Η Οικονομική Αστυνομία στην ΕΠΟ - Free Sunday
Η Οικονομική Αστυνομία στην ΕΠΟ

Η Οικονομική Αστυνομία στην ΕΠΟ

«Συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο», χαρακτήρισε η διοίκηση της ΕΠΟ, την έρευνα που κλιμάκιο Οικονομικής Αστυνομίας με δυο εισαγγελείς έκανε σήμερα Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα στελέχη της συνεργάστηκαν απόλυτα με την υπηρεσία και έθεσαν στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

Ο έλεγχος έγινε στο λογιστήριο χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν προηγήθηκε κάποια καταγγελία.Με ανακοίνωσή που εξέδωσε μετά την επίσκεψη του πολυάριθμου κλιμακίου η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι επρόκειτο για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».