Σημεία για τις… ματσάρες της Σούπερλιγκ - Free Sunday
Σημεία για τις… ματσάρες της Σούπερλιγκ

Σημεία για τις… ματσάρες της Σούπερλιγκ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Πλέον, έχει επιστρέψει στη δράση μεταξύ άλλων και η Πρέμιερ Λιγκ. Συνεπώς, το κουπόνι είναι ακόμα πιο γεμάτο και οι στοιχηματικές επιλογές συνεχίζουν να αυξάνονται. Φυσικά, μπάλα παίζεται κανονικά και στην ελληνική Σούπερλιγκ και μάλιστα με… ματσάρες. Το Σάββατο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, ενώ την Κυριακή είναι το ντέρμπι των «αιωνίων», Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Και από τα δύο αυτά παιχνίδια θα διαβάσετε στη συνέχεια τι κρατήσαμε για το Στοίχημα. Από κει και πέρα, ασχολούμαστε και με άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως αναφέρθηκε, η Πρέμιερ Λιγκ είναι και πάλι εδώ και βγάζει επιλογή. Ωραία… πραγματάκια εντοπίστηκαν και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, αλλά και σε αυτό της Τουρκίας. Συνολικά, έχουμε ξεχωρίσει πέντε επιλογές γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, που θα αναλυθούν παρακάτω.

Οι προτάσεις Στοιχήματος της εβδομάδας ξεκινάνε από την ελληνική Σούπερλιγκ. Το Σάββατο, αρχικά, στις 21:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός της εβδομάδας στην ΑΕΚ ήταν η αποχώρηση του Βράνιες. Σίγουρα αυτό δημιουργεί ένα θέμα στα μετόπισθεν και πονοκεφαλιάζει τον Καρέρα. Επιθετικά η Ένωση έδειξε να βρίσκει ρυθμό στο 0-2 επί του ΟΦΗ. Διαθέτει άλλωστε κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιβάγια, που κάνουν τη διαφορά.

Και ο Άρης, όμως, έχει ταλέντο στην επίθεση και το δείχνει. Γενικά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια του και αν βρεθεί σε καλή μέρα σκοράρει και αρκετά. Ακόμα και στην ήττα από τον Ολυμπιακό οι Θεσσαλονικείς έχασαν πολλές φάσεις, μέχρι και για να προηγηθούν. Αμυντικά, όμως, παρουσίασαν πολλά κενά και το πλήρωσαν ακριβά. Παρ’ όλα αυτά, ο Άρης δεν παύει να είναι μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ΑΕΚ «καίγεται» για τη νίκη, αφού κυνηγάει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ και θα το αναζητήσει από νωρίς. Ο Άρης δεν θα κλειστεί και θα δοκιμάσει πράγματα πριν από τον μεταξύ τους ημιτελικό. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς, επιλέγοντας το Goal/Goal σε απόδοση 2.45.

Σκορ και θέαμα στην Πρέμιερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα, η Άστον Βίλα υποδέχεται την Κυριακή, στις 18:15, την Τσέλσι. Το αγγλικό πρωτάθλημα άρχισε και πάλι και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Βίλα έπαιξε και την Τετάρτη, σε εξ αναβολής αγώνα με τη Σέφιλντ. Το ματς έληξε 0-0. Οι «χωριάτες» παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία και πρέπει να ψάχνουν νίκες απέναντι και στους πιο μεγάλους αντιπάλους. Ειδικά στην έδρα τους, θα αναζητήσουν τα γκολ και μπορούν να βρουν δίχτυα.

Η Τσέλσι, με τη σειρά της, είναι σαφώς ανώτερη ομάδα ποιοτικά. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και επιθυμεί να παραμείνει στην τετράδα μέχρι τέλους. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού η Γιουνάιτεντ πιέζει. Ωστόσο, η ομάδα του Λάμπαρντ έχει τα φόντα να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Θα παίξει μόνο για το «διπλό» απέναντι στη Βίλα, δίνοντας αναγκαστικά βάση στην επίθεση. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 4-0 την Έβερτον και έδειξε τις επιθετικές αρετές της.

Προβλέπουμε ένα θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Τσέλσι. Αμφότερες χρειάζονται τα γκολ και τους βαθμούς και αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού τους. Οι άμυνές τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Πολλά γκολ στην Τουρκία

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία και στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κασίμπασα παίζει εντός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε, στις 18:30. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Εντοπίζονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, αλλά στην επίθεση βρίσκουν λύσεις. Μετράνε τρεις σερί νίκες και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Η Φενέρμπαχτσε, από την άλλη, δεν διανύει μια καλή αγωνιστική περίοδο φέτος. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 43 πόντους και η έξοδος στην Ευρώπη έχει γίνει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Παρ’ όλα αυτά, και με το βάρος της φανέλας, θα επιδιώξει να αντιστρέψει την κατάσταση. Σαφώς το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα. Έχει δεχτεί γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Τραμπζονσπόρ για το Κύπελλο.

Τα πέντε τελευταία ματς ανάμεσα σε Κασίμπασα και Φενέρ είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Για κάτι τέτοιο μας προϊδεάζει και αυτή η αναμέτρηση, αν αναλογιστούμε και το αγωνιστικό στιλ των δύο ομάδων. Το Over 2.5 εντοπίζεται στο 1.70 και έχει αξία στοιχηματικά.

Ανώτερη η Βαλένθια

Ερχόμαστε τώρα στην Ισπανία και στη La Liga. Για την 30ή αγωνιστική της διοργάνωσης θα γίνει μεταξύ άλλων και το Βαλένθια - Οσασούνα. Οι στοιχηματικές θεωρούν φαβορί τους γηπεδούχους και όχι άδικα. Η Βαλένθια διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή έμεινε στο 1-1 με τη Λεβάντε στο «Μεστάγια». Τώρα, λοιπόν, οφείλει να κερδίσει, δείχνοντας την ποιότητά της στο χορτάρι.

Άλλωστε η Οσασούνα δεν είναι αντίπαλος φόβητρο για τις «νυχτερίδες». Μοιάζει να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και η συνέχεια του πρωταθλήματος αποτελεί περισσότερο… τυπική υπόθεση γι’ αυτήν. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με το βαρύ 0-5 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας ότι το κίνητρό της πλέον δεν είναι τόσο ισχυρό. Εμφάνισε πάρα πολλά κενά στην άμυνα και επιβεβαίωσε ότι είναι ντεφορμέ μετά τη διακοπή.

Το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για τους γηπεδούχους, που ούτως ή άλλως υπερέχουν αγωνιστικά των αντιπάλων τους. Θεωρούμε ότι η Βαλένθια θα κάνει το χρέος της και θα πάρει το «τρίποντο», εύκολα ή δύσκολα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Μάχη στο «αιώνιο» ντέρμπι

Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και στα πλέι-οφ της Σούπερλιγκ. Για την τρίτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και μένει η μαθηματική επιβεβαίωση. Προέρχονται από το 4-1 επί του Άρη, αλλά με τον Παναθηναϊκό δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα φέτος. Δεν αποκλείεται να κρατήσουν και δυνάμεις για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Όπως και να ’χει, θα ψάξουν τη νίκη, αλλά με μεγάλη προσοχή και χωρίς ρίσκα.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, δεν έχει ιδιαίτερο άγχος για το ντέρμπι. Δεν ήταν καλός στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να δείξει θετικά στοιχεία. Εξάλλου, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» μοιάζουν… άλλη ομάδα. Είχαν σταθεί πολύ καλά σε αυτό το γήπεδο στην κανονική διάρκεια. Έχασαν με 1-0, έχοντας και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Στο ΟΑΚΑ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με τους «ερυθρόλευκους». Το ματς έχει σημασία για τους φιλοξενούμενους για πολλούς λόγους και θα το «χτυπήσουν».

Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να τα δίνει όλα και μπορεί να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θα έχουν το μυαλό τους και στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι πιθανό να τους επηρεάσει. Στηρίζουμε το Χ2 Ημίχρονο σε απόδοση 1.70.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

20/06

21:30 ΑΕΚ - Άρης -> Goal/Goal @2.45

21/06

18:15 Άστον Βίλα - Τσέλσι -> Over 2.5 @1.65

18:30 Κασίμπασα - Φενέρμπαχτσε -> Over 2.5 @1.70

20:30 Βαλένθια - Οσασούνα -> 1 @1.90

21:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός -> Χ2 Ημ. @1.70