Ο Γιαννακόπουλος δείχνει την πόρτα στους οργανωμένους - Free Sunday
Ο Γιαννακόπουλος δείχνει την πόρτα στους οργανωμένους

Ο Γιαννακόπουλος δείχνει την πόρτα στους οργανωμένους

Εκτος αγώνων της ΚΑΕ θέτει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μετά από την ποινή που επέβαλε η Euroleague, εξαιτίας συμπεριφορών των οπαδών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Οι οργανωμένοι οπαδοί που ανεπίτρεπτα χρησιμοποιούν τον ιερό όρο Θύρα 13 δεν είναι ευπρόσδεκτοι στους αγώνες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός», είπε ο κ.Γοαννακόποθλος σε γραπτή δήλωση μετά την ανακοίνωση των ποινών νε βάση τις οποίες, η ομάδα θα παίξει μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (σήμερα με Φενέρμπαχτσε) και βαρύ πρόστιμο.

Ο κ.Γιαννακόπουλος μάλιστα καθιστά σαφές ότι αν επαναληφθούν επεισόδια βίας, θα αρθεί η αναγνώριση των συνδέσμων των οπαδών στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

«Πιστοί στην υπόσχεση, αλλά και την υποχρέωσή μας να πατάξουμε κάθε μορφής βίας εντός του ΟΑΚΑ, εμείς από την πλευρά μας έχουμε ήδη σταματήσει να δίνουμε πακέτα εισιτηρίων στους οργανωμένους. Στο επόμενο περιστατικό θα άρουμε και την αναγνώρισή τους στη ΓΓΑ, ενώ έχουμε ήδη επιφυλαχθεί για τα συνδεσμιακά διαρκείας που έχουν ήδη προμηθευτεί από την αρχή της χρονιάς. Περιμένουμε όμως κάποια στιγμή να αναλάβει και τις ευθύνες της η Πολιτεία. Που είναι η Αθλητική Βία να επιβάλει τους νόμους και τις κυρώσεις στους λίγους που παρανομούν εις βάρος των πολλών;».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω γραπτής του δήλωσης, κάνει λόγο για ασέβεια,

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών για τα 79 καπνογόνα και τις κροτίδες που συνεπάγεται με διακόσιες χιλιάδες ευρώ διαφυγόντα έσοδα από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα, αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ο οποίος προσθέτει οτι «θα προτιμούσαμε αυτά τα χρήματα να πάνε σε ενίσχυση του ρόστερ».