Δεν χάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! - Free Sunday
Δεν χάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν χάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και πάλι το κουπόνι Πάμε Στοίχημα. Μάλιστα, δεν ασχολούμαστε μόνο με αγώνες της Κυριακής αλλά μας ενδιαφέρει στοιχηματικά και το ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα γίνει τη Δευτέρα. Συνολικά έχουμε ξεχωρίσει πέντε αναμετρήσεις.

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την Πρέμιερ Λιγκ. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου επιστρέφει για τα καλά. Τη Δευτέρα, λοιπόν, έχει ντέρμπι, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων η Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα της Τσέλσι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν αήττητοι στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους με τους «μπλε». Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε με το εμφατικό 4-0! Επιπλέον, στο EFL Cup πέρασαν από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-2. Οι γηπεδούχοι είναι αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση, αλλά δεν πείθουν όσον αφορά τη σταθερότητά τους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει πίσω και οφείλουν να πάρουν αποτέλεσμα. Ειδικά η νίκη θα τους έβαζε για τα καλά στη μάχη της τετράδας. Θεωρούμε ότι η Γιουνάιτεντ θα είναι «σφιχτή» και θα πάρει κάτι από το ντέρμπι. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζει το σερί της η Σεντ Γκάλεν

Στην Ελβετία, τώρα, η Λουκέρνη υποδέχεται τη Σεντ Γκάλεν. Είναι η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Σεντ Γκάλεν βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 44 πόντους. Όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία, οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερο σύνολο. Έχουν, λοιπόν, το πάνω χέρι για τη νίκη και απόψε. Εξάλλου είναι και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σεντ Γκάλεν θα κυνηγήσει τη νίκη και μόνο, καθώς είναι ισόβαθμη με τη Γιουνγκ Μπόις. Η Λουκέρνη είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα. Επιθετικά έχει πολλά προβλήματα. Δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα. Τον Δεκέμβριο η Σεντ Γκάλεν κέρδισε με 1-4 τη σημερινή της αντίπαλο. Πιστεύουμε ότι θα πάρει ξανά το «διπλό» στο 2.25.

Σκοράρουν στην Ισπανία

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και τη La Liga. Η διοργάνωση βρίσκεται στην 24η αγωνιστική και βρίσκει την Εϊμπάρ να φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φέτος δεν τίθεται σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σοσιεδάδ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά από την έκτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μπουν στην τετράδα, από την οποία είναι στο -2. Μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα, και το έδειξαν και στο Κύπελλο, με το «διπλό» στο «Μπερναμπέου». Η Εϊμπάρ, από την άλλη, δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή στην κατηγορία. Στην έδρα της, όμως, αποκτά διαφορετική δυναμική. Επιπλέον, τη δεδομένη χρονική περίοδο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή φόρμα. Θα αναζητήσουν απόψε τη νίκη, καθώς χρειάζονται τους βαθμούς. Γενικά, το ματς είναι αμφίρροπο και περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ο Βόλος ΝΠΣ παίζει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό, όπως τα περισσότερα παρόμοια ματς με ομάδες αυτής της δυναμικής. Αμφότεροι οι αντίπαλοι πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν πλέον την είσοδο στην εξάδα. Παρ’ όλα αυτά, θα παλέψουν για τις λιγοστές ελπίδες που τους απομένουν. Το αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για Βόλο και Αστέρα και αναμένεται να προσέξουν πάρα πολύ. Δεν βλέπουμε ρίσκα, πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.85. Στο πρωτάθλημα Βελγίου η Γκενκ υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν στη βαθμολογία, αλλά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Από την άλλη, η Γκενκ κέρδισε με 1-0 τη Σαρλερουά και χρειάζεται το τρίποντο για να σταθεροποιηθεί στην εξάδα και να κοιτάξει ψηλότερα. Στο γήπεδό της μπορεί να πάρει αυτή τη νίκη και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 16/02

17:00 Λουκέρνη - Σεντ Γκάλεν -> 2 @2.25

17:00 Εϊμπάρ - Σοσιεδάδ -> Goal/Goal @1.80

17:15 ΝΠΣ Βόλος - Αστ. Τρίπολης -> Νο Goal @1.85

19:00 Γκενκ - Σταντάρ Λ. -> 1 (DNB) @1.85

Δευτέρα 17/02

22:00 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. -> X2 @2.00

Σερί Tips

Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου (16/02, 16:30): Κλάσεις ανώτερη η Μπάγερν, έχει το προβάδισμα για τη νίκη απόψε. Οι «Βαυαροί» δεν χάνουν στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και μάλλον αυτό θα συνεχιστεί. Πάνε για εμφατική νίκη επί της Κολωνίας και το 2 & Over 3.5 στο 1.95 κρίνεται αξιόλογο.

Άρσεναλ - Νιούκαστλ (16/02, 18:30): Η Άρσεναλ έχει υποχρέωση νίκης στην έδρα της. Είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της και χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δική της ποιότητα και τις απουσίες της Νιούκαστλ. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σχετικά εύκολα. Έτσι, πάμε με το Άρσεναλ -1 σε απόδοση 2.20.

Κάλιαρι - Νάπολι (16/02, 19:00): Φαβορί υπάρχει στο ματς και είναι η Νάπολι. Άλλωστε οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και δέκα παιχνίδια! Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 0-1 επί της Ίντερ για το Κύπελλο και πάνε για το τρίποντο και σήμερα. Τους εμπιστευόμαστε, ποντάροντας στο «διπλό» του 1.90.

Goal Tips

Άρης - ΑΕΚ (16/02, 19:30): Οι δύο ομάδες σκοράρουν και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη που θα κλειδώσει την εξάδα, ενώ η ΑΕΚ έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, ειδικά με την προσθήκη του Αραούχο. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς και επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Λάτσιο - Ίντερ (16/02, 21:45): Ματσάρα στη Serie A που μπορεί να κρίνει πολλά για την κορυφή. Αμφότερες οι ομάδες θα προστατέψουν ιδιαίτερα τα νώτα τους. Μπορεί γενικά να σκοράρουν πολύ, αλλά απόψε βλέπουμε ματς σκοπιμότητας. Γι’ αυτό στηρίζουμε το Under 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα (16/02, 22:00): Η Ρεάλ πέρασε με το 1-4 από την Οσασούνα και έδειξε ότι μπορεί να πάρει και εμφατικές νίκες. Από την άλλη, και η Θέλτα βοηθάει στη διεξαγωγή ενός ωραίου αγώνα, αφού έχει επιθετικούς προσανατολισμούς. Ποντάρουμε, λοιπόν, στο Over 3.5 σε απόδοση 2.30.

Head 2 Head

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (16/02, 15:00): Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Είναι αήττητος στα πέντε τελευταία ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και μπορεί να διευρύνει το σερί του. Πάμε με τον 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.72.

Άστον Βίλα - Τότεναμ (16/02, 16:00): Η Τότεναμ πήρε σπουδαία νίκη επί της Σίτι και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Έχει επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς με την Άστον Βίλα και μπορεί να κάνει το ίδιο και απόψε. Είναι ανώτερη ποιοτικά και πιστεύουμε ότι θα νικήσει. «Διπλό» σε απόδοση 1.85.

Ξάνθη - Λαμία (16/02, 17:15): Τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες έληξαν Under 2.5. Να σημειωθεί ότι η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που χρειάζονται αμφότερες. Η Λαμία είναι και κουρασμένη από το ματς του Κυπέλλου και προβλέπουμε συντηρητικό παιχνίδι. Ποντάρουμε στο 0-1 γκολ σε απόδοση 2.40.