Με το κίνητρο στα Πηγάδια! - Free Sunday
Με το κίνητρο στα Πηγάδια!

Με το κίνητρο στα Πηγάδια!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από τη Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα από την 6η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ. Το Σάββατο στις 19:15 η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό φυσικά το έχουν οι «ακρίτες», οι οποίοι δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Τη Δευτέρα απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λαμία (0-0) και σε συνδυασμό με τα ίδια αποτελέσματα σε Λάρισα και Περιστέρι διατηρήθηκαν στο +1 από τον τελευταίο Πανιώνιο, σε ισοβαθμία με τον Παναιτωλικό. Ο Αστέρας, από τη μεριά του, βλέπει αυτά τα παιχνίδια ως ευκαιρίες για δοκιμές και προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, αφού ήταν ήδη εξασφαλισμένος πριν από το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, το περασμένο Σάββατο, διέλυσε εντός έδρας τον Βόλο με 4-0 και προπορεύεται στη βαθμολογία των πλέι-άουτ. Η Ξάνθη ήταν καλή στη Λαμία, την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην «εχθρική» γι’ αυτή Λάρισα και το Σάββατο αναμένεται να παίξει… ρέστα. Εμείς θα πάμε με την έδρα και κυρίως με το κίνητρο της ομάδας του Καραγεωργίου, θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.70.

«Κλειστό» το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με μία ακόμη αναμέτρηση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ. Την Κυριακή στις 20:00 διεξάγεται το αθηναϊκό ντέρμπι με τυπικά γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» είναι εντυπωσιακά βελτιωμένο στην άμυνα μετά την καραντίνα, παρ’ ότι αγωνίζεται με πολλούς πιτσιρικάδες στη βασική εντεκάδα. Από τα επτά παιχνίδια των πλέι-οφ δέχτηκε γκολ μόνο σε δύο, στο «Καραϊσκάκης» και από την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ομάδα του Δώνη ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι σε Ολυμπιακό (0-0) και ΠΑΟΚ (0-0) και συνεχίζει να αγωνίζεται με ένταση στο παιχνίδι της, παρ’ ότι είναι αδιάφορη ως προς τη βαθμολογία. Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετά τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα βρίσκεται «αγκαλιά» με τη 2η θέση και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Μετά τις επιβλητικές νίκες στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ (0-2) και του Άρη (1-4), την Τετάρτη επικράτησε και του ΟΦΗ με 2-0, ευρισκόμενη πλέον στο +4 από τον Δικέφαλο του Βορρά. Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι πολύ κλειστά στα πλέι-οφ, η ΑΕΚ είναι σοβαρή στην άμυνα, δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Χιρόνα

Φεύγουμε από την Ελλάδα και ταξιδεύουμε δυτικά, στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στο Λούγκο, όπου την Κυριακή στις 20:30 η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Χιρόνα στο πλαίσιο της 40ής αγωνιστικής στη Segunda Division. Η Λούγκο παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και την Τετάρτη έκανε σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με το διπλό στην έδρα της Πονφεραδίνα (0-1). Υπήρξε αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της με επτά πόντους συγκομιδή, δεν έχει καταφέρει όμως να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχει μόλις έναν βαθμό. Η Χιρόνα, από τη μεριά της, μάχεται για μία θέση στα πλέι-οφ ανόδου. Ανάμεικτα τα αποτελέσματά της μετά την καραντίνα, όμως παραμένει εντός εξάδας και έχει την ποιότητα να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε τον προβιβασμό στα σαλόνια της La Liga. Σε εκπληκτική κατάσταση ο Ουρουγουανός Φορ Στουάνι, κάνει τη διαφορά στην κατηγορία. Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες και εκτιμούμε ότι η Χιρόνα έχει την ποιότητα να περάσει από τον Anxo Carro. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.15

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι στη γειτονική Τουρκία, όπου την Κυριακή στις 21:00 η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Σίβασπορ για την 32η αγωνιστική της Super Lig. Η Φενέρ είναι σε ανοδική πορεία τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με επτά πόντους συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες επί των Μαλάτιασπορ (3-2) και Γκέζτεπε (2-1), την Τρίτη έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί. Κατατάσσεται 6η με 50 πόντους και είναι στο -2 από την τετράδα που βγάζει Ευρώπη. Αντιθέτως, η Σίβασπορ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-2-2), ενώ στα τρία πιο πρόσφατα έμεινε στο μηδέν! Την Τετάρτη ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μαλάτιασπορ και παρέμεινε στους 54 πόντους, όντας στην 3η θέση. Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, θα ποντάρουμε στη φόρμα της Φενέρμπαχτσε. Άσος, λοιπόν, σε απόδοση 2.00.

Κλείνουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις από τη Νορβηγία. Την Κυριακή στις 19:00 η Μιοντάλεν υποδέχεται τη Βαλερένγκα για την 7η αγωνιστική της Eliteserien. Η γηπεδούχος έχει ρεκόρ 2-2-2 στο ξεκίνημα της σεζόν, στα τρία τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το combo G/G & Over. Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση η Βαλερένγκα με 9 πόντους στις έξι πρώτες αγωνιστικές, πολύ ανοιχτά και τα δικά της παιχνίδια (5/5 Goal/Goal και 4/5 Over). Περιμένουμε, λοιπόν, ένα ακόμη παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, επομένως επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σάββατο 11/07

19:15 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης -> 1 @1.70

Κυριακή 12/07

19:00 Μιοντάλεν - Βαλερένγκα -> Over 2.5 @1.90

20:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ -> No Goal @1.90

20:30 Λούγκο - Χιρόνα -> 2 @2.15

21:00 Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ -> 1 @2.00

Σερί Tips

Εσπανιόλ - Έιμπαρ (12/07, 15:00): Η Εσπανιόλ μετράει μέρες στη La Liga. Απογοητευτική μετά την καραντίνα, δέχτηκε έξι σερί ήττες από τις 20 Ιουνίου και μετά και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Έιμπαρ δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.37.

Αντάλιασπορ - Αλάνιασπορ (12/07, 21:00): Σε πολύ καλή κατάσταση η Αλάνια του Μπακασέτα, αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, το διπλό στην έδρα της Αντάλια προσφέρεται στο 2.07.

Νάπολι - Μίλαν (12/07, 22:45): Σε τρομερό φεγγάρι μετά την καραντίνα οι «ροσονέρι», επικράτησαν και της Γιούβε μεσοβδόμαδα και παρέμειναν αήττητοι για έκτο σερί παιχνίδι. Το Χ2 στη Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 1.77.

Goal Tips

Γουλβς - Έβερτον (12/07, 14:00): Οι «λύκοι» έχασαν σημαντικό έδαφος στην κούρσα για μία θέση στο επόμενο Champions League και συνεχίζουν το σερί των No Goal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε παιχνίδια τους μετά τη διακοπή! Απέναντι στην Έβερτον η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται στο 1.75.

Κάλιαρι - Λέτσε (12/07, 20:30): Η Λέτσε έσπασε το σερί των ηττών με το 2-1 επί της Λάτσιο την Τρίτη, αλλά το σερί των Over καλά κρατεί. Πολύ επιθετική, η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι προέρχεται από 11 σερί Over και σε πολλές περιπτώσεις επιβεβαιώθηκε το Over 3.5! Πολύ πιθανό να δούμε ένα ακόμη ανοιχτό παιχνίδι στη Σαρδηνία. Το G/G & Over προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

Λεγανές - Βαλένθια (12/07, 20:30): Προβληματική αμυντικά η Βαλένθια, την Τρίτη δέχτηκε γκολ για πέμπτο σερί παιχνίδι, ενώ μόλις μία φορά σε οκτώ παιχνίδια μετά τη διακοπή κράτησε το μηδέν παθητικό. Το Goal/Goal στο Μπουτάρκε προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Head 2 Head

Τζένοα - ΣΠΑΛ (12/07, 18:15): Εκπληκτική η πρόσφατη παράδοση των μεταξύ τους παιχνιδιών και τα τέσσερα τελευταία έχουν ολοκληρωθεί στο 1-1! Το να επαναληφθεί το ίδιο σκορ για πέμπτη φορά προσφέρεται σε απόδοση 6.50!

Τότεναμ - Άρσεναλ (12/07, 18:30): Αήττητη η Τότεναμ στα τρία τελευταία ντέρμπι του Λονδίνου. Αμφότερες οι ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη της ομάδας του Μουρίνιο προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Πάρμα - Μπολόνια (12/07, 20:30): Μια πολύ καλή παράδοση έχει χτίσει η Μπολόνια απέναντι στην Πάρμα τα τελευταία χρόνια. Οι «ροσομπλού» είναι αήττητοι στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Το διπλό DNB προσφέρεται σε απόδοση 1.87.