Με την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου! - Free Sunday
Με την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου!

Με την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι πλούσιο σε σημαντικές αναμετρήσεις. Και ντέρμπι έχει το μενού, και κρίσιμους αγώνες για τις πρώτες θέσεις, και μάχες για την παραμονή, και πολλά ακόμη. Συνολικά έχουμε ξεχωρίσει πέντε δυνατά σημεία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις προβλέψεις μας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από τη Serie A της Ιταλίας. Στις 21:45, την Κυριακή, η Ίντερ υποδέχεται τη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά στην έδρα τους. Έχουν την ποιότητα για να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι. Μετά από δύο ισοπαλίες, η Ίντερ πήρε δύο σερί νίκες και ανέβηκε ψυχολογικά. Κέρδισε τη Φιορεντίνα για το Κύπελλο και την Ουντινέζε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Η Μίλαν, από την άλλη, προσπαθεί, έχει ανέβει με τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά έχει… ταβάνι. Σκάλωσε απέναντι στη Βερόνα, είναι στην έκτη θέση και παλεύει για την ευρωπαϊκή έξοδο. Γενικά, οι Ροσονέρι δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν σοβαρά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Εμείς θα στηρίξουμε την Ίντερ, με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Γκολ εκατέρωθεν στην Ισπανία

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Σεμπαστιάν». Ματσάρα, λοιπόν, στη Λα Λίγκα, μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή η Σοσιεδάδ είναι τρεις πόντους πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι τώρα εκτός των προνομιούχων θέσεων. Η Μπιλμπάο θα μείνει αρκετά πίσω αν χάσει και δεν το θέλει αυτό σε καμία περίπτωση. Εκτός έδρας έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Φυσικά, για να είναι… σίγουρη ότι δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το «Σαν Σεμπαστιάν», πρέπει να σκοράρει. Κι αυτό γιατί η Σοσιεδάδ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και μπορεί να βρει πολλές φορές δίχτυα στη μέρα της. Γενικά, περιμένουμε ένα ωραίο ματς με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Τρελαίνει κόσμο η Σέφιλντ

Στο πιο εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε φτάσει στην 26η αγωνιστική. Ο τίτλος φαίνεται να έχει κριθεί, αλλά υπάρχουν στόχοι που παίζονται ακόμα. Ένας από αυτούς είναι και η πεντάδα. Εκεί, η ομάδα-έκπληξη που τη διεκδικεί είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτή υποδέχεται σήμερα την Μπόρνμουθ, στις 16:00. Το ματς είναι σημαντικό, αφού και η Μπόρνμουθ δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή στην κατηγορία. Έχει κενά, κυρίως στην άμυνα, και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Επιθετικά, δεν πείθει ιδιαίτερα. Αντίθετα, η Σέφιλντ είναι ένα πειθαρχημένο σύνολο με αρχή, μέση και τέλος. Φλερτάρει έντονα με την πέμπτη θέση και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» επί της Κρίσταλ Πάλας και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Έχει τα φόντα να το κάνει με τη βοήθεια του κόσμου. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 1.75.

Στο Βέλγιο, τώρα, η Αντβέρπ παίζει εντός έδρας με την Γκενκ. Είναι η 25η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος. Φέτος η Αντβέρπ είναι καλύτερη και βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της κατάταξης, οκτώ πόντους πάνω από την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Η Γκενκ δεν τρομάζει εκτός έδρας και η Αντβέρπ έχει ευκαιρία για νίκη. Καταλήγουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.10. Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι έχουν θέματα στην άμυνα και αυτό είναι βασική αιτία για τις βαθμολογικές απώλειες. Ωστόσο, στην επίθεση έχουν παίκτες για να κάνουν ωραία πράγματα. Βέβαια και η Πορτιμονένσε έχει από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Δεν θα πάμε με σημείο, αλλά με τα γκολ. Συγκεκριμένα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 09/02

15:00 Σοσιεδάδ - Μπιλμπάο -> Goal/Goal @2.00

16:00 Σέφιλντ Γιουν. - Μπόρνμουθ -> 1 @1.75

19:00 Αντβέρπ - Γκενκ -> 1 @2.10

19:30 Σπόρτινγκ - Πορτιμονένσε -> Over 2.5 @1.75

21:45 Ίντερ - Μίλαν -> 1 @2.00

Σερί Tips

Νάπολι - Λέτσε (09/02, 16:00): Η Νάπολι δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και οφείλει να κερδίσει και τη Λέτσε εντός έδρας. Ο κόσμος ζεσταίνεται, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι έχουν τα φόντα να καθαρίσουν από νωρίς. Καταλήγουμε στο 1/1 σε απόδοση 1.70.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (09/02, 18:30): Η Γουέστ Χαμ αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές και το σερί αυτό μάλλον θα συνεχιστεί. Η Σίτι είναι καλύτερη και, παρά τα κενά της στην άμυνα, θα πάρει τη νίκη. Επιλέγουμε το combo 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης (09/02, 22:00): Η Ρεάλ είναι πρωτοπόρος και θέλει να μείνει στην κορυφή μέχρι τέλους. Η Βασίλισσα μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πάει για την πέμπτη. Θεωρούμε ότι θα περάσει από την έδρα της Οσασούνα με το σκορ να μην ξεφεύγει πολύ. Πάμε με το 2 & Under 3.5 στο 2.37.

Goal Tips

Πάρμα - Λάτσιο (09/02, 19:00): Οι δύο ομάδες σκοράρουν και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα βλέπουμε να επικρατεί η σκοπιμότητα. Η Λάτσιο χρειάζεται τέτοιες εκτός έδρας νίκες αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Συνεπώς, δεν προβλέπουμε ρίσκα, αλλά μπόλικη τακτική και προσοχή. Πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 2.25.

Μπάγερν Μονάχου - Λειψία (09/02, 19:00): Η Μπάγερν έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει. Η Λειψία πρέπει να πάρει αποτέλεσμα, για να δείξει ότι αποτελεί όντως δυνατό παίκτη για τον τίτλο. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων πετάνε και περιμένουμε πολλά γκολ. Στηρίζουμε το Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 1.97.

Μπέτις - Μπαρτσελόνα (09/02, 22:00): Η Μπαρτσελόνα δεν πείθει και πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα για να μην έχει θέματα στο μέλλον. Η Μπέτις ξέρει ότι για να κοντράρει τους Καταλανούς πρέπει να περιορίσει τα ατού τους. Γενικά, περιμένουμε ένα κλειστό ματς και ποντάρουμε στο No Goal σε απόδοση 2.25.

Head 2 Head

Αστέρας Τρίπολης - Άρης (09/02, 15:00): Τα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν γκολ εκατέρωθεν. Ο Αστέρας οφείλει να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ ο Άρης έχει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός (09/02, 17:15): Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τον Ατρόμητο, τον οποίο έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο το «διπλό» στην προσπάθεια για τον τίτλο. Πιστεύουμε, θα το πάρουν και ποντάρουμε στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.78.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (09/02, 18:00): Ανεβασμένος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τον αέρα του ΟΦΗ με πέντε σερί νίκες εναντίον του. Θεωρούμε ότι μπορούν να κερδίσουν εύκολα και απόψε στην Τούμπα. Έτσι, επιλέγουμε ΠΑΟΚ -1 σε απόδοση 1.65.