Η Ίντερ πιθανότερος προορισμός του Μέσι μετά την Βαρκελώνη - Free Sunday
Η Ίντερ πιθανότερος προορισμός του Μέσι μετά την Βαρκελώνη

Η Ίντερ πιθανότερος προορισμός του Μέσι μετά την Βαρκελώνη

Η Ίντερ είναι ο πιθανότερος προορισμός του Λίο Μέσι, αν φύγει από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, η οποία εκτιμά ότι η ομάδα του Μιλάνου έχει περισσότερο χώρο στον προϋπολογισμό της για να καλύψει τις αμοιβές του, οι οποίες τώρα είναι 40 εκατομμύρια καθαρά ετησίως αλλά εάν αποχωρήσει θα φτάσουν τουλάχιστον στα 50 εκατομμύρια.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι υπάρχουν ίσως πέντε ή έξι σύλλογοι που μπορούν να αντέξουν τέτοιες αμοιβές αλλά εκτός από την Ίντερ, μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι θα είχαν την πρόθεση να δοκιμάσουν το εγχείρημα.

Η παρουσία του Νεϊμάρ στην Παρί ΣΖ και η παρουσία της ομάδας στον τελικό του Champions League, θα ήταν ένα κίνητρο, όμως είναι απίθανο να μην παραβιαστεί το οικονομικό fair-play αν στα 30 εκατομμύρια που παίρνει ο Νεϊμάρ, προστεθούν 50 εκατομμύρια για τον Μέσι, και αφαιρεθούν μόνο τα δέκα από την αποχώρηση του Κάβανι.

Η παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει κίνητρο, όμως η Σίτι δεν μπορεί να αντέξει το οικονομικό Fair-Play, ακόμη περισσότερο από την Παρί ΣΖ .