Με τα γκολ στο Άρης - ΠΑΟΚ! - Free Sunday
Με τα γκολ στο Άρης - ΠΑΟΚ!

Με τα γκολ στο Άρης - ΠΑΟΚ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και μας προσφέρουν δυνατά σημεία. Είναι όμως και η ελληνική Superleague που έχει μεγάλους αγώνες. Μάλιστα, την Κυριακή ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες προέρχονται από αποκλεισμούς στο Κύπελλο και θέλουν να σηκώσουν κεφάλι. Το παιχνίδι αυτό μας απασχολεί και στοιχηματικά. Από το ελληνικό πρωτάθλημα, βάζουμε στην ατζέντα μας και το Πανιώνιος - Ξάνθη, για τα πλέι-άουτ. Εδώ, πρόκειται για μάχη επιβίωσης. Εκτός συνόρων, τώρα, υπάρχουν αναμετρήσεις που μας αρέσουν σε Γερμανία, Νορβηγία και Τουρκία. Συνολικά, λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει πέντε σημεία σε αξιόλογες αποδόσεις. Το μενού έχει… απ’ όλα! Νικητές και γκολ. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν από το πολύ κρίσιμο ματς του Πανιωνίου με την Ξάνθη. Ο Πανιώνιος δίνει τεράστια μάχη να σωθεί σε μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πολύ μεγάλο διπλό στη Λαμία, με 0-1. Ο Τσιλούλης ήταν ο χρυσός σκόρερ. Οι «κυανέρυθροι» αμυντικά έχουν δέσει πολύ και δεν δέχονται γκολ με… τίποτα. Παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Η Ξάνθη, από την άλλη, δίνει κι αυτή μεγάλη μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Μετά την τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών, οι «ακρίτες» έχουν μπλέξει άσχημα. Πήραν κι αυτοί σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 επί του Ατρόμητου. Βέβαια, γενικά η Ξάνθη δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της και έχει πολλά προβλήματα, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Εκτός έδρας είναι ακόμα πιο αδύναμη.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, αλλά γέρνουμε προς τους γηπεδούχους. Έχουν την έδρα, έστω και κεκλεισμένων, και έχουν αλλάξει εντελώς πρόσωπο. Το ένστικτο της επιβίωσης μπορεί να λειτουργήσει ξανά. «Άσος» σε απόδοση 2.10.

«Διπλό» παραμονής

Στη Γερμανία, τώρα, ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Κι εδώ, την Κυριακή, υπάρχει ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για την παραμονή. Μιλάμε για το Γκρόιτερ Φιρτ - Καρλσρούη. Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά αδιάφοροι. Η άνοδος στην Bundesliga έχει απομακρυνθεί οριστικά, ενώ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Συνεπώς, δεν έχουν κανένα άγχος σε αυτό το ματς και δεν «καίγονται» καθόλου.

Αντίθετα, αυτή που «καίγεται» είναι η Καρλσρούη. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να σωθούν και είναι έτοιμοι για μεγάλη μάχη. Βρίσκονται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Οφείλουν να κερδίσουν, για να έχουν ελπίδες να μείνουν απευθείας στην κατηγορία. Επιπλέον, δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται τον απευθείας υποβιβασμό. Το κίνητρό τους είναι πανίσχυρο.

Θεωρούμε ότι αυτό το κίνητρο θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι. Η Καρλσρούη θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο. Έχουν τα φόντα να αποδράσουν οι φιλοξενούμενοι και τους στηρίζουμε. «Διπλό» σε απόδοση 2.10.

Πολλά γκολ στη Νορβηγία

Μετακομίζουμε στη Νορβηγία, όπου η Στρομσγκόντσετ θα υποδεχτεί την Άαλεσουντ. Είναι η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Στρομσγκόντσετ είναι το φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τις στοιχηματικές, και δικαιολογημένα. Διαθέτει καλό ρόστερ και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά. Αμυντικά, βέβαια, έχει εμφανίσει κάποια κενά στα πρώτα ματς.

Απεναντίας, η Άαλεσουντ έχει ξεκινήσει άσχημα στη διοργάνωση. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες. Έχει προλάβει μάλιστα να δεχτεί 13 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια! Επιθετικά, έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά με τέτοια συμπεριφορά στην άμυνα δεν μπορεί να περιμένει περισσότερα. Οφείλει να βελτιωθεί, αλλά το επίπεδο των ποδοσφαιριστών της δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο. Πάντως, θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, οι ομάδες στηρίζονται περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν, αλλά στα μετόπισθεν έχουν κενά. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα «ανοιχτό» παιχνίδι. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Ψάχνουν επανεκκίνηση στο ντέρμπι

Επιστρέφουμε στην ελληνική Superleague, αλλά αυτή τη φορά στα πλέι-οφ. Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο. Έχασαν την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ! Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σηκώσουν κεφάλι. Θα κυνηγήσουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον συμπολίτη. Έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει από πέρυσι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, με τη σειρά του, αποκλείστηκε κι αυτός, από τον Ολυμπιακό. Οι «ασπρόμαυροι» τα πήγαιναν καλά μέχρι ένα σημείο του αγώνα. Έχασαν μάλιστα φάσεις, για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Έχει ποιότητα ως ομάδα ο ΠΑΟΚ και η δεύτερη θέση είναι μεγάλος στόχος πλέον. Θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς στο «Χαριλάου» και είναι υποχρεωμένος να σκοράρει. Επίσης, το έχει κάνει σε όλα ματς με τον Άρη από την περσινή σεζόν και μετά.

Το ντέρμπι δεν προμηνύεται «κλειστό». Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» περισσότερο, αλλά και ο Άρης θέλει πολύ τη νίκη στο ντέρμπι, και για λόγους ψυχολογίας. Προβλέπουμε ανταγωνιστικό ματς και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Με τα γκολ στην Τουρκία

Ντέρμπι έχουμε και στην Τουρκία, στο πρωτάθλημα της Superlig. Συγκεκριμένα, για την 29η αγωνιστική η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί τη Γαλατασαράι. Η Μπασάκ είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από τη δεύτερη Τραμπζονσπόρ. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει επιστρέψει φουριόζα από τη διακοπή, κάνοντας το 2/2. Επιθυμεί να πάρει τη νίκη και σε αυτή την αναμέτρηση για να αποδείξει την ανωτερότητά της.

Ωστόσο, η Γαλατασαράι δεν θα πουλήσει έτσι εύκολα το «τομάρι» της. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτή τη στιγμή στο -8 από την κορυφή και παίζουν την τελευταία τους ζαριά, αν θέλουν να έχουν κάποιες ελπίδες για τίτλο. Σε κάθε περίπτωση, κυνηγάνε και τη δεύτερη θέση, αφού θέλουν να βγουν στο Champions League. Δεν έχουν κερδίσει μετά τη διακοπή και προέρχονται από το 3-3 με την Γκαζιαντέπ. Διαθέτουν ικανούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, αλλά κάνουν… νερά στην άμυνα.

Η Μπασακσεχίρ θεωρείται φαβορί από τους bookmakers, αλλά πρόκειται για ντέρμπι και προτιμάμε να ασχοληθούμε με τα γκολ. Η Γαλατά θα δώσει τη μάχη της και μπορεί να βρει γκολ. Πάμε για ένα ωραίο ματς και ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

27/06

19:15 Πανιώνιος - Ξάνθη -> 1 @2.10

28/06

16:30 Γκρόιτερ Φιρτ - Καρλσρούη -> 2 @2.10

19:00 Στρομσγκόντσετ - Άαλεσουντ -> Over 2.5 @1.70

19:15 Άρης - ΠΑΟΚ -> Goal/Goal @1.87

21:00 Μπασακσεχίρ - Γαλατασαράι -> Goal/Goal @1.75