλλά αμυντικά δεν έχει συγκέντρωση. Η Ουντινέζε παίζει κι αυτή ανοιχτά. Δύο «αφελείς» ομάδες μπορούν να μας δώσουν το Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (03/11, 19:00): Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και τρεις αγώνες. Προσπαθούν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και μοιάζει θέμα χρόνου να κάνουν τη νίκη τους. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα και οδηγούμαστε στον «άσο», στο 3.80!

Goal Tips

Λέτσε - Σασουόλο (03/11, 16:00): Λέτσε και Σασουόλο έχουν βρει τον τρόπο να φτάνουν στο γκολ. Ωστόσο, αμυντικά, ακόμα… μπάζουν. Η νίκη είναι στόχος και των δύο απόψε, άρα πρέπει να σκοράρουν. Θεωρούμε ότι θα έχουμε τέρματα, αλλά όχι κάτι… extreme. Επιλέγουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Κολωνία (03/11, 16:30): Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η ανάγκη για βαθμούς ευνοεί τη σκοπιμότητα. Συνεπώς, περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς, όπου το σκορ δεν θα ξεφύγει. Under 2.5 σε απόδοση 2.37.

Φιορεντίνα - Πάρμα (03/11, 19:00): Αμφότερες οι ομάδες δίνουν βάση στην επίθεση και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά τους. Είναι κοντά στη βαθμολογία και προμηνύεται μια ωραία κόντρα. Προβλέπουμε γκολ εκατέρωθεν και καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Head 2 Head

Έβερτον - Τότεναμ (03/11, 18:30): Τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είχαν περισσότερα από δύο τέρματα. Σήμερα, ψάχνουν και οι δύο τη νίκη και πρέπει να βγουν μπροστά. Αμυντικά είναι ασταθείς, οπότε το Over 2.5 στο 1.72 είναι αξιόλογη επιλογή.

ΑΕΚ - Ατρόμητος (03/11, 19:30): Η «Ένωση» έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς απέναντι στον Ατρόμητο, χωρίς να δεχτεί γκολ. Θέλει πάση θυσία τη νίκη, και δεν θα ρισκάρει. Οι τρεις βαθμοί είναι υποχρέωση για τους γηπεδούχους. Πάμε με 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (03/11, 20:00): Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος του Παναθηναϊκού. Τον έχει νικήσει και στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους. Μάλιστα, σε αυτές δεν παραβιάστηκε ποτέ η εστία του. Κάτι τέτοιο βλέπουμε και σήμερα. Έτσι, επιλέγουμε 1 & No Goal σε απόδοση 1.95.