Σημεία από τα ντέρμπι στη Superleague - Free Sunday
Σημεία από τα ντέρμπι στη Superleague

Σημεία από τα ντέρμπι στη Superleague

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το κουπόνι έχει εμπλουτιστεί και με άλλα πρωταθλήματα και οι επιλογές γίνονται όλο και περισσότερες. Φυσικά, η Superleague, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται κανονικά και ασχολούμαστε και στοιχηματικά με αυτήν. Άλλωστε έχει και πάλι ντέρμπι για τα πλέι-οφ. Από κει και πέρα, αρχίζει και η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά και η πρώτη της Τουρκίας. Επίσης, η Bundesliga έχει και πάλι δράση. Το Betarades.gr διάβασε προσεκτικά τα ματς και έχει ξεχωρίσει δυνατά σημεία. Συνολικά, έχουμε πέντε επιλογές. Μία για το Σάββατο, από το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, και τέσσερις για την Κυριακή. Μέσα σε αυτές είναι και το Ολυμπιακός - Άρης. Τα σημεία είναι για όλα τα γούστα και βρίσκονται σε δυνατές αποδόσεις. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τα παιχνίδια μας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος της εβδομάδας ξεκινάνε από τη Superleague. Για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στις 21:30. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 1-1 με την ΑΕΚ, όπου ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι. Έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μπορούσε να πάρει το «διπλό». Δείχνει ότι θα είναι σοβαρός στο μίνι πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Δεν προβλέπουμε να ρισκάρει, αλλά να είναι προσεκτικός, όπως και με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Έδειξε και απέναντι στον Ολυμπιακό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Τώρα, στο ΟΑΚΑ, θέλει πάση θυσία τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στο Champions League. Δεν έχει την πολυτέλεια να ανοιχτεί, αλλά θα περιορίσει τα ρίσκα και θα επιδιώξει να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση.

Γενικά, το ντέρμπι αναμένεται συντηρητικό. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη, για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Πρώτο τους μέλημα θα είναι το μηδέν στην άμυνα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει για το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Χωρίς περιθώρια η Ντέπορ

Στην Ισπανία, υπάρχει επίσημα επιστροφή στη δράση. Για την 32η αγωνιστική της Segunda Division η Λα Κορούνια φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η Ντέπορ βρίσκεται στη 19η θέση της κατάταξης, δηλαδή εντός της ζώνης υποβιβασμού. Είναι ισόβαθμη με δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω της. Η διακοπή μάλλον… χρειαζόταν στους γηπεδούχους, που στο τελευταίο τους ματς έχασαν με 4-0 από την Αλμερία. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες πλέον, ειδικά εντός έδρας.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν, με τη σειρά της, είναι έξι πόντους πάνω από τη Λα Κορούνια και έχει ελπίδες για είσοδο στην εξάδα. Είναι στο -5 από την έκτη Έλτσε και θα χρειαστεί κάποιες υπερβάσεις για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Βέβαια, πρέπει να προσέξει, γιατί ούτε από τα χαμηλά στρώματα η απόσταση είναι μεγάλη. Παρουσιάζει κάποια αφέλεια στην άμυνα και αυτό είναι που δεν την αφήνει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το κίνητρο στο σημερινό ματς είναι σαφώς πιο ισχυρό για τους γηπεδούχους. Δεν τους… παίρνει να χάσουν αυτούς τους βαθμούς. Τους στηρίζουμε με κάλυψη. Επιλέγουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.85.

Πολλά γκολ στην Bundesliga

Μεταφερόμαστε στην Bundesliga, που πλέον πλησιάζει στο τέλος της. Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η Σάλκε παίζει εντός έδρας με τη Λεβερκούζεν. Οι «βασιλικοί μπλε» αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ μετά τη διακοπή είναι σε κακή κατάσταση. Συνολικά, αγνοούν τη νίκη εδώ και 11 ματς. Είναι ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά και θα παίξουν χωρίς άγχος για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Η Λεβερκούζεν προέρχεται από το 2-4 από την Μπάγερν Μονάχου. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, φάνηκε η ανωτερότητα των «Βαυαρών». Βέβαια, της έλειψε και ο Χάβερτς από εκείνο το ματς. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη επί της Σάλκε, αφού διεκδικεί την έξοδο στο Champions League. Επιθετικά, είναι «εκρηκτική» και σε αυτό το πλεονέκτημα θα στηριχτεί και πάλι.

Το παιχνίδι προβλέπεται θεαματικό, με πολλά τέρματα. Το αγωνιστικό στιλ των ομάδων μάς προϊδεάζει γι’ αυτό. Το Over 2.5 εντοπίζεται σε απόδοση 1.75 και έχει στοιχηματική αξία.

Ξεκίνημα και στην Τουρκία

Επανέναρξη πρωταθλήματος έχουμε και στην Τουρκία. Η διοργάνωση συνεχίζεται από την 27η αγωνιστική και έχει μεγάλο ενδιαφέρον στοιχηματικά. Η Γκαζιαντέπ υποδέχεται την Ανκαραγκουτσού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε κακό μομέντουμ πριν από τη διακοπή. Δεν είχαν κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ σε όλα είχαν δεχτεί γκολ. Έτσι, έχουν φτάσει να απέχουν σχετικά λίγο από τη ζώνη υποβιβασμού.

Εντός αυτής της ζώνης, όμως, βρίσκεται η Ανκαραγκουτσού. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να σώσουν την κατηγορία. Πριν από τη διακοπή, είχαν κερδίσει τη Ρίζεσπορ και είχαν πάρει βαθιά ανάσα. Οφείλουν, λοιπόν, να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να διεκδικούν παντού θετικά αποτελέσματα. Η Γκαζιαντέπ δεν τους τρομάζει ως ομάδα και θα τα δώσουν όλα για κάτι καλό.

Οι γηπεδούχοι αρχίζουν να κοιτούν προς τα κάτω, αλλά αυτή τη στιγμή η Ανκαραγκουτσού «καίγεται» πολύ περισσότερο. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στο Φάληρο

Επιστρέφουμε στη χώρα μας και στα πλέι-οφ της Superleague. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα και θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουν πολύ ποιοτική ομάδα και βρίσκουν διαρκώς λύσεις στην επίθεση. Δεν έχουν μεγάλο άγχος πλέον και θα προσπαθήσουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και πάλι.

Ο Άρης είναι επίσης μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μπήκε με το δεξί στα πλέι-οφ, καθώς επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ, με ανατροπή. Οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζονται κυρίως στο ταλέντο των μεσοεπιθετικών παικτών τους, όπως ο Φετφατζίδης και ο Μπρούνο Γκάμα. Στα συν και η επιστροφή του Ματίγια στη δράση. Η ομάδα του Ένινγκ βρίσκει με ευκολία δίχτυα, ενώ δημιουργεί και πολλές ευκαιρίες. Δεν περιμένουμε να κλειστεί πίσω στον Πειραιά.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια είχαν πολλά γκολ, με αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και πάλι, αφού θα υπάρχουν στο γήπεδο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που έχουν το γκολ. Στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

13/06

21:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -> Under 2.5 @1.75

14/06

18:00 Λα Κορούνια - Χιχόν -> 1 (DNB) @1.85

19:00 Σάλκε - Λεβερκούζεν -> Over 2.5 @1.75

21:00 Γκαζιαντέπ - Ανκαραγκουτσού -> X2 @1.90

21:30 Ολυμπιακός - Άρης -> Goal/Goal @2.20