Επιλογές από τη Λευκορωσία - Free Sunday
Επιλογές από τη Λευκορωσία

Επιλογές από τη Λευκορωσία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι το πιο… διάσημο που συνεχίζεται κανονικά. Κάθε αγωνιστική, λοιπόν, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές. Πάλι θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες από αυτή τη διοργάνωση. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην έβδομη αγωνιστική του. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει. Φυσικά, η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη για όλους τους συλλόγους. Σήμερα, λοιπόν, εστιάζουμε σε τρεις αναμετρήσεις από τις οποίες προκύπτουν ισάριθμα σημεία για το στοίχημα. Αυτά σχετίζονται και με τα γκολ, αλλά και με μια δυνατή έδρα. Συνεπώς, οι επιλογές είναι για όλα τα γούστα. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά Στοιχήματος, παρά τις δύσκολες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε.

Οι προτάσεις της ημέρας ξεκινάνε από τον αγώνα της Μπελσίνα με την Ντιναμό Μπρεστ. Είναι η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος και το παιχνίδι θα γίνει στις 14:00. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είναι τελευταίοι, με δύο βαθμούς σε έξι ματς! Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τη νίκη η Μπελσίνα. Είχε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Νέμαν Γκρόντνο και Σμολέβιτσι, πριν χάσει την περασμένη αγωνιστική. Ειδικότερα, δοκιμάστηκε στην έδρα της Σλουτσκ και ηττήθηκε με 3-2. Δείχνει βελτίωση πάντως, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Θα κυνηγήσει απόψε το «τρίποντο» και είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ.

Από την άλλη, και η Ντιναμό Μπρεστ εντοπίζεται στις τελευταίες θέσεις, και συγκεκριμένα σε αυτήν που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Είναι βέβαια καλύτερη μέχρι τώρα από τους γηπεδούχους, έχοντας πάρει και δύο νίκες. Έχει μαζέψει επτά πόντους και μπορεί να ξεφύγει από τον… πάτο. Ωστόσο, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο σερί ήττες, χωρίς να πετύχει γκολ. Επίσης, έχασε και στο Κύπελλο από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, αλλά πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Συνεπώς, έφτιαξε την ψυχολογία της και θα παίξει για το σημαντικό «διπλό» απόψε.

Οι ομάδες δεν είναι σε καλό μομέντουμ, και κυρίως η Μπελσίνα. Έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, ενώ επιθετικά βρίσκουν λύσεις. Θα κυνηγήσουν τη νίκη και μπορούν να βρουν γκολ, χαρίζοντας και θέαμα. Το Over 2.5 σε απόδοση 2.10 είναι η επιλογή μας.

Δεν… ανοίγονται

Αργότερα, και συγκεκριμένα στις 16:00, η Βίτεμπσκ φιλοξενεί τη Σλάβια Μοζίρ. Η Βίτεμπσκ έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και η Σλάβια δεν είναι ακίνδυνη. Οι γηπεδούχοι έτρεχαν ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, πριν χάσουν από την Ίσλοχ με 2-0. Γενικά, σκοράρουν με δυσκολία και οι δέκα βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οφείλονται κυρίως στην καλή αμυντική τους λειτουργία. Να σημειωθεί πως προέρχονται από έξι σερί ματς τα οποία έληξαν Under 2.5. Δεν προβλέπεται να ανοιχτούν ούτε σήμερα, και θα ψάξουν τη νίκη με τη συνηθισμένη τους τακτική.

Στην αντίπερα όχθη, η Σλάβια Μοζίρ έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στη 13η θέση με επτά πόντους. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό αποδεικνύεται και από τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Από τον δεύτερο θεσμό, αποκλείστηκε από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αν και είχε κερδίσει στο πρώτο ματς. Απόψε θα κυριαρχήσει η σκοπιμότητα για τους φιλοξενούμενους και δεν πρόκειται να ρισκάρουν.

Σε γενικές γραμμές, το ματς αναμένεται ιδιαίτερα «κλειστό». Αμφότερες οι ομάδες οφείλουν να πάρουν αποτέλεσμα και θα προσέξουν πρώτα την άμυνα. Έτσι, ποντάρουμε στο Under 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς δύο γκολ), που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Μετράει η έδρα

Το πρόγραμμα της Κυριακής στη Λευκορωσία κλείνει με το Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ - Ισλόχ. Η αναμέτρηση πραγματοποιείται στις 20:00. Η Σόλιγκορσκ είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Παρά το γεγονός ότι η Σόλιγκορσκ βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία, έχει δυνατή έδρα. Μάλιστα, φαίνεται να ανεβαίνει αγωνιστικά. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 0-2 επί της Ντιναμό Μπρεστ. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και μπορεί να πάρει το δεύτερο σερί «τρίποντο» στη διοργάνωση. Να τονιστεί πως έχει και τρεις σερί νίκες επί της σημερινής της αντιπάλου.

Η Ισλόχ, με τη σειρά της, είναι σε καλή φόρμα. Έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Σλάβια Μοζίρ και Βίτεμπσκ. Στηρίζει πολλά στο ξεκίνημα των αγώνων, έχοντας σκοράρει πρώτη στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς που έδωσε. Δεν έχει ακόμη ισοπαλία στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Με τέσσερις νίκες και δύο ήττες, εντοπίζεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ότι πείθει σε μεγάλο βαθμό με την εικόνα της. Είναι επιρρεπής στο λάθος κάποιες στιγμές, και αυτό μπορεί να της κοστίσει σήμερα. Ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο σε μια απαιτητική έδρα.

Το ματς θα είναι «σκληρό» και καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει τη νίκη στο… τσεπάκι της. Αντίθετα, θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της και έχει τα φόντα για την τέταρτη σερί νίκη επί της Ισλόχ. Η έδρα είναι επίσης πλεονέκτημα, και μας οδηγεί στον «άσο» σε απόδοση 1.73.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/05

14:00 Μπελσίνα - Ντιναμό Μπρεστ -> Over 2.5 @2.10

16:00 Βίτεμπσκ - Σλάβια Μοζίρ -> Under 2 (Ασ.) @2.00

20:00 Σόλιγκορσκ - Ισλόχ -> 1 @1.73