Επιστροφή με ντέρμπι στη Superleague! - Free Sunday
Επιστροφή με ντέρμπι στη Superleague!

Επιστροφή με ντέρμπι στη Superleague!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα έφτασε! Μετά τη μεγάλη διακοπή, η Superleague είναι και πάλι εδώ. Και μάλιστα με ντέρμπι. Για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό. Αμφότερες οι αναμετρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνιστικά. Συμπεριλαμβάνονται, δε, στις προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα. Από κει και πέρα, ασχολούμαστε και με άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εξάλλου, όλο και περισσότερες χώρες επιστρέφουν στη δράση και οι στοιχηματικές επιλογές αυξάνονται κατά πολύ. Συνολικά, έχουμε ξεχωρίσει πέντε σημεία για το Στοίχημα από το κουπόνι της εβδομάδας. Έχουμε και γκολ, και σημεία, και ειδικά στοιχήματα, και… ό,τι άλλο θέλετε! Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα παιχνίδια που επιλέξαμε.

Οι προτάσεις Στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε από την Πολωνία. Για την 28η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Γιαγκελόνια υποδέχεται τη Βίσλα Πλοκ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς. Παίζουν στην έδρα τους και παλεύουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην οκτάδα. Έτσι, θα παίξουν στον όμιλο του πρωταθλητή. Γύρισαν με νίκη από τη διακοπή, ενώ και πριν από αυτήν είχαν δύο σερί «τρίποντα».

Η Βίσλα Πλοκ, από την άλλη, δεν πείθει με την απόδοσή της. Μάλιστα, την πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή έχασε με το βαρύ 1-4 από την Κορόνα Κίελτσε. Βρίσκεται στο -4 από την οκτάδα και δεν φαίνεται να έχει την ποιότητα για να παίξει στα πλέι-οφ του πρωταθλητή. Το βασικό της πρόβλημα βρίσκεται στην άμυνα. Ενδεικτικά, έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Έδειξε ντεφορμέ στην επιστροφή της και έχει δύσκολη αποστολή.

Το ματς έχει φαβορί και αυτό είναι η Γιαγκελόνια. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα συνολικά και παίζουν και στο γήπεδό τους. Επίσης, γύρισαν… φουριόζοι και επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.75.

Πήρε μπρος η Στουτγκάρδη

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας γίνεται μεγάλη μάχη για την άνοδο στην Bundesliga. Αλλά και για την παραμονή. Η Στουτγκάρδη, λοιπόν, φιλοξενεί την Όσναμπρικ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες. Η μία μάλιστα επί του Αμβούργου με 3-2, στο ντέρμπι ανόδου. Θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη δυάδα μέχρι τέλους και φορμαρίζονται την κατάλληλη στιγμή. Έχουν και σήμερα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.

Από την άλλη, η Όσναμπρικ μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 34 πόντους και βρίσκονται στο +4 από τα μπαράζ και στο +6 από τον απευθείας υποβιβασμό. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Ρέγκενσμπουργκ. Με την αμυντική συμπεριφορά που δείχνουν, δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση στη Στουτγκάρδη. Στον πρώτο γύρο την είχαν κερδίσει με 1-0, αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό.

Δικαιολογημένα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί από τις στοιχηματικές. Υπερέχουν σε ποιότητα, ενώ βρίσκονται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Επιθυμούν να κάνουν ακόμα ένα βήμα ανόδου και τους στηρίζουμε. Στουτγκάρδη -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Στουτγκάρδη κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.80.

Πολλά γκολ στην Αυστρία

Στην Αυστρία τώρα, αρχίζουν τα πλέι-οφ του πρωταθλητή. Είναι οι πρώτοι αγώνες μετά τη διακοπή και η Βόλφσμπεργκερ φιλοξενεί τη Λίντσερ. Η Βόλφσμπεργκερ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, αλλά στόχος της είναι η πεντάδα. Έτσι, πρέπει να διεκδικεί θετικά αποτελέσματα. Στο φιλικό με τη Μάτερσμπουργκ έδειξε σε καλή κατάσταση. Κέρδισε με 3-0 και θέλει να δείξει παρόμοια εικόνα και στα επίσημα. Τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ και αυτό περιμένουμε και σε αυτό το ματς.

Απεναντίας, η Λίντσερ έπεσε από την κορυφή εξαιτίας της τιμωρίας της. Ειδικότερα, της αφαιρέθηκαν έξι πόντοι λόγω παραβιάσεων κανονισμών στην καραντίνα. Παρ’ όλα αυτά, ως ομάδα είναι πολύ καλή και το έχει δείξει πολλές φορές φέτος. Άλλωστε, καθαρά αγωνιστικά έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στην κανονική διάρκεια. Τώρα, είναι στο -3 από τη Σάλτσμπουργκ και οφείλει να κάνει υπερβάσεις. Έχει τα φόντα για το «διπλό» και θα ψάξει τα γκολ της νίκης.

Γενικά, προβλέπουμε ένα «ανοιχτό» ματς, όπως αυτό στις 7 Δεκεμβρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τότε, η Λίντσερ είχε επικρατήσει με 1-3. Πολλά γκολ περιμένουμε και πάλι, αφού το στιλ των ομάδων είναι επιθετικό. Καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

«Σκληρό» ντέρμπι στην Τούμπα

Ήρθε η ώρα της Ελλάδας! Η Superleague επιστρέφει και στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ έχουμε μεγάλο ντέρμπι. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στην Τούμπα – και θέλουν να επιστρέψουν με νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Γιαννούλη. Θα είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα προσεκτικός. Οι παίκτες του θα κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς επιθυμούν να κάνουν το χρέος τους αγωνιστικά. Είναι και το γόητρο που μετράει σε τέτοια ματς. Δεν περιμένουμε τους «ασπρόμαυρους» να ρισκάρουν, αλλά να ψάξουν προσεκτικά το «τρίποντο».

Το ίδιο όμως αναμένουμε και από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμούνται πώς την πάτησαν στο Κύπελλο. Τότε, προηγήθηκαν νωρίς με 0-2 επί του ΠΑΟΚ, αλλά αμέλησαν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Έτσι, ηττήθηκαν με 3-2. Τώρα, θα είναι πιο… διαβασμένοι. Η άμυνα είναι το πρώτο μέλημα της ομάδας του Μαρτίνς σε αυτό το ντέρμπι. Να κρατήσει το μηδέν, και από κει και πέρα να αναζητήσει τη νίκη. Έτσι, θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να γίνει επικίνδυνη στις στιγμές της.

Το ντέρμπι αναμένεται… συντηρητικό, λόγω και της μακράς αποχής. Οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους και είναι λογικό να μη ρισκάρουν. Περιμένουμε ένα «σκληρό» παιχνίδι, που μπορεί να κριθεί οριακά. Πάμε με το Χ Ημίχρονο ή Χ Τελικό (ένα ειδικό στοίχημα) σε απόδοση 1.75.

Σκοράρουν στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι όμως έχουμε και στην Αθήνα για τα πλέι-οφ της Superleague. Ειδικότερα, θα γίνει το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ είχε αλλάξει προς το καλύτερο πριν τη διακοπή, με τον Καρέρα στον πάγκο. Μάλιστα, είχε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό. Έχει στόχο τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και οφείλει να παίξει μόνο για τη νίκη. Η «Ένωση» δεν έχει την πολυτέλεια να κλειστεί πίσω. Επιπλέον, διαθέτει παίκτες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, που βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν.

Αυτό ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, που είναι επικίνδυνος, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος και θα επιχειρήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Άλλωστε, αισθάνονται άνετα στο ΟΑΚΑ. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή παρουσία συνολικά στα ντέρμπι και θα ήθελε να ξεσπάσει στο χορτάρι για όλα αυτά που γίνονται στο θέμα του προπονητή.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φοβερό 3-2 του πρώτου γύρου, με την επική ανατροπή του Παναθηναϊκού; Και σε αυτό το ντέρμπι περιμένουμε αμφότερες οι ομάδες να βρουν δίχτυα. Έχουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα δυνατά τους στοιχεία. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.22.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

06/06

16:00 Γιαγκελόνια - Βίσλα Πλοκ -> 1 @ 1.75

07/06

14:30 Στουτγκάρδη - Όσναμπρικ -> Στουτγκάρδη -1 (Ασ.) @ 1.80

18:00 Βόλφσμπεργκερ - Λίντσερ -> Over 2.5 @ 1.75

19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός -> Χ Ημ. ή Χ Τελ. @ 1.75

21:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός -> Goal/Goal @ 2.22