«Παιχνίδι» στα ντέρμπι! - Free Sunday
«Παιχνίδι» στα ντέρμπι!

«Παιχνίδι» στα ντέρμπι!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Μεσοβδόμαδα είχαμε αγώνες για το Champions League και το Europa League. Η δράση όμως δεν σταματάει. Αντίθετα, κορυφώνεται σήμερα με πολύ ενδιαφέροντα ματς. Η προσοχή μας στοιχηματικά επικεντρώνεται σε δύο μεγάλα ντέρμπι και επεκτείνεται και σε άλλους αγώνες. Την παράσταση κλέβουν τα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Αμφότερα τα ντέρμπι προσφέρουν αξιόλογα σημεία που θα αναλύσουμε παρακάτω. Εκτός αυτών, όμως, τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας έχουν αναμετρήσεις που βγάζουν δυνατές επιλογές για το στοίχημα. Το Betarades.gr μελέτησε προσεκτικά το κουπόνι και κράτησε αυτά που του… άρεσαν. Αυτά, λοιπόν, θα τα δούμε στη συνέχεια αναλυτικά.

Τα προγνωστικά μας αρχίζουν από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Εδώ ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχους τους «πράσινους». Ωστόσο, πρόκειται για το γήπεδο που χρησιμοποιεί και η «Ένωση». Επομένως, θα νιώθει κι αυτή… άνετα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα, όπου έχασε μέσα από τα χέρια του ένα σπουδαίο «διπλό». Γενικά, είναι βελτιωμένος τον τελευταίο καιρό, παίζει καλύτερα στην επίθεση και βγάζει φάσεις. Θέλει πολύ τη νίκη στο ντέρμπι και μπορεί να βρει τα απαιτούμενα γκολ. Καλά τα πάει όμως στο δημιουργικό κομμάτι και η ΑΕΚ, που βγάζει φάσεις και γκολ. Ο Ολιβέιρα φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αμυντικά οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν. Αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη στο ντέρμπι. Εμείς πιστεύουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο και πάμε με το Goal/Goal στο 2.05.

Την… τελειώνει η Λίβερπουλ

Από την Ελλάδα στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι. Άλλωστε η έκβασή του μπορεί να κρίνει πολλά ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ με νίκη πάει στο +9 από τη Σίτι. Συνεπώς, οι Reds θα κάνουν τα πάντα για τη μεγάλη αυτή νίκη, που θα τους καταστήσει το απόλυτο αφεντικό για τον τίτλο. Στο καυτό Άνφιλντ οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα για να κερδίσουν. Οι «πολίτες» δεν πατάνε καλά στην άμυνα, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, και δέχονται εύκολα γκολ. Έχουν σημαντικές απουσίες στα στόπερ και το πληρώνουν. Θεωρούμε ότι η Λίβερπουλ θα το εκμεταλλευτεί και θα επικρατήσει. Επιλέγουμε, λοιπόν, τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και τη Serie A. Το ιταλικό πρωτάθλημα προσφέρει πολύ ωραίο θέαμα φέτος και αυτό περιμένουμε και στο Λάτσιο - Λέτσε. Οι Λατσιάλι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στο Σαν Σίρο, επί της Μίλαν, με 1-2. Έχουν τον Ιμόμπιλε σε μεγάλη φόρμα και μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Πόσο μάλλον απέναντι στη Λέτσε, και μάλιστα εντός έδρας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Διαθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, ικανό να βάλει δύσκολα στους μεγάλους. Πήραν άλλωστε ισοπαλία από τη Μίλαν και τη Γιουβέντους, σκοράροντας σε αμφότερα τα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο Ολίμπικο. Η Λάτσιο, εξάλλου, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης στα μετόπισθεν, όπου έχει τα προβλήματά της. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα ωραίο ματς και καταλήγουμε στο Goal/Goal, στο 1.80.

Οι δύο τελευταίες βασικές επιλογές μας προέρχονται από την Ισπανία και τη Γαλλία. Στις 19:30 η Χετάφε υποδέχεται την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες. Έχουν ανέβει στη βαθμολογία και χτυπάνε την πόρτα της Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλοί, αλλά πρέπει να συμμαζευτούν αμυντικά. Λόγω και της έδρας, η Χετάφε έχει το πάνω χέρι για το τρίποντο απόψε. Την εμπιστευόμαστε με τον «άσο» του 1.95. Στη Γαλλία τώρα, ξεχωρίζει το Μαρσέιγ - Λυών. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μπενφίκα και γενικά έχουν ανοδική πορεία τελευταία. Συν τοις άλλοις, έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα ματς με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι είναι ιδιαίτερα αφελείς, και σε τέτοια παιχνίδια αυτό δεν συγχωρείται. Άρα, 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/11

16:00 Λάτσιο - Λέτσε -> Goal/Goal @1.80

18:30 Λίβερπουλ - Μάν. Σίτι -> 1 (DNB) @2.00

19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ -> Goal/Goal @2.05

19:30 Χετάφε - Οσασούνα -> 1 @1.95

22:00 Μαρσέιγ - Λυών -> 2 (DNB) @2.00

Σερί Tips

Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ (10/11, 13:00): Η Μαγιόρκα δεν πείθει με την απόδοσή της. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της και σήμερα έχει πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Βιγιαρεάλ υπερέχει σε ποιότητα και το «διπλό» είναι μια καλή επιλογή. Ειδικά από τη στιγμή που το βρίσκουμε στο 2.10.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης (10/11, 15:00): Ο Άρης είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Βέβαια, προέρχεται από γκέλα με τον Πανιώνιο και θέλει μια πειστική νίκη σήμερα. Πιστεύουμε ότι θα την πάρει και στηρίζουμε το Άρης -1 Ασιατικό (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν ο Άρης κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.87.

Γουλβς - Άστον Βίλα (10/11, 16:00): Η Άστον Βίλα ήταν πολύ σκληρή απέναντι στη Λίβερπουλ και έχασε στην τελευταία φάση. Η Γουλβς αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς και πιστεύουμε ότι και σήμερα θα συναντήσει δυσκολίες. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώνονται και μπορούν να πάρουν κάτι θετικό. Για τον λόγο αυτόν πάμε με το Χ2 στο 1.80.

Goal Tips

Ξάνθη - Πανιώνιος (10/11, 17:00): Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, που χρειάζονται τους βαθμούς. Η Ξάνθη έχει άσχημα αποτελέσματα και ο Πανιώνιος είναι ακόμα στο μείον. Έτσι, η σκοπιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει και να δούμε ένα κλειστό ματς. Πάμε με το 0-1 γκολ σε απόδοση 2.62.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ (10/11, 17:00): Η Ατλέτικο είναι… αγνώριστη φέτος αμυντικά και δέχεται με ευκολία γκολ. Βέβαια, επιθετικά είναι βελτιωμένη. Η Εσπανιόλ δεν πρόκειται να κλειστεί στη Μαδρίτη και το Over 2.5 στο 2.37 μοιάζει πολύ υψηλό.

Γιουβέντους - Μίλαν (10/11, 21:45): Η Γιούβε προέρχεται από σημαντική νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα επικεντρώνεται στο ντέρμπι. Η Μίλαν οφείλει να σκοράρει για να διεκδικήσει κάτι θετικό. Προβλέπουμε ένα ματς με γκολ, αλλά που δεν θα ξεφύγει. Έτσι, καταλήγουμε στο 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Head 2 Head

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (10/11, 16:00): Στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ. Με την εικόνα που έχει φέτος, κάτι τέτοιο μοιάζει ξανά πολύ πιθανό. Η Μπράιτον είναι καλή και μπορεί να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος (10/11, 17:15): Οι ομάδες μάς προσφέρουν ανταγωνιστικά παιχνίδια συνήθως. Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους είχαν γκολ εκατέρωθεν. Το αγωνιστικό στιλ τους προϊδεάζει για δυνατό ματς και σήμερα. Έτσι, επιλέξαμε το Goal/Goal σε απόδοση 3.00.

Μπέτις - Σεβίλλη (10/11, 22:00): Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Παίζουν επιθετικά και φέτος, οπότε είναι πιθανό να δούμε ένα θεαματικό ματς και σήμερα. Το Over 2.5 εντοπίζεται στο 1.80 και είναι αξιόλογη επιλογή.