Δύο Πορτογάλοι για μία θέση στους "16" του champions' league - Free Sunday
Δύο Πορτογάλοι για μία θέση στους "16" του champions' league

Δύο Πορτογάλοι για μία θέση στους "16" του champions' league

Τη νίκη που θα του διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο στο γήπεδο της Τότενάμ, η οποία θα έχει στον πάγκο της, τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Έχουμε δουλέψει πολύ για να είμαστε εδώ και θα δείτε αντίδραση. Είμαστε μες στους στόχους μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα μας πληγώνει και επηρεάζει την ψυχολογία μας. Όμως έχουμε γερές και δυνατές βάσεις. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όμως έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε. το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν θα επηρεάσει το ματς με την Τότεναμ», ξεκαθάρισε από την πλευρά του ο προπονητής των Ελυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτινς , ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική μετά το ματς της Νέας Σμύρνη και ετοιμάζεται να επαναφέρει το 4-3-3 με τον Βαλμπουενά να μένει αρχικά στον πάγκο και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στο Λονδίνο βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή.Όσον αφορά την Τότεναμ, στον Μουρίνιο προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον τραυματισμό του Ντέιβις, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Ρόουζ.

Η Μπάγερν έχει ήδη προκριθεί από τον όμιλο με την Τότεναμ να έχει 6 βαθμούς, τον Ερυθρό Αστέρα 3 και τον Ολυμπιακό 1, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές (η σημερινή κι αυτή που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες) με τις υπόλοιπες τρεις θέσεις του ομίλου να είναι ανοικτές.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Τότεναμ: Γκατσανίγα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουίνκς, Σον, Άλι, Μόουρα, Κέιν.Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος  Γκεόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος σφυρίζει για πρώτη φορά κάποια ελληνική ομάδα, προερχόμενος από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ποπόφ και στο VAR οι Ιταλοί, Φάμπρι και Μάσα.