Τέσσερις επιλογές με αξία - Free Sunday
Τέσσερις επιλογές με αξία

Τέσσερις επιλογές με αξία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη εβδομάδα το Betarades.gr είναι κοντά σας μέσα από την F.S. με τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής. Γεμάτο το κουπόνι και πολλές οι επιλογές. Εμείς έχουμε καταλήξει σε τέσσερις αναμετρήσεις οι οποίες αξίζουν την προσοχή σας.

Θα ξεκινήσουμε από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Άρης - Πανιώνιος. Η εικόνα των «κίτρινων» εντός έδρας είναι εντυπωσιακή. Στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο διατηρούνται αήττητοι. Έχουν κερδίσει τα έξι από αυτά, η μοναδική ομάδα που τους σταμάτησε είναι η Λαμία (1-1). Σκοράρουν αρκετά μπροστά στο κοινό τους και τώρα απέναντί τους έχουν έναν αντίπαλο που παλεύει όλα τα παιχνίδια του. Στοιχηματικά, δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τελικό νικητή. Ο Άρης είναι το φαβορί, αλλά ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά. Ωστόσο, οι τιμές στο Over παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένουμε αρκετά ανοιχτό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι παράγουν φάσεις, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με παθητικό 37 τερμάτων σε 21 αγωνιστικές. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει το Over σε απόδοση 2.10.

Με τα γκολ στο Μιλάνο

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και τη Serie A. Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα στη Μίλαν και τη Βερόνα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Σε άνοδο αμφότερες, η Μίλαν τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων, η Βερόνα πέντε. Διακρίνονται για την έφεσή τους στο σκοράρισμα τελευταία, πρόκειται για έναν αγώνα ο οποίος δύσκολα θα έχει χαμηλό σκορ, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Βρίσκουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 και θα το προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας μπορεί να μην είναι το δημοφιλέστερο στη χώρα μας, ωστόσο στοιχηματικά αξίζει την προσοχή μας. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Ζιλ Βιθέντε - Μορεϊρένσε. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν επιτακτικά βαθμούς για να αυξήσουν τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +4. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, η οποία, ειδικά μακριά από το γήπεδό της, χάνει δύσκολα. Χαρακτηριστικά, στις έξι πιο πρόσφατες «εξόδους» της μετρά τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Υπέστη, παράλληλα, δύο ήττες, στις λεπτομέρειες όμως, αμφότερες με 1-0, από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πάκος Φερέιρα. Με το Χ2 σε απόδοση 2.05 αξίζει να πάμε με τη διπλή ευκαιρία!

Περιορισμός ρίσκου

Φινάλε γι’ αυτή την εβδομάδα με Τουρκία και την αναμέτρηση Ανκαραγκουτσού - Κασίμπασα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως «εξάποντα». Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν 15, δύο λιγότερους μετρούν οι φιλοξενούμενοι. Σε τέτοιου είδους αγώνες η έδρα παίζει πάντα ρόλο. Επιπλέον, η Κασίμπασα μετρά τέσσερις σερί ήττες, έχοντας δεχτεί 15 τέρματα συνολικά. Η Ανκαραγκουτσού «γυροφέρνει» τη νίκη, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, αλλά για να περιορίσουμε το ρίσκο θα πάρουμε τον 1 DNB, σε απόδοση 1.93 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, όταν υπάρχει έντονη δράση.

Προγνωστικά

Κυριακή 02/02

12:30 Ανκαραγκουτσού - Κασίμπασα -> 1 (DNB) @1.93

15:00 Άρης - Πανιώνιος -> Over 2.5 @2.10

16:00 Μίλαν - Βερόνα -> Over 2.5 @1.95

17:00 Ζιλ Βιθέντε - Μορεϊρένσε -> X2 @2.05

Σερί Tips

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (02/02, 19:30): Από νικηφόρα σερί πηγαίνουν στο ματς και οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έξι ο ΠΑΟΚ. Σε επίπεδο αποδόσεων, ο Δικέφαλος είναι το φαβορί (2.08 κατά μέσο όρο), ενώ ο άσος προσφέρεται στο 3.79.

Ουντινέζε - Ίντερ (02/02, 21:45): Η Ίντερ διατηρείται αήττητη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Σε 10 αγώνες, ο απολογισμός της αποτελείται από οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, με τέρματα 23 υπέρ και 10 κατά. Είναι το φαβορί στον αγώνα με την Ουντινέζε. Ο άσος προσφέρεται στο 5.25, η ισοπαλία στο 3.60, ενώ το διπλό το βρίσκουμε σε απόδοση γύρω στο 1.70.

Goal Tips

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι (02/02, 18:30): Δύο-τρία γκολ ήταν το σύνολο τερμάτων στα 4/5 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Τότεναμ μπροστά στο κοινό της, σε όλες τις διοργανώσεις. Το να επιβεβαιωθεί το ίδιο στατιστικό και στον αγώνα της με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30.

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε (02/02, 22:00): Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα 9/10 εντός έδρας παιχνίδια της για το φετινό πρωτάθλημα, οι οκτώ από τις εννέα νίκες της συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ. Είναι το φαβορί και απέναντι στη Λεβάντε, οι books τη «βλέπουν» να κερδίζει με Over. Συγκεκριμένα, ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.38.

Head 2 Head

Γιουβέντους - Φιορεντίνα (02/02, 13:30): Η Γιουβέντους είναι αήττητη και στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στη Serie A, στις έδρες και των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς και τώρα, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.30 περίπου.

Ατρόμητος - ΑΕΚ (02/02, 17:15): Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στα 3/4, μάλιστα, δεν δέχτηκε καν γκολ. Η Ένωση είναι το φαβορί και για την αναμέτρηση της Κυριακής, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.00 κατά μέσο όρο.