Συνέρχεται ο ΠΑΟΚ! - Free Sunday
Συνέρχεται ο ΠΑΟΚ!

Συνέρχεται ο ΠΑΟΚ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι πλούσιο σε δυνατές αναμετρήσεις. Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Τα ματς έχουν μεγάλη σημασία, βαθμολογικά, και αυτό είναι καλό για το στοιχηματικό κομμάτι. Έτσι, θα μας απασχολήσουν αγώνες και από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Στην ελληνική Σούπερλιγκ εστιάζουμε στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Από κει και πέρα, έχουμε άλλες τέσσερις προτάσεις, από Σουηδία, Νορβηγία, Τουρκία και Ισπανία. Αυτή την εβδομάδα οι προβλέψεις μας αφορούν τα γκολ, τα τελικά αποτελέσματα, αλλά και ασιατικό χάντικαπ. Διαλέγετε και παίρνετε. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας…

Ξεκινάμε από την ελληνική Σούπερλιγκ και τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Έμεινε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να ισοφαρίσει, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σίμου έδειξε ότι έχει ακόμη αποθέματα και θέλει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει και πάλι δύσκολο ματς σήμερα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από πολύ κακή ήττα, με 0-2 από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι πλέον σε θέση ισχύος όσον αφορά τη δεύτερη θέση. Ήταν τραγικός ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «δικεφάλων», δεν δημιούργησε φάσεις και έχασε σχετικά εύκολα. Έντονη η κριτική για παίκτες και προπονητή, αλλά η ομάδα οφείλει να συνέλθει. Η δεύτερη θέση είναι σημαντικός στόχος και οι φιλοξενούμενοι θα τον κυνηγήσουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και έχει κίνητρο. Θεωρούμε ότι θα επιστρέψει στις επιτυχίες και τον στηρίζουμε. Θα επιλέξουμε το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν ο ΠΑΟΚ νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.85.

Υποτιμάται η Έρεμπρο

Στη Σουηδία τώρα, το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και βρίσκεται στην πέμπτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σίριους υποδέχεται την Έρεμπρο, στις 18:30. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Σε αυτές, όμως, έχουν μόλις μία νίκη. Δεν δημιουργούν με ευκολία φάσεις, ενώ και αμυντικά παρουσιάζουν κάποια κενά. Το ρόστερ τους σίγουρα δεν… τρομάζει και δεν τους βλέπουμε τόσο φαβορί όσο οι bookmakers.

Από την άλλη, ούτε η Έρεμπρο έχει χάσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Έχει κι αυτή όμως μόλις μία νίκη σε αυτά τα ματς. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να παίξει καλύτερα και να πάρει τρίποντα. Την τελευταία φορά που έπαιξε σε αυτό το γήπεδο, πήρε φοβερό «διπλό» με 3-4. Θα ήθελε να επαναλάβει έναν θρίαμβο.

Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι τέτοιες που να δικαιολογούν τον φαβοριτισμό της Σίριους. Πιστεύουμε ότι η Έρεμπρο θα σταθεί επάξια και έχει τα φόντα και για τη νίκη. Την επιλέγουμε με κάλυψη, 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 2.20.

Πολλά γκολ στη Νορβηγία

Μένουμε Σκανδιναβία, αλλά πάμε στη Νορβηγία. Και εδώ, το πρωτάθλημα είναι στο ξεκίνημά του. Για την έκτη αγωνιστική, θα γίνει το Οντ - Χάουγκεσουντ, στις 19:00. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά κάποιες αδυναμίες της Οντ έχουν αρχίσει να φαίνονται. Κυρίως στην άμυνα, όπου δέχεται αρκετά τέρματα. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Μετά το φοβερό 0-5 επί της Σταρτ, διασύρθηκε με 0-4 από την Μπόντο Γκλιμτ.

Και η Χάουγκεσουντ, όμως, είναι σχετικά καλή στην επίθεση. Βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα συχνά, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα. Βέβαια, μετά το κακό ξεκίνημα έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0). Ανέβηκε θέσεις στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει έτσι. Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε όμως. Το στιλ της είναι κυρίως επιθετικό.

Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Αυτό βλέπουμε να γίνεται και πάλι. Αμφότερες είναι καλύτερες στην επίθεση και δεν κλείνονται. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Παίρνει το ντέρμπι η Γαλατά

Στην Τουρκία το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του. Στην 30ή αγωνιστική θα γίνει το ντέρμπι Γαλατασαράι - Τραμπζονσπόρ. Η Γαλατά προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα, αλλά κυνηγάνε τη δεύτερη θέση. Οφείλουν, λοιπόν, να κερδίσουν την Τραμπζονσπόρ. Διαφορετικά, αποχαιρετούν και αυτόν τον στόχο.

Η Τραμπζονσπόρ, άλλωστε, δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Έχει δύο συνεχόμενα «Χ» που της έχουν κοστίσει πάρα πολύ. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπασάκ και είναι στο -2 από την κορυφή. Έχει κενά στην άμυνα και δίνει την ευκαιρία στους αντιπάλους της να της κάνουν τη ζημιά. Φαίνεται να την έχει πάρει από κάτω, και αυτό μπορεί να φανεί στο ντέρμπι.

Το παιχνίδι είναι must-win για αμφότερες τις ομάδες. Η Γαλατά, όμως, μοιάζει σε καλύτερο μομέντουμ και παίζει και στην έδρα της. Ήρθε η ώρα να κάνει μια μεγάλη νίκη και τη στηρίζουμε. «Άσος» σε απόδοση 2.17.

Δεν πείθει η Μπάρτσα

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν επιστρέψει δριμύτεροι μετά τη διακοπή και έχουν φτάσει μια ανάσα από την τετράδα! Θα το παλέψουν μέχρι τέλους για το Champions League. Είναι αήττητοι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και προέρχονται από μεγάλες νίκες επί Βαλένθια και Μπέτις. Έχουν βρει σταθερότητα και στην άμυνα, ενώ επιθετικά παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Απεναντίας, η Μπαρτσελόνα έχει χάσει έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Οι ισοπαλίες με Σεβίλλη, Θέλτα και Ατλέτικο στοιχίζουν. Στην τελευταία, η Μπάρτσα προηγήθηκε δύο φορές. Ωστόσο, ισοφαρίστηκε και τις δύο από το σημείο του πέναλτι. Δεν είναι καλή γενικά η ομάδα του Σετιέν και το κλίμα φαίνεται να έχει στραβώσει για τα καλά. Αν δεν ήταν και ο Τερ Στέγκεν, θα δεχόταν ακόμα περισσότερα τέρματα στα παιχνίδια της.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τη Βιγιαρεάλ, που κάνει την ολική επαναφορά και παλεύει για τα αστέρια! Παίζει στο γήπεδό της, απέναντι στην… ξενερωμένη Μπάρτσα. Θεωρούμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 2.20.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

04/07

21:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ -> ΠΑΟΚ -1 (Ασ.) @1.85

05/07

18:30 Σίριους - Έρεμπρο -> 2 (DNB) @2.20

19:00 Οντ - Χάουγκεσουντ -> Over 2.5 @1.88

21:00 Γαλατασαράι - Τραμπζονσπόρ -> 1 @2.17

23:00 Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα -> 1Χ @2.20