Αντέχει η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό! - Free Sunday
Αντέχει η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Αντέχει η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Στη χώρα μας, και τη Superleague, η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά. Από κει και πέρα, οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία προσφέρουν σημεία. Πάμε, λοιπόν, στις αναλύσεις των προγνωστικών μας.

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την ελληνική Superleague. Για τη 19η αγωνιστική της διοργάνωσης η Ξάνθη φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 15:00. Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία βαθμολογικά. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την εξάδα και αυτή τη στιγμή είναι αμφότερες εντός αυτής. Η Ξάνθη προηγείται έναν πόντο, όντας στους 26. Στο πρωτάθλημα οι ακρίτες πήραν μεγάλη νίκη στον Βόλο, με 1-3. Αυτό το αποτέλεσμα τους έκανε να ανέβουν ψυχολογικά και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μπήκαν, λοιπόν, και πάλι πολύ δυνατά στο κυνήγι των πλέι-οφ. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, ξόδεψε ενέργεια στο Κύπελλο για να κάνει την ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιπλέον, έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης. Τα Πηγάδια δεν είναι εύκολη έδρα και το «διπλό» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Ξάνθη έχει τα φόντα να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Παναθηναϊκού και την έδρα της και να πάρει κάτι από το ματς. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.75.

Κερδίζει η Μπολόνια

Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Μπολόνια παίζει εντός έδρας με τη Βερόνα. Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Serie A. Η Βερόνα έχει αγώνα λιγότερο, αλλά κατάφερε να μαζέψει δύο πόντους περισσότερους από τους γηπεδούχους. Μάλιστα, είναι κοντά και στην εξάδα και κάνει όνειρα για ευρωπαϊκή έξοδο. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν σαφώς ανώτερες ομάδες και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η Μπολόνια δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αλλά δεν έχει ξεμπερδέψει με αυτόν ολοκληρωτικά. Είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και οφείλει να τελειώνει με τα δυσάρεστα σενάρια όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Στην έδρα της αποκτά άλλη δυναμική και μπορεί να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς απόψε. Δεν έχει μεγάλες διαφορές με τη Βερόνα και έχει τη δυνατότητα να την ξεπεράσει στην κατάταξη, έστω και προσωρινά. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους και επιλέγουμε «άσο» στο 2.00.

Αντέχει η Θέλτα

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και στη La Liga. Για την 20ή αγωνιστική κι εδώ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Θέλτα. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Η βαθμολογική θέση της Θέλτα δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να ανέβουν θέσεις. Κατάφεραν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και επιθυμούν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από αυτήν. Επιθετικά τα πάνε αρκετά καλά και τώρα βελτιώνονται και στα μετόπισθεν. Προέρχονται από το εύκολο 1-4 επί της Μέριδα για το Κύπελλο, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η Αθλέτικ, απεναντίας, είναι λίγο… ντεφορμέ. Δεν χάνει εύκολα, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το μομέντουμ δεν αποτελεί φόβητρο για τους φιλοξενούμενους. Η Θέλτα «καίγεται» και πιστεύουμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα. Καταλήγουμε στο Χ2 σε απόδοση 2.00.

Η τελευταία βασική μας πρόταση είναι από την Πορτογαλία. Εδώ το πρωτάθλημα έχει μπει στη 17η στροφή του. Σήμερα, λοιπόν, η Ρίο Άβε φιλοξενεί την Μποαβίστα. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την τετράδα. Είναι δύσκολος ο στόχος της τέταρτης θέσης, αλλά όχι και ακατόρθωτος. Στην έδρα της η Ρίο Άβε είναι ακόμα πιο ισχυρή. Μπορεί να έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, αλλά γενικά έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Απέναντί της έρχεται σήμερα η Μποαβίστα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και μπροστά… δυσκολεύονται. Δεν είναι σε καλή φόρμα και δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι στο παιχνίδι. Η Ρίο Άβε πάει για τη νίκη απόψε και θεωρούμε ότι θα την πάρει. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.75.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

19/01

15:00 Ξάνθη - Παναθηναϊκός -> 1Χ @1.75

16:00 Μπολόνια - Βερόνα -> 1 @2.00

19:30 Μπιλμπάο - Θέλτα -> X2 @2.00

22:00 Ρίο Άβε - Μποαβίστα -> 1 @1.75

Σερί Tips

Μίλαν - Ουντινέζε (19/01, 13:30): Η Μίλαν είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, στα οποία δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ. Οι Ροσονέρι βελτιώνονται και θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν απόψε. Θεωρούμε ότι θα επικρατήσουν και απόψε, με το ματς να μην ξεφεύγει. Το combo 1 & Under 3.5 έχει αξία.

Μπέτις - Σοσιεδάδ (19/01, 15:00): Αμφότερες οι ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Τα δυνατά τους σημεία είναι κυρίως στην επίθεση και όχι στην άμυνα. Η Σοσιεδάδ μετράει πέντε σερί ματς με τρία και περισσότερα τέρματα. Και οι γηπεδούχοι μάς έχουν συνηθίσει σε θεαματικά παιχνίδια. Επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.62.

Λέτσε - Ίντερ (19/01, 16:00): Η Ίντερ έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και Λουκάκου-Λαουτάρο… κεντάνε. Δεν χάνει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και είναι ανώτερη από τη Λέτσε. Θεωρούμε ότι θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα σήμερα. Καταλήγουμε στο 2 & Under 2.5 σε απόδοση 1.72.

Goal Tips

Ατρόμητος - Βόλος ΝΠΣ (19/01, 17:15): Οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν και βρίσκουν δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά αμυντικά τελευταία και αναμένεται να δυσκολευτούν και απόψε. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι το περιμένουμε ανταγωνιστικό, με σκορ και θέαμα. Ο Βόλος είναι ομάδα του Over στα πιο πρόσφατα ματς. Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Τζένοα - Ρόμα (19/01, 19:00): Σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε με την… έκπληξη, όσον αφορά τα γκολ. Η Ρόμα έχει απουσίες και πρέπει να παίξει πολύ προσεκτικά για να πάρει αποτέλεσμα. Όμως για τους βαθμούς καίγονται και οι γηπεδούχοι. Δεν βλέπουμε ρίσκα στο ματς και θα στηρίξουμε το No Goal σε απόδοση 2.05.

Ολυμπιακός - Άρης (19/01, 19:30): Σημαντικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Ο Άρης έχει απουσίες, αλλά, και πάλι, διαθέτει ποιότητα. Μπορεί να βρει γκολ στον Πειραιά, έτσι περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο G/G & Over 2.5 σε απόδοση 3.95.

Head 2 Head

Μπέρνλι - Λέστερ (19/01, 16:00): Η Λέστερ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία ματς με αντίπαλο την Μπέρνλι. Οι «αλεπούδες» έχουν ανάγκη τη νίκη και έχουν τα φόντα να την πάρουν. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν και επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.83.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (19/01, 18:00): Ο ΠΑΟΚ είναι το αφεντικό στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Αστέρα. Δεν έχει χάσει από τους Αρκάδες στα πέντε τελευταία μεταξύ τους μαρς. Και σήμερα οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Θεωρούμε ότι θα την πάρουν, ενώ θα γίνει ωραίο ματς. Πάμε με το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Λίβερπουλ - Μάν. Γιουνάιτεντ (19/01, 18:30): Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν κάποιες απουσίες. Μπορεί να πάρει τη νίκη η ομάδα του Κλοπ, και με σχετική ευκολία. Ποντάρουμε στο Λίβερπουλ -1 σε απόδοση 2.05.