Συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Free Sunday
Συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον εισαγγελέα Σύρου παραπέμφθηκαν ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο αδελφός του και ενας φίλος του, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ,  οι τρεις ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους Βρετανούς τουρίστες έξω από μπαρ της Μυκόνου, την ώρα που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν για να φύγουν.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για τον covid-19. 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από τους τρεις Βρετανούς που χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς, πριν τελικά υποχρεωθούν να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς με το βαν στο τμήμα.

Όταν έφτασαν όμως εκεί, κατέβηκαν από το βαν και έφυγαν τρέχοντας με αποτέλεσμα να κληθούν ενισχύσεις και να συλληφθούν μετά από καταδίωξη ενώ την ώρα της σύλληψης χτύπησαν τους αστυνομικούς στην προσπαθεια τους να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με αστυνομικούς που επικαλείται το ΑΠΕ- ΜΠΕ, οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, εριστικοί και επιθετικοί και στο τμήμα προσπάθησαν να τους χρηματίσουν αλλά το πρωί εμφανίστηκαν απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη.

Πάντως στην ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζει ότι ο Μαγκουάιρ συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές.

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ' αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».