Σκοράρουν στο Φάληρο - Free Sunday
Σκοράρουν στο Φάληρο

Σκοράρουν στο Φάληρο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Ντέρμπι κορυφής στη Σούπερλιγκ την Κυριακή (01/12) και όλα τα υπόλοιπα, σε αγωνιστικό επίπεδο φυσικά, περνούν σε δεύτερη μοίρα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19:30 και όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδα θα είναι στραμμένα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η ομάδα του Μάρτινς μεσοβδόμαδα προηγήθηκε με 0-2 στο Λονδίνο, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια, όμως, δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και ηττήθηκε με 4-2. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, έρχεται από την “γκέλα” κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση του Ματιέ Βαλμπουενά στο 55’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 88’ και έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο “δικέφαλος”, από την πλευρά του, μπορεί να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του, ωστόσο διατηρεί το αήττητό του. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του πήρε οριακές νίκες απέναντι σε Λάρισα (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), αμφότερες με 1-0, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό (2-2).

Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, με τον “άσσο” να παίζεται στο 1.80 την ώρα που γραφόταν το κείμενο, και το “διπλό” στο 4.85. Εμείς θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε με τελικό νικητή, αλλά με τα γκολ. Η πίεση βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού, θα ψάξει το γκολ με μεγάλη ένταση, ενώ ο ΠΑΟΚ διαθέτει την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να χτυπήσει την αντίπαλη άμυνα. Με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να το βρίσκουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού, θα πάμε με το Goal / Goal στο 2.00.

Συνέχεια με ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους οι γηπεδούχοι, μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από τη Γιουβέντους, 1-0 εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο”. Η Μπαρτσελόνα τρέχει νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, βρίσκεται στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο και ισοβαθμεί στην κορυφή της Λα Λίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε και εδώ οι δύο ομάδες να πετύχουν από ένα τέρμα τουλάχιστον και θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.83.

Πέρα από τις δύο παραπάνω επιλογές, προκύπτουν τρία ακόμη σημεία από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής. Παίρνοντάς τα με χρονική σειρά, το πρώτο από αυτά είναι ο “άσσος” της Ρεν απέναντι στη Σεντ Ετιέν, για την 15η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Συνεχίζουμε με έναν ακόμη “άσσο”, της Λέστερ επί της Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ, τον οποίο βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1.70. Τέλος, πρόβλεψη με αξία υπάρχει και στην Πορτογαλία. Πιο συγκεκριμένα, θα στηρίξουμε τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε. Η νίκη της “πληρώνει” 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα, μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 01/12

  • 18:00 883 Ρεν - Σεντ-Ετιέν -> 1 @2.00
  • 18:30 888 Λέστερ - Έβερτον -> 1 @1.70
  • 19:30 905 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ -> Goal/Goal @2.00
  • 22:00 917 Ατλέτικο M. - Μπαρτσελόνα -> Goal/Goal @1.83
  • 22:00 919 Ζιλ Βιθέντε - Σπόρτινγκ -> 2 @2.00

Σερί Tips

Γιουβέντους - Σασουόλο (01/12, 13:30): Έξι παιχνίδια έχει δώσει φέτος η Γιουβέντους στο γήπεδό της για τη Serie A, κέρδισε και στα έξι,στα πέντε από αυτά με διαφορά εντός τέρματος ακριβώς. Το να κάνει το ίδιο και απέναντι στη Σασουόλο, να νικήσει δηλαδή με 1 τέρμα διαφορά, προσφέρεται σε απόδοση 4.00 στις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Λέστερ - Έβερτον (01/12, 18:30): Σε εξαιρετική κατάσταση η Λέστερ, είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε εκεί πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, δεχόμενη μόλις τρία γκολ συνολικά. Είναι δικαιολογημένα το φαβορί απέναντι στην Έβερτον και ο “άσσος” σε απόδοση 1.70 μπορεί να σταθεί ως επιλογή.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (01/12, 19:30): Αήττητος εντός έδρας ο Ολυμπιακός από το Σεπτέμβριο του 2018 και έπειτα, σε 17 παιχνίδια έχει 16 νίκες. Η τελευταία ομάδα που τον κέρδισε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” είναι ο ΠΑΟΚ! Για την αναμέτρηση της Κυριακής, οι “ερυθρόλευκοι” προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί (1.80), η ισοπαλία παίζεται στο 3.55 και η επικράτηση του “δικεφάλου” στο 4.85.

Goal Tips

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (01/12, 15:00): Το Goal / Goal έχει επαληθευτεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού για τη Σούπερλιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης, από την πλευρά του, έχει βρει δίχτυα στα δέκα από τα δώδεκα ματς που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ προσφέρεται σε απόδοση 2.30 και η συγκεκριμένη επιλογή παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα (01/12, 18:30): Τέσσερα Goal / Goal έχει στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο “Ολντ Τράφορντ” για το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άστον Βίλα, από την πλευρά της, έχει σημειώσει ένα τουλάχιστον τέρμα στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες “εξόδους” της για την ίδια διοργάνωση. Η πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και στην αναμέτρηση της Κυριακής, προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν (01/12, 22:00): Το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στις έξι από τις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έδωσε η Μονακό στο γήπεδό της. Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, μετράει πέντε Over στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος αγώνας να έχει πολλά τέρματα, για αυτό και το Over 2.5 γκολ προσφέρεται αρκετά χαμηλά και πιο συγκεκριμένα στο 1.40.

Head 2 Head

Πάρμα - Μίλαν (01/12, 16:00): Παιχνίδια με αρκετά γκολ και θέαμα προσφέρουν συνήθως οι δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, στα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους, επαληθεύτηκε το Goal / Goal, ενώ στα έξι από αυτά συνδυάστηκε με το Over 2.5 γκολ. Στο ματς της Κυριακής το Over το βρίσκουμε στο 2.08, το Goal / Goal στο 1.80. Το συνδυασμό τους, σε απόδοση 2.38.

Ξάνθη - Ατρόμητος (01/12, 17:15): Η Ξάνθη είναι αήττητη στα δέκα από τα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην έδρα της. Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε τα επτά από αυτά, τα τρία ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, ενώ οι Περιστεριώτες κέρδισαν σε τρεις περιπτώσεις. Οι αποδόσεις για τον αγώνα της Κυριακής είναι μοιρασμένες. Στο 2.80 ο “άσσος”, στο 2.85 το “διπλό” και στο 2.90 η ισοπαλία.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (01/12, 22:00): Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι “μπλαουγκράνα” έχουν πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, ενώ ισάριθμα είναι τα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Οριακό φαβορί είναι η ομάδα του Βαλβέρδε στο ματς της Κυριακής. Σε απόδοση 2.65 προσφέρεται το “διπλό”, ο “άσσος” στο 2.80 και η ισοπαλία στο 3.20.