Σκορ και θέαμα στον τελικό! - Free Sunday
Σκορ και θέαμα στον τελικό!

Σκορ και θέαμα στον τελικό!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από το Κύπελλο Αγγλίας. Το Σάββατο, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ». Μετά από πάρα πολλά χρόνια, δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Παρ’ όλα αυτά, η σημασία του αγώνα παραμένει μεγάλη. Η Άρσεναλ, μάλιστα, περιμένει μόνο μέσω του τροπαίου να βγει στην Ευρώπη. Συνεπώς θα τα δώσει όλα, με το επιθετικό στιλ που τη διακρίνει. Την «κούπα», όμως, θέλει πολύ και η Τσέλσι, η οποία ήταν σε καλή κατάσταση στο τέλος της σεζόν. Αυτό ισχύει και για την Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι δεν πρόλαβε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Πρέμιερ. Οι «κανονιέρηδες» απέκλεισαν στον ημιτελικό τη Σίτι, με φοβερή εμφάνιση. Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ δείχνουν φορμαρισμένοι. Η Τσέλσι απέκλεισε εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 3-1. Άρσεναλ και Τσέλσι στηρίζονται κυρίως στις επιθετικές αρετές τους. Περιμένουμε έναν ωραίο τελικό, με πολλά γκολ. Το Over 2.5 σε απόδοση 1.93 έχει αξία.

Αντέχει η Γιόνσεπινγκ

Στην Σουηδία τώρα, ξεκινάμε με τη δεύτερη κατηγορία, τη γνωστή Σουπερέταν. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, η Νόρμπι υποδέχεται τη Γιόνσεπινγκ. Δύο ομάδες που έχουν από 13 βαθμούς και βρίσκονται στη μέση της κατάταξης. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή φόρμα. Η Νόρμπι είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Προέρχεται από το 0-0 με την Εσκιλστούνα. Αμυντικά πατάει καλά, αλλά επιθετικά δυσκολεύεται πολλές φορές. Στην αντίπερα όχθη, η Γιόνσεπινγκ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία ματς που έδωσε. Πήρε μεγάλες νίκες επί Έστερ και Μπράγκε, ενώ την περασμένη αγωνιστική είχε το φοβερό 3-3 με τη Σούντσβαλ. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων. Η Γιόνσεπινγκ δεν φοβάται εκτός έδρας και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια του Χ2 σε απόδοση 1.70.

«Κλειστό» το ντέρμπι

Από τη Β΄ Σουηδίας ερχόμαστε στη μεγάλη κατηγορία και το ντέρμπι της Γκέτεμποργκ με τη Μάλμε. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία προς το παρόν, αλλά αυτό το ζευγάρι δεν παύει να είναι ντέρμπι. Η Γκέτεμποργκ δεν τα πάει καλά στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Είναι μόλις στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Δυσκολεύεται κυρίως στην επίθεση. Προσπαθεί πάντως να βελτιωθεί και μετράει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες! Η Μάλμε, από την άλλη, έχει τέσσερις σερί νίκες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, δύο πόντους κάτω από την κορυφή. Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο. Είναι σκληρό καρύδι η Γκέτεμποργκ και πρόκειται για ντέρμπι. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα «κλειστό» ματς που δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 2.02.

Κλείνουμε τις βασικές επιλογές μας με την Ιταλία και τη Serie A. Η μάχη της παραμονής φουντώνει για τα καλά την τελευταία αγωνιστική. Μία από τις ομάδες που καίγονται είναι η Λέτσε. Φιλοξενεί, λοιπόν, την Πάρμα και θα αναζητήσει μόνο τη νίκη. Περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της Τζένοα με τη Βερόνα. Αυτή τη στιγμή η Λέτσε είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -1 από τη σωτηρία. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ουντινέζε με 1-2. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Η Πάρμα, με τη σειρά της, είναι αδιάφορη. Δεν έχει κάποιο κίνητρο και θα παίξει απελευθερωμένα, για να κλείσει με χαμόγελα τη σεζόν. Είναι ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Μπορεί να βοηθήσει για να βγει το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σάββατο 01/08

19:30 Άρσεναλ - Τσέλσι Over 2.5 @ 1.93

Κυριακή 02/08

15:30 Νόρμπι - Γιόνσεπινγκ Χ2 @ 1.70

18:30 Γκέτεμποργκ - Μάλμε Under 2.5 @ 2.02

21:45 Λέτσε - Πάρμα Over 2.5 @ 1.65

Σερί Tips

Χάρογκεϊτ - Νοτς Κάουντι (02/08, 17:00): Η Νοτς Κάουντι μετράει έξι σερί νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Το ματς είναι τελικός και το «διπλό» υπάρχει σε απόδοση 2.90. Ίσως οι bookmakers υποτιμούν λίγο τη Νοτς Κάουντι.

Σέλτικ - Χάμιλτον (02/08, 18:30): Η Σέλτικ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στα φιλικά και θέλει να μπει με το δεξί στη σεζόν. Είναι κατά πολύ ανώτερη από τη Χάμιλτον και μπορεί να πάρει μια εμφατική νίκη. Για όσους ψάχνουν τα χάντικαπ, ακόμα και το -2 καλύπτεται από την καλή Σέλτικ.

Μπολόνια - Τορίνο (02/08, 21:45): Είναι τρομερό το σερί της Μπολόνια, που έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 33 τελευταία παιχνίδια της! Απόψε παίζουν δύο ομάδες χωρίς άγχος, που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Στο 1.80 εντοπίζεται το Goal/Goal & Over 2.5.

Goal Tips

Χέλσινμποργκ - Χάμαρμπι (02/08, 15:30): Η Χέλσινμποργκ θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη, για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η Χάμαρμπι, όμως, παίζει καλά και μπορεί να τη δυσκολέψει. Το Goal/Goal βρίσκεται στο 1.61, αφού οι ομάδες στηρίζονται κυρίως στην επίθεση.

Κάλμαρ - ΑΪΚ Στοκχόλμης (02/08, 15:30): Το Under 2.5 εντοπίζεται σε απόδοση 1.72 και υπάρχει λόγος. Οι δύο αντίπαλοι είναι στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και θα προσέξουν πάρα πολύ. Δεν αναμένονται ρίσκα στο ματς, κύριο μέλημα η άμυνα!

Σασουόλο - Ουντινέζε (02/08, 21:45): Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, που παίζουν περισσότερο επιθετικά και για το θέαμα τελευταία. Υπάρχει προοπτική το ματς να γίνει θεαματικό, με πολλά τέρματα. Δικαιολογημένα στο 1.55 το Over 2.5.

Head 2 Head

ΣΠΑΛ - Φιορεντίνα (02/08, 19:00): Η ΣΠΑΛ έχει υποβιβαστεί. Η Φιορεντίνα την έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς και έχει όλα τα φόντα για να το επαναλάβει. Είναι ανώτερη ομάδα και σε καλή φόρμα. Το 2 & Over 1.5 προσφέρεται στο 1.80.

Βάρμπεργκ - Έστερσουντ (02/08, 20:30): Η Έστερσουντ δεν έχει κρατήσει καθαρή εστία σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία ματς με τη Βάρμπεργκ. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, λογικά θα βρουν δίχτυα και σήμερα και μπορούν να κερδίσουν. Ο «άσος» παίζεται τώρα στο 1.90.

Τζένοα - Βερόνα (02/08, 21:45): Τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν γκολ εκατέρωθεν. Η Τζένοα καίγεται σήμερα, αλλά η Βερόνα δεν θα παραδοθεί έτσι απλά. Υπάρχει αξία στο 1.75 του Goal/Goal.