Για το μεγάλο «διπλό» η Γιουβέντους! - Free Sunday
Για το μεγάλο «διπλό» η Γιουβέντους!

Για το μεγάλο «διπλό» η Γιουβέντους!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Οι βασικές μας προτάσεις γι’ αυτή την Κυριακή είναι τέσσερις. Τα πρωταθλήματα που μαγνητίζουν την προσοχή μας είναι της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας. Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από τη Serie A της Ιταλίας. Στις 21:45, την Κυριακή, η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Τα τελευταία χρόνια αυτό ήταν συνήθως το ντέρμπι κορυφής στη χώρα. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Η Γιουβέντους παραμένει στην πρώτη θέση, αλλά η Νάπολι… βουλιάζει. Οι «Παρτενοπέι» εντοπίζονται στο Νο14 του βαθμολογικού πίνακα, μόλις εννέα πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φυσικά η Νάπολι δεν αναμένεται να κινδυνέψει, αλλά η θέση της αποτελεί δείγμα της κατάστασής της. Το κλίμα είναι τεταμένο στην ομάδα, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Μπορεί να ήρθε η πρόκριση επί της Λάτσιο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Η Γιούβε έχει βρει ρυθμό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καυτός το 2020. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν ότι αυτά τα «διπλά» δίνουν τίτλους, και έχουν τα φόντα για να αποδράσουν από το San Paolo. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες φέτος. Θα πάμε με την πιο ποιοτική Γιουβέντους, ποντάροντας στο «διπλό» του 2.05.

Σε φόρμα η Μπέτις

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Χετάφε υποδέχεται την Μπέτις για την 21η αγωνιστική. Το ματς έχει βαθμολογική σημασία, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Χετάφε, μάλιστα, εντοπίζεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς. Η Μπέτις είναι πιο χαμηλά, με 27, και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και τελευταία τα πάει πολύ καλά. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και με… τριάρες, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκαν μια δυνατή ομάδα, τη Σοσιεδάδ, και επικράτησαν με 3-0. Παραμένουν αήττητοι στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εκτός έδρας, η Μπέτις τα πάει πολύ καλά. Δεν… μασάει από τέτοια και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Η Χετάφε πέρασε ένα κακό διάστημα και θέλει τώρα να επανέλθει. Αμυντικά έχει προβλήματα το τελευταίο διάστημα και αυτό της στοιχίζει. Στηρίζουμε την Μπέτις, που έχει και πολύ καλό ρόστερ. Επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Πολλά γκολ στη Γερμανία

Στην Bundesliga τώρα, για τη 19η αγωνιστική, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη, και στο -2 από την τετράδα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εντοπίζονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόλις 15 πόντους. Η αμυντική αστάθεια είναι τεράστιο πρόβλημα για τη Φορτούνα, και δεν φαίνεται να λύνεται. Δέχεται γκολ με κάθε τρόπο και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις καλές της μέρες στην επίθεση. Γιατί, παρά την αμυντική της αδυναμία, βρίσκει τρόπους να σκοράρει. Η Λεβερκούζεν, με τη σειρά της, διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Κι αυτή έχει κενά στα μετόπισθεν, αλλά μπροστά πετάει… φωτιές. Γενικά, το ματς αναμένεται θεαματικό με πολλά τέρματα, σύμφωνα με το στιλ των αντιπάλων. Καταλήγουμε στο Over 3 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς 3 γκολ) σε απόδοση 1.80.

Η τελευταία βασική μας πρόταση προέρχεται από την Πορτογαλία. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, η Τοντέλα παίζει στην έδρα της με τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις δύο πόντων, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Δύσκολα θα μπορέσει κάποια από τις δύο να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, εξίσου δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, δεχόμενοι τουλάχιστον ένα γκολ στους επτά τελευταίους. Η Σετούμπαλ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Μπελενένσες και επιθυμεί να συνεχίσει θετικά. Ξέρει βέβαια ότι δεν έχει εύκολη αποστολή. Η Τοντέλα θα αναζητήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και είναι υποχρεωμένη να σκοράρει. Παρ’ όλα αυτά, και η Σετούμπαλ έχει τα φόντα να αξιοποιήσει τα κενά που λογικά θα αφήσουν οι γηπεδούχοι. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι προβλέπεται ανταγωνιστικό και με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal στο 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

26/01

17:00 Τοντέλα - Σετούμπαλ -> Goal/Goal @2.00

17:00 Χετάφε - Μπέτις -> X2 @1.85

19:00 Λεβερκούζεν - Φορτoύνα Ντ. -> Over 3 (Ασ.) @1.80

21:45 Νάπολι - Γιουβέντους -> 2 @2.05

Σερί Tips

Βερόνα - Λέτσε (26/01, 16:00): Χωρίς ήττα είναι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Βερόνα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Από την άλλη, η Λέτσε δεν κερδίζει εδώ και επτά ματς. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε το θαύμα της Ευρώπης και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Τους εμπιστευόμαστε και πάμε με τον «άσο» του 1.65.

Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης (26/01, 22:00): Η Ρεάλ θέλει να παραμείνει στην κορυφή και τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει. Είναι σε φόρμα, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, και μπορεί να βάλει τέλος στο αήττητο σερί των γηπεδούχων. Επίσης, δεν αναμένουμε το ματς να έχει πάρα πολλά τέρματα. Το 2 & Under 3.5 εντοπίζεται στο 2.30 και αποτελεί την επιλογή μας.

Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν (26/01, 22:00): Δεν έχει αντίπαλο η Παρί στη Γαλλία, με τους φιλοξενούμενους να είναι αήττητοι στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Λιλ είναι καλή ομάδα, αλλά δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στους Παριζιάνους. Το 2 Ημ./2 Τελ. παίζεται σε απόδοση 2.00 και έχει στοιχηματική αξία.

Goal Tips

Ξάνθη - ΟΦΗ (26/01, 15:00): Η Ξάνθη πρέπει να πάρει βαθμούς στην έδρα της, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την εξάδα. Αλλά και ο ΟΦΗ είναι ικανή ομάδα και έχει τα φόντα να βρει δίχτυα στα Πηγάδια. Το Goal/Goal εντοπίζεται σε απόδοση 1.83 και μας… αρέσει ιδιαίτερα.

Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ (26/01, 16:30): Σημαντικό παιχνίδι στη Γερμανία. Οι ομάδες δίνουν βάση κυρίως στην επίθεση, αλλά η ανάγκη για βαθμούς θα τις κάνει πιο συντηρητικές. Και πάλι, θεωρούμε ότι θα έχουμε γκολ, αλλά δεν βλέπουμε το σκορ να ξεφεύγει. Η επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10.

Παναιτωλικός - Άρης (26/01, 17:15): Ο Άρης με την απουσία του Ιντέγε είναι υποχρεωμένος να προσέξει την άμυνά του, καθώς χάνει πράγματα επιθετικά. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, οφείλει να βρει βαθμούς και επίσης θα έχει τον νου του στα μετόπισθεν. Γενικά, προβλέπεται ένα κλειστό ματς και το Under 2.5 στο 1.70 έχει αξία.

Head 2 Head

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγκανές (26/01, 13:00): Η Ατλέτικο έχει το πάνω χέρι για τη νίκη ούτως ή άλλως. Επιπλέον, είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς με τη Λεγκανές. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα επιλέξουμε ένα συνδυαστικό στοίχημα. Οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν και μπορούν να βγάλουν τον 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.87.

Ρόμα - Λάτσιο (26/01, 19:00): Τα τελευταία ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Ρώμης έχουν πολλά τέρματα. Αυτό βλέπουμε και σήμερα, αφού πρόκειται για δύο επιθετικά σύνολα. Το ματς προμηνύεται εντυπωσιακό και επιλογή μας είναι το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.72.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (26/01, 19:30): Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ, παραμένοντας αήττητος στα τρία πιο πρόσφατα ντέρμπι, ανεξαρτήτως έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι και γενικά φορμαρισμένοι. Θεωρούμε ότι μπορούν να αποδράσουν από το ΟΑΚΑ και ποντάρουμε στο «διπλό» του 2.17.