Σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ ξαναρχίζει το champions' league - Free Sunday
Σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ ξαναρχίζει το champions' league

Σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ ξαναρχίζει το champions' league

Την πρόκριση στους 16 του champions' league διεκδικούν σήμερα στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο εναντίον της Λιβερπουλ και στο Ντόρτμουντ, η Μπορούσια κόντρα στην Παρι Σεν Ζερμέν στους πρώτους αγώνες της φάσης.

Η Λίβερπουλ έχει απόσταση 25 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία της Premier League και ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως αυτή η Λίβερπουλ θα γράψει ιστορία, όμως ανέφερε ότι η δική του ομάδα έχει «δίψα» και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι για να πάρει κάτι που μπορεί ν' αποβεί σημαντικό ενόψει του επαναληπτικού στο... φλεγόμενο «Άνφιλντ».

Παρ' όλα αυτά η Ατλέτικο γνωρίζει ότι δεν είναι σε κατάσταση που να μπορεί να υπολογίζει πολλά παραπάνω από τη φόρμα της βραδιάς και των όσων μπορούν να συμβούν σε κάθε ξεχωριστή μέρα...

Οι πιθανές αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων είναι:

Ατλέτικο: Όμπλακ, Αρίας, Σάβιτς, Φελίπε, Σαούλ, Κόκε, Τόμας, Γιορέντε, Βιτόλο, Κορέα, Μοράτα

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Στο Ντόρτμουντ (22:00, CosmoteSport2 HD), η Μπορούσια Ντόρτμουντ η οποία διεκδικεί τον τίτλο στην Bundesliga με μία εκρηκτική επίθεση, αλλά πολλά προβλήματα στην άμυνα η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι.

Οι παριζιάνοι ταξίδεψαν στη Γερμανία μετά την ισοπαλία 4-4 με την Αμιέν, στον αγώνα που ο 17χρονος αμυντικός, Κουάσι έβαλε με δυο γκολ, και θα εχουν στην ομάδα, τον Νεϊμάρ ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, αν και ήταν αμφίβολος τις προηγούμενες μέρες λόγω ενοχλήσεων.

Οι πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Ζαγκαντού, Χούμελς, Πίστσεκ, Χακίμι, Γκερέιρο, Σάντσο, Τσαν, Βίτσελ, Αζάρ, Χάαλαντ

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Γκιγιέ, Βεράτι, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Μπαπέ