Στο προσκήνιο η Λευκορωσία! - Free Sunday
Στο προσκήνιο η Λευκορωσία!

Στο προσκήνιο η Λευκορωσία!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για ακόμη μία φορά είναι το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας που μας απασχολεί στοιχηματικά. Οι εξελίξεις στην Ευρώπη δείχνουν ότι και άλλα πρωταθλήματα θα κάνουν σιγά σιγά την επανέναρξή τους. Με πρώτη και καλύτερη την Bundesliga. Ωστόσο, προς το παρόν το μόνο… χειροπιαστό πρωτάθλημα που έχουμε είναι αυτό της Λευκορωσίας. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αναμετρήσεις για την εν λόγω διοργάνωση. Υπάρχει φυσικά βαθμολογικό ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες. Άλλωστε, είναι νωρίς στη σεζόν και οι σύλλογοι θέλουν από την αρχή να μπουν στη διεκδίκηση των στόχων τους και να πάρουν προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών. Και στοιχηματικά, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον. Έτσι, ξεχωρίσαμε τρεις στοιχηματικές επιλογές από το κουπόνι, τις οποίες θα αναλύσουμε στη συνέχεια.

Οι προτάσεις της ημέρας ξεκινάνε από τον αγώνα της Ισλόχ με την Μπελσίνα. Είναι η όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς θα γίνει στις 14:00.Η Ισλόχ είναι το φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε διαθέτει καλύτερο σύνολο, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 12 πόντους. Στηρίζονται κυρίως στην επίθεσή τους, καθώς αμυντικά έχουν αρκετά κενά. Μάλιστα, η άμυνά τους είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στις επιθετικές επιδόσεις τους καταφέρνουν να παίρνουν αποτελέσματα και να μένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια, δεν είναι στο καλύτερο μομέντουμ, καθώς προέρχονται από το βαρύ 4-0 από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

Από την άλλη, η Μπελσίνα εντοπίζεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Φαίνεται από την αρχή ότι είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει συμπληρώσει συνολικά δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να κερδίσει. Στα εννέα πρόσφατα ματς της δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν όντως τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 15 γκολ παθητικό. Το θέμα είναι ότι δεν σκοράρουν κιόλας. Έχουν δηλαδή ζητήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Με το ρόστερ που έχει η Μπελσίνα, μοιάζει πολύ δύσκολο να λύσει τα θέματά της, τουλάχιστον άμεσα. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, από Σλουτσκ και Ντιναμό Μπρεστ.

Οι ομάδες δεν είναι σε καλό μομέντουμ. Η Ισλόχ είναι σαφώς ανώτερη, αλλά με την άμυνα που έχει δεν καθίσταται άξια εμπιστοσύνης. Γενικά, τα μετόπισθεν των δύο αντιπάλων… μπάζουν και δημιουργούν συνθήκες για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Σε αυτό το τέμπο θα κινηθούμε και επιλέγουμε το Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς 2 γκολ) σε απόδοση 1.80.

 

Ανώτερη η Σαχτιόρ

Αργότερα, και συγκεκριμένα στις 16:00, η Βίτεμπσκ φιλοξενεί τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Πάλι για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η Βίτεμπσκ δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Μπήκε δυνατά στη διοργάνωση, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα. Πλέον, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, από Ισλόχ και Σλάβια Μοζίρ. Εμφανίζει πολλά κενά στην άμυνα και αυτό είναι κυρίως που της στοιχίζει. Επιπλέον, αντιμετωπίζει έναν δύσκολο αντίπαλο, από τον οποίο έχασε στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους.

Η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, με τη σειρά της, έχει μαζέψει μέχρι τώρα 11 πόντους και είναι στα υψηλά στρώματα της κατάταξης. Κι εκεί θέλει να παραμείνει. Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάζεται νίκες σε ματς όπως αυτό απέναντι στη Βίτεμπσκ. Βρίσκεται σε φόρμα και κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Την περασμένη αγωνιστική, μάλιστα, διέλυσε με 4-0 την Ισλόχ. Παίζει καλά η Σαχτιόρ και δικαιώνεται και στα αποτελέσματα. Είναι πολύ δυνατή στο τελείωμα των φάσεων και δεν θα συγχωρέσει τα λάθη της Βίτεμπσκ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα. Γενικά, μοιάζουν να είναι ανώτεροι και γι’ αυτό οι bookmakers τούς θεωρούν φαβορί. Ωστόσο, οι αποδόσεις στη νίκη της Σαχτιόρ δεν είναι άσχημες. Συνεπώς, αξίζει να στηρίξουμε το «διπλό» στο 1.65.

 

Μάχη με γκολ

Το πρόγραμμα της Κυριακής στη Λευκορωσία κλείνει με το Ντιναμό Μπρεστ - Ντιναμό Μινσκ. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00. Εδώ είναι οι γηπεδούχοι που έχουν προβάδισμα για τη νίκη, όπως δείχνουν οι αποδόσεις. Ωστόσο, πρόκειται για ένα μικρό ντέρμπι. Η Ντιναμό Μπρεστ ήταν σε κακό «φεγγάρι» και μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες. Παρ’ όλα αυτά, πήρε ψυχολογία την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και επικράτησε με 0-3 της Μπελσίνα. Έτσι, ανέβηκε και στη βαθμολογία. Θα διεκδικήσει, λοιπόν, τη νίκη και δεν περιμένουμε να κλειστεί πίσω. Άλλωστε, ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Και η Ντιναμό Μινσκ, όμως, δεν είναι ομάδα που παίζει τόσο πολύ με σκοπιμότητα. Αντίθετα, θα επιχειρήσει κι αυτή να κάνει το παιχνίδι της και ό,τι προκύψει. Ξέρει άλλωστε ότι πρέπει να βρει δίχτυα, αν θέλει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Κι αυτό διότι η δική της άμυνα δεν είναι σταθερή. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της δέχτηκε γκολ. Ήταν σε καλή κατάσταση με τις νίκες επί Νέμαν Γκρόντνο και Σμολέβιτσι. Όμως προσγειώθηκε στην πραγματικότητα με την εντός έδρας ήττας από τη Σλουτσκ (1-2). Ζορίζεται βαθμολογικά, καθώς είναι μια «ανάσα» πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπάρχει ανάγκη για βαθμούς και στις δύο πλευρές. Έτσι, οι ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και πρέπει να σκοράρουν. Να σημειωθεί ότι στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Αυτό θα προτιμήσουμε κι εμείς, με το Goal/Goal να εντοπίζεται σε απόδοση 1.95.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/05

14:00 Ισλόχ - Μπελσίνα -> Οver 2 (Ασιατικό) @1.80

16:00 Βίτεμπσκ - Σόλιγκορσκ -> 2 @1.65

20:00 Ντιναμό Μπρεστ - Ντιναμό Μινσκ -> Goal/Goal @1.95